AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bnmki de sekiyata hazırlanıyor yarın gelir mi bilmem tost makinesi geliyo canlandırıcı arındırıcı scrubın da fırçası geliyo kendi yok müşetirinindi

kataloğun yüklenmesi 1 i bulacak gibi belki geçer bile daha kimseye gelmedi mi yarın gelir yüklerim diyenlerin hiç biri forumda değil nerdesiniz kızlar bi haber verin:84:

Son düzenleme:
ewet glıcek cnm msj geldı sabhtn berı bklıyorm..

biran önce gelse artık ya:84: bende sabahtan beri bilgisayarın başında bekliyorum:97: acaba biri geldi kargom çekip yüklüyorum yazar mı diye ama kimseye gelmedi sanırım dün ben yüklerim yarın gelecek diyenlerin hiç biri forumda değil gelse biran önce ya çoook sıkıldım artık beklemekten

hmm sen bu ay sııparıs vermednmı cnm

hmm sen bu ay sııparıs vermednmı cnm

verdim canım benimde kargoya verilmiş ama benim pazartesiye anca gelir yarında kargo çalışmıyo zaten pazartesi belki salı günü artık kataloğu bari bugün görebilsem merakım bi nebzede olsa gidecek

verdim canım benimde kargoya verilmiş ama benim pazartesiye anca gelir yarında kargo çalışmıyo zaten pazartesi belki salı günü artık kataloğu bari bugün görebilsem merakım bi nebzede olsa gidecek

aynen cnm :) merktn çatladık. bu ay indrm brosuuru warmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…