AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Yok canım ana kataloğu çekiyorum ama bunun hepsnini mi çekicez.Bitmez yahu bu=)=)

evet canım her ay öyle oluyo indirim broşürü ve panaromada konuyo onlarıda merak ediyoruz çünkü yavaş yavaş çek sen ilk önce ana kataloğu çek yükle sonra indirim broşürü ile panaromayı çekersin tek tek hem kafan karışmaz o zaman:82:

26sında saat 4ü çeyrek geçe felan girmiştim hemen siparişleri hala daha sevkiyata hazırlanıyo. deli oldum ya ne zaman gelcek bize. 12si 13ü gibi okula gitmem gerekiyo. bi sürü siparişim var onlar dağıtılcak paraları toplancak herkes de hemen veremiyo. geçen ayki katalogdan individual blueların roll on larını yolluolarmıs ama parfümden hala ses yok. ben okula gidince gelir burdaki müşterilerime nasl ulastıracaksam.

bidahaki geleceğin vakitte söyle cnm bn de snle aynı durumdayım ztn bayrama fln gelirsin büyük ihtimal 2 ay fln bekleyecek mecbur olmadı sipariş adresine ev fln yaz annen fln versin ama katalog da annene gitmiş olur öyle durumda

canım asıl satışı yurtta yaparım diye düşünüyorum daha 4 aylık üyeyim.insanlar bekler belki kurbana kadar ama faturalancak benim cebimden mucbur çıkcak o paralar. öğrenciyim sonuçta. artık bi şekilde halletcem ama canımı da sıktı çok. pazartesiye gelir inşallah kargolarımız hemen dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…