Rica ederim =)Çektim öbürlerini de.Küçültüyorum,kesiyorum
Rica ederim =)Çektim öbürlerini de.Küçültüyorum,kesiyorum
bn de snn gibiyim yurtta satarm diye düşünüyorum ama annemn arkdşı var 2 tane onlr alıyo burda sdce birinin de maskesi glmyo fırçası glyo ve ben diğer siparişlerimi bi dahaki aya vricem yani ualştıramam hiçbir şeklde snn kargon 12sine kdr haydi haydi gelr pazartesi ya da salı gelir bnce bnmki de sevkiyata hazırlanıyo hala :97:canım asıl satışı yurtta yaparım diye düşünüyorum daha 4 aylık üyeyim.insanlar bekler belki kurbana kadar ama faturalancak benim cebimden mucbur çıkcak o paralar. öğrenciyim sonuçta. artık bi şekilde halletcem ama canımı da sıktı çok. pazartesiye gelir inşallah kargolarımız hemen dua edelim
Bitti sonunda=)Ben gideyim artık
çok teşekkürler vivanduydu :) kızlar bişey sorcam. indirim broşüründe 3 lira yazan bi ürünün temsilci fiyatı da 3 lira değil mi? bide ben yeniyim 145 tl satış yaparsam maskara hediye,ben bu 145 tl yi sadece katalogdan temsilci fiyatıyla mı tamamlıcam yoksa panaromadan aldığm ürünler de dahil mi?
Bitti sonunda=)Ben gideyim artık
bu ay pek ındırım yok sankı .. sipariş vermesem dha ıyı olucak.:)) chrtian nuixde super ama...
yeni parfümü aldım ben kokusu güzeldir umarım takıalrıda aldım annem kesecek beni
Rica ederim arkadaşlar
Kapakta yer alan koku di mi?Ay o çooook güzel.Örnek ürün yollamışlar bileğime sürdüm tüm gün bileğim burnumda gezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?