AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bir umut böyle yazıyor bazen geliyor keşke gelse çatlıcam meraktan ya ilk sipariş verenlerdenim İnşallah gelir herkesi meraktan kurtarırım

bir umut böyle yazıyor bazen geliyor keşke gelse çatlıcam meraktan ya ilk sipariş verenlerdenim İnşallah gelir herkesi meraktan kurtarırım

keşke canım ya herkes bekliyor ama daha gelen yok sanırım bi kişiye gelse bari ya herkes meraktan kurtulacak sabahtır bil.başında herkes patladı:95:

anlatrsn artk böle vazgecmesse tabi..
evt umarım vazgeçmez hediye olan fırçası glyo çnkü bşyler dicez artk aslnda okula gitmesem neyse ama araya okul vakti giriyo işte burada olamaycağım

cnm gelseler ztn hemen yüklemelerini bekleyemeyiz onlar da heyecanlı olur en az bzm kdr paketlerin, ayarlayanlar olur ortalık karışmasın diye direkt ykklemeye koyulmazloar yani paketlerini ayarladıktan snra bi göz atarlar yorum yapmak için sonra da çekerler bu nerden baksan ztn en az 1 saati bulur. ve kargonun gelmesi var gelseler yazarlar herhalde bilemiyorum da . bi de ben burda kataloğu görünce elime geldiğinde pek heyecanlı olamıyorum o yüzden kanlı canlı kendim görmeyi yeğliyorum. gün hediyesini fln da önemsemedim okula gideceğim için direkt verdm siparişleri merak ettiğim için kataloğu bi de hem dağırıtım ddim bnmki de sevkiyata hazırlanıyo ürün stoğu beklemeyd, bi süre bu sabh 11de fln elimde olrdu büyük ihtimal bnm de ama 3 koli var:90:

yok yok hala sevkiyata hazırlanıyo mesajda yok başka gelende yokmu ya 7 aylıkta değilim ama çok sabırsızım

ay bana geldi ama nasıl çekicem:///Söz vermiyim ama şimdi bir deneyeyim çekmeyi...

çekiyor musun canım indirim broşürü ile panaromayıda unutma lüttffeeennn sabırsızlıkla bekliyoruz kaç saat oldu ağaç olduk valla yüklede kurtar bu meraktan bizi

herkes katalog bekliyo ama ben bişey sormak istiyorum. avon senses duş jelleri var ya mystique ve hollywood gibi çeşitleri var.onların numunelerinin kodlarını bulamadım.nasıl bulabileceğimi bilen biri var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…