sevkiyata hazırlanıyor hazırlanıyor ne hazırlanmazmış ya 1 tanecik koli
bir umut böyle yazıyor bazen geliyor keşke gelse çatlıcam meraktan ya ilk sipariş verenlerdenim İnşallah gelir herkesi meraktan kurtarırım
evt umarım vazgeçmez hediye olan fırçası glyo çnkü bşyler dicez artk aslnda okula gitmesem neyse ama araya okul vakti giriyo işte burada olamaycağımanlatrsn artk böle vazgecmesse tabi..
biran önce gelse artık ya:84: bende sabahtan beri bilgisayarın başında bekliyorum:97: acaba biri geldi kargom çekip yüklüyorum yazar mı diye ama kimseye gelmedi sanırım dün ben yüklerim yarın gelecek diyenlerin hiç biri forumda değil gelse biran önce ya çoook sıkıldım artık beklemekten
kızlar bana gelmedi sanırım bugun gelmez tgam 4 koli gelse hemen yüklerdim ilkşaha gelmemişmi acaba
Herhalde K11'i bugün göremiycez :26:
ay bana geldi ama nasıl çekicem:///Söz vermiyim ama şimdi bir deneyeyim çekmeyi...
ay bana geldi ama nasıl çekicem:///Söz vermiyim ama şimdi bir deneyeyim çekmeyi...
herkes katalog bekliyo ama ben bişey sormak istiyorum. avon senses duş jelleri var ya mystique ve hollywood gibi çeşitleri var.onların numunelerinin kodlarını bulamadım.nasıl bulabileceğimi bilen biri var mı aranızda?
Yok çekmeyi bilmiyorum=)=)Neyse çekebildim gibi sanki.Yalnız fotoğrafın hafıza kartından alabilecek miyim kuşkuluyum.Şuan çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?