AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

vivianduygu çok sağol canım yoruldun sanırım kızlar eline gelen olursa bugün yarın indirim broşürü ile panaromayıda bi başkası eklesin artık vivianduygu gittiği için diyorum belki çekmek için gitmiştir

Son düzenleme:
bn de snn gibiyim yurtta satarm diye düşünüyorum ama annemn arkdşı var 2 tane onlr alıyo burda sdce birinin de maskesi glmyo fırçası glyo ve ben diğer siparişlerimi bi dahaki aya vricem yani ualştıramam hiçbir şeklde snn kargon 12sine kdr haydi haydi gelr pazartesi ya da salı gelir bnce bnmki de sevkiyata hazırlanıyo hala :97:
Bitti sonunda=)Ben gideyim artık

teşekkürler cnm ellerine sağlık zahmet oldu sna da photoshopla uğraşmışsın bir de

vivianduygu ellerine sağlık canım..

~~
Ben indirim broşürünü fazla beğenmedim..
Panaromadaki yeni ürünler güzelmiş
Katalogta cok güzel..

çok teşekkürler vivanduydu :) kızlar bişey sorcam. indirim broşüründe 3 lira yazan bi ürünün temsilci fiyatı da 3 lira değil mi? bide ben yeniyim 145 tl satış yaparsam maskara hediye,ben bu 145 tl yi sadece katalogdan temsilci fiyatıyla mı tamamlıcam yoksa panaromadan aldığm ürünler de dahil mi?

Kataloğun ve indirim broşürlerinin temsilci fiyatları var canım. Sana gelecek fiyat listesinde onların temsilci yani geliş fiyatlarını bulabilirsin. Yani indirim broşüründe 3 tl yazan bi ürünün geliş fiyatı var. Sadece Panaromanın geliş fiyatı yok. Dergide ne yazıyorsa o..
Komple katalog, broşür, panaroma hepsi dahil canım.. Ve temsilci fiyatının toplamı en az 145 olması lazım.. Yani kısaca faturan en az 145 olması lazım.

Açıkçası ben k11 pek beğenmedim ztn alcağımı aldım bu kataloglardan bunda da colortrend kiss&go rujlardan alırım indrm broşüründeki kolyeden alrm herhalde bi de secret fantasy nin yenisinden kendime alıcağm bşy yok ama şu kalpli tabaklar ve diğer parçaları var önceden temsilci hediyesiydi snrm çok güzeller onlardan alablrm bi de tabii ki incandessence hediye seti için yine şansımı denerim zmnım olursa yüzük var 3lü o da iyi yalnız indrim broşüründe de bna çok indrm yokmuş gibi geldi Allah Allah:95:

Son düzenleme:
bu ay pek ındırım yok sankı .. sipariş vermesem dha ıyı olucak.:)) chrtian nuixde super ama...

snn kargon geldi mi numune fln gönderiyolr mı onun bn 150lilk paketten aldım 2 tane sipariş çıktığı için ama nsl ki kokusu güzel deniyodu ağır mı çok yaz kokusu sayılr mı

kızlar bızım keleş dıye bırı vardı ya salagın teki. k11 ın resımlerını çalmış yıne

katalog yükleyen arkadaşım yüreğine ve ellerine sağlık. güsel canım kim olursa olsun salak falan diye söyleme bırak bir sürü sitede bu fotograflar yayınlanıyor ha ben tanıyormuyum tanımıyorum ama ceza alırsın

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar... ben avon 8 in 1 eye palette hakkında soru sorucaktım... acaba satıştan kaldırıldı mı bu ürün??

kampanya 11 bende pek begenmedim.indirm broşüründe pek indirm yok sadece ıncandessence alırım kalpli tabaklar panoroma hediyeleriydi benim var 6 tane ama pahalı baya

Rica ederim arkadaşlar

Kapakta yer alan koku di mi?Ay o çooook güzel.Örnek ürün yollamışlar bileğime sürdüm tüm gün bileğim burnumda gezdim.

canım peki allık fırçası indirimde değil mi o sayfa çekilmemişte fondöten fırçası indirimde o yok burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…