AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Eyeliner arıyorum ben de. Extra Lasting Eyeliner Pen indirimdeymiş. Kullanan var mı, nasıldır? İlk defa eyeliner alıcam da.

kızlar meraba epeydir foruma giremiyorum .. şimdiden hepinize iyi bayramlar.. Rabbim nicelerine kavuştursun inş...
avon siparişimle beraber zombie kolye ve yüzün göndermiş ücretsiz görünüyo bss ye sordum hediye o dedi ama açıklama felan bulamadım bilgisi olan var mı avon neden gönderdi bunu başka gelen var mı yada

Son düzenleme:

yeni üye misin canım yada kaç liralk sipariş v erdin?

kızlar ytgp hediyeleri ilk 4 ay geçerli ya hani .Ee 4 aydan sonra başka hediye yokmu bi tek panaromadakimi geliyo 2 aydır üyeyim merak ettim bilen varmı

kızlar ytgp hediyeleri ilk 4 ay geçerli ya hani .Ee 4 aydan sonra başka hediye yokmu bi tek panaromadakimi geliyo 2 aydır üyeyim merak ettim bilen varmı

ilk 4 ay belirtilen sipariişlere ulaşırsan bitek onlar geliyo başka hediye yok panaromadan ulaştığın limitlerde katalog parasını verip hediyelere ulaşıyosun bu kadar canım malesef 11 aydır temsilciyim 1 tek hediyesini göremedim avonun. ilk 4 ay yeniydim tabi çevre yoktu ulaşamamıştım hiç bi hediyeye:84:

iyi bayramlar canım valla bu forumda okumuştum bi kıza daha bu şekilde kolye göndermişler faturalanmamış da yanlışlık mı yapılıyo yoksa nadiren yolluyolar mı bilemicem ama keşke bana da yanlışlıkla gönderseler

Eyeliner arıyorum ben de. Extra Lasting Eyeliner Pen indirimdeymiş. Kullanan var mı, nasıldır? İlk defa eyeliner alıcam da.

extra lasting eyelineri bilemicem ama k9 da likit görünümlü kalemler vardı ve müthişlerdi aynı likit gibi duruyodu hemen kuruyo valla indirime girince bak derim

bana gelmişti bikaç kişiye daha gelmişti sanırım yüzük kolye

Herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun kızlar tatlıları çok yemeyin dikkat edin

Avon temsilciliği yaptığım zamanlardan minicik bi ruj testerı var elimde baby lips adı rengi çok tatlı bir pembe acaba o isimde sadece pro to go larda mı var?
daha doğrusu hala var mı??

Avon temsilciliği yaptığım zamanlardan minicik bi ruj testerı var elimde baby lips adı rengi çok tatlı bir pembe acaba o isimde sadece pro to go larda mı var?
daha doğrusu hala var mı??

evet o isimde sadece pro to go rujlarda var canım hala var ama 2 katalog boyunca koymadılar tekrar koyarlar eminim

blmıyorm cnm aklıma glmedi bayrm fln oldugu:)bnmkıde sevkyta hzrlaanıyo

gözünaydın cnm snde stok sorunu yaşanmamış bn baktm henüz faturalanmammış ürün stoğu bekleniyor parça parça yollamasalar bari geçen aydan gelcek rolllonlar var daha müşterinin. ya perceiveler ya da simply because lardan dolayı artık

selam kızlar k9 daki son kargomda bugun elime ulastı bluelarda yıne sorun var bırıncı sıparıste parfümler yollanmadı ikincide rollonlar onlar bugunkı sıparısımle geldi şükür. üçüncüdede deolar yok:S tresellenın parfumu eksik geldi. banyo köpüğü eksik geldi. jet femme eksik geldi vs vs şimdi ikinci ve üçüncü kargomun resimlerini barbinin isteği üzerine eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…