kızlar meraba epeydir foruma giremiyorum .. şimdiden hepinize iyi bayramlar.. Rabbim nicelerine kavuştursun inş...
avon siparişimle beraber zombie kolye ve yüzün göndermiş ücretsiz görünüyo bss ye sordum hediye o dedi ama açıklama felan bulamadım bilgisi olan var mı avon neden gönderdi bunu başka gelen var mı yada
yeni üye misin canım yada kaç liralk sipariş v erdin?
hoşgeldn cnm .. hiç bilmiyorm bende.. k10dan şimdi sipariş verdm pazrtesi elmde olur hrlde katalog..
kızlar ytgp hediyeleri ilk 4 ay geçerli ya hani .Ee 4 aydan sonra başka hediye yokmu bi tek panaromadakimi geliyo 2 aydır üyeyim merak ettim bilen varmı
kızlar ytgp hediyeleri ilk 4 ay geçerli ya hani .Ee 4 aydan sonra başka hediye yokmu bi tek panaromadakimi geliyo 2 aydır üyeyim merak ettim bilen varmı
hoşgeldn cnm .. hiç bilmiyorm bende.. k10dan şimdi sipariş verdm pazrtesi elmde olur hrlde katalog..
kızlar meraba epeydir foruma giremiyorum .. şimdiden hepinize iyi bayramlar.. Rabbim nicelerine kavuştursun inş...
avon siparişimle beraber zombie kolye ve yüzün göndermiş ücretsiz görünüyo bss ye sordum hediye o dedi ama açıklama felan bulamadım bilgisi olan var mı avon neden gönderdi bunu başka gelen var mı yada
Eyeliner arıyorum ben de. Extra Lasting Eyeliner Pen indirimdeymiş. Kullanan var mı, nasıldır? İlk defa eyeliner alıcam da.
extra lasting eyelineri bilemicem ama k9 da likit görünümlü kalemler vardı ve müthişlerdi aynı likit gibi duruyodu hemen kuruyo valla indirime girince bak derim
Avon temsilciliği yaptığım zamanlardan minicik bi ruj testerı var elimde baby lips adı rengi çok tatlı bir pembe acaba o isimde sadece pro to go larda mı var?
daha doğrusu hala var mı??
evet o isimde sadece pro to go rujlarda var canım hala var ama 2 katalog boyunca koymadılar tekrar koyarlar eminim
emin misin bn de verdim ama daha faturalanmadı bile sanki bayramdan sonraya kalcak gibi duruyo gelseydi keşke pazartesi:97:
blmıyorm cnm aklıma glmedi bayrm fln oldugu:)bnmkıde sevkyta hzrlaanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?