iyi akşamlar kızlar
size sormak istediğim bir şey var, ben normalde avon kullanan bir insan değilim ancak geçen hafta salı pazarında tezgahları eşelerken avonun ambalajlı ruj testerları elime geçti.
Fiyatları da ucuz olduğundan arkadaşımla aldık 6 şer tane.
Rujların yalnızca birini sevemedim ama geri kalan 5i mükemmel.
Ben de rujların adıyla avondan arattım ancak yalnızca ikisini türkiyede satışta olduğunu gördüm.
İstediğim renklerden olan Sheer Mocha, Apricot Freeze, Mad for Mauve yalnızca yurt dıışında satışta anladığım kadarıyla.
Şimdi benim sormak istediğim şu(avonun sistemi ile alakalı hiç bir bilgim yok) Bu renkleri satış temsilcileri aracılığıyla almamız mümkün mü?Ya da dönem dönem türkiyede de satışa çıkıyor mu bu rujlar?Bilenler yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.:26:Bu arada rujlar ultra color rich serisi sanırım ya da onun gibi bişi net hatırlayamadm adını.
Türkiye'de satışı yoksa malesef temsilcilerin temin etmesi mümkün değil
Katalogta neyse o yani
Belki Türkiye'deki katalogta ismi farklıdır?
Öyle değil de dediğiniz gibi satışı yoksa temin edemezsiniz
Yurtdışında tanıdığınız varsa onun aracılığıyla alabilirsiniz
pazar gece verdim siparişi daha sevkiyata bile hazrlanmıyo
cnm evet benım yarısından azı stok gerı kalanı sipariş. Daha öncede paylasmıstım görmedınmı cnm. Bu benım k9 daki 4üncü siparişim cnm
Anladım çok teşekkürler.
Artık yurt dışına gitmeyi beyleyeceğiz anlaşılan, ama bu benim huyum bişi beğenmem etmem ama beğendim mi de böyle bulunmaz kolay kolay:26:
Niye böyle ülkeler arası renk ayrımı var onu da anlayabilmiş değilim, ne olur yani tüm renkleri satışa koysalar beğenen istediği rengi alır işte:97:
bende daha 26sında verdim hala ürün stogu bekleniyooo
kızlar avondan mesaj geldi bana size geldi mi bilmiyorum şöyle yazıyordu mesajda ''bayram tatili nedeniyle 26-08-2011 ve 04-09-2011 tarihleri arasında vermiş olduğunuz siparişler 05-09-2011 tarihinde kargoya verilecektir'' diye yazıyordu bu mesajdan size gelen oldu mu:26: off ne iş bu ya
sen öyle diyince direk kalkıp telefonuma baktım yok öle bir mesaj. acaba sipariş girdinde ondanmı öle cvp geldi
hey merhaba
bişey sorucam
Avondaki Woman Of Earth parfümü bir daha hiç katolaga girmicek mi??
ben o parfümden istiyorum elinde olan var mı ? varsa satıyor musunuz?Satıyorsanız ne kadar ?
hey merhaba
bişey sorucam
Avondaki Woman Of Earth parfümü bir daha hiç katolaga girmicek mi??
ben o parfümden istiyorum elinde olan var mı ? varsa satıyor musunuz?Satıyorsanız ne kadar ?
benimkisi sevkiyata hazırlanıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?