AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

fotograf makınemdeki sorundan dolayı cep telefonuyla cektim artık idare edicez..

bluelarım

sıgnature edt, formen traş balımı, full speed rool-on lar

ıncandessence seyahat boyu edp

super magnıfy mascaralar ve göz kalemi

tresellelerim far edeceğiniz gibi parfümün biri eksik o son siparişimden..

little blac dress ve far away seyahat boyu edp..

orjınal boy jet femme ve far away

soyulabilen maske

ve tabıkı en cok gidenlerden avon care gliserinli el kremleri

çocuklar için saç açıcı spreylerden 1 kendımı 2 tanede müşterilerime almıştım ama daha yenı geldı aklıma çekmeyi unutmuşum...işte kızlar ben k9 u bu ay böyle bitirdim. allaha şükür. insallah eksik gelen banyo köpükleri deolar ve tresellem vs gelırde bende huzura kavuşurum

ya resimlerin üzerine böyle yazdım ama biliyosunuzki bir keleş var daha dogrusu kalleşmi demeliydim neyse kendisi buraya giriyo ürünlerimizin resimlerini çalıyo ve face bookta kendi ürünleri gibi satışa sunmaya kalkıyo....

bende hiç sevmiyorum bu yüzden bnm de kargom adresi bulamadığı için şu an nerede bilemiyorum arıyorum arıyorum yolda diyorlar ama ne yolmuş bi türlü gelmedi. faturaları ödeme zamanım geldi ürünler yok.

takı siparişi fazla olan kişilere geliyor canım takı siparişlerin olduysa o yüzden gelmiştir

fotograf makınemdeki sorundan dolayı cep telefonuyla cektim artık idare edicez..

bluelarım

kızlar resimli paylaşımlarınızı lütfen AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım sayfamızda paylaşın bu sayfa avon satış temsilcileri ve temsilci olmayı düşünenlerin bilgi paylaşım konusu sayfası lütfen kurallara uyalım resimli paylaşımlarımızı AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım sayfamızda paylaşalım...

cnm bu resimleri buraya yüklemiyoruz bu tür paylaşımlar için açtığım bir konu mevcut
Kazen bey yani site sahibi bu konuda resim paylaşımları yapıp konuyu doldurmamızı istemiyor...

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum hepinizi çoook özledimk11 kataloğu eline gelen yok mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…