AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cnm o parfümüm kataloğa tekrardan girmesini bn de çok istiyorum temsilciyim takipteyim ama uzun süre oldu kalkalı belli olmaz. Bende de bir tane var yarım kullanıyorum ayıca burdan satış ne yazık ki yasak

teşekkür ederim cevap verdiğin için hani temsilci olarak sizin daha çok bilginiz vardır diye sordum.
ya ben bu parfümü cok seviyorum hatta en son aldıgım dolu şişeyi kaybettim nasıl üzgünüm anlatamam...
eşim ve benim için özel bir koku...
bulamıyorum ya deli olucamm aslında buldum ama biraz pahalı diyorlar.. üff... neyse artık...

bn de 3 sene evvel mi ne almştm daha doğrusu annem satan birinden almıştı 2 şişe kullandım diyeblrim çok hoş kokusu vardı çok farklı ama işte sonradan göremedim kataloglarda temsilci de oldum kalkmş girer diye bekliyorum bn de:97:

Kızlar 9 gün tatil yapmak Avon için geçerli olamaz devlet sektöründe geçerli o özel sektörden herkes çalışıyor bugün yurtiçi kargo araçlarını fln da gördüm dışarda onlar da çalışıyorlar. bnmkisindede ürün stoğu bekleniyo taa ne zmndır bi türlü düzelemedi:95:

kargoya verilmiş sonunda :) yarın geliyo k11e kavuşcaz :)

sevindim canım ee kızlar yavaş yavaş herkesin veriliyo kargoya kim yükleyecek bakalım yeni kataloğu sen yükler misin barbie9393 saat kaç gibi elinde olur

Son düzenleme:
kızlar yarın kime ilk gelirse kataloğ o hemen çekip yüklesin meraktan çatlıcaz artık normalde salı günü görüyorduk neyse yarına ne kaldı şurda kime gelirse zahmet olmazsa hemen çekip yüklesin yüklemeden öncede buraya yazsın çekip yüklüyorum diye

Sanırım Kimse Bilmiyor?? :95:

canım google a avon shop yaz, yurt dışından avonun online mağazalarına bak. Belki yurtdışında vardır, bir arkadaşın aracılığıyla alırsın.
Ben de ruj istiyorum ama türkiyede yok, artık amerikaya gidince inşallah
Yurtdışı kozmetik alışverişimizide yasakladılar ya offf:97:

bekliyoruz bana yarın gelirse koyarım

gerçekten çok ii olur cnım bi sen bide başka bi arkadaş yazmış yarın geleceğini başkada gelecek yok sanırım tek umudumuz sizlersiniz ilk hanginize gelirse biran önce çekip yüklersiniz artık hepimiz merktan öldük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…