avon parfümlerine bayılıyoruum :)) mis gb kokuyolaarr
Kataloğun ve indirim broşürlerinin temsilci fiyatları var canım. Sana gelecek fiyat listesinde onların temsilci yani geliş fiyatlarını bulabilirsin. Yani indirim broşüründe 3 tl yazan bi ürünün geliş fiyatı var. Sadece Panaromanın geliş fiyatı yok. Dergide ne yazıyorsa o..
Komple katalog, broşür, panaroma hepsi dahil canım.. Ve temsilci fiyatının toplamı en az 145 olması lazım.. Yani kısaca faturan en az 145 olması lazım.
aynen ya bn de beğendim almak istyorum ama snki biraz pahalı gibi tabaklar değl de diğer takım.kampanya 11 bende pek begenmedim.indirm broşüründe pek indirm yok sadece ıncandessence alırım kalpli tabaklar panoroma hediyeleriydi benim var 6 tane ama pahalı baya
Hanımlar merhaba,
Benim avondan almak istediğim birşeyler var ama çevremde sipariş verebileceğim birini tanımıyorum.Bana en yakın yerde oturan temsilciyi öğrenmek için ne yapmam gerekiyor? Müşteri hattını arasam veya site üzerinden mail atsam yardımcı olurlar mı?
Kızlar k 10 da celebre nin yanındaki hediye titreşimli maskara varya maskaranın kodunu gircezmi ?
ya kızlar faturamı bankaya yatırdım dün çekmesi gerekiyodu avonun ama çekmemiş bu gün girdim siteye borcunuz var diyo:18: hiç bişey çekmemiş neden acaba her zaman gününde düzenli olarak çekiyodu niye böyle olmuşr acaba??
Kızlar k 10 da celebre nin yanındaki hediye titreşimli maskara varya maskaranın kodunu gircezmi ?
canım bu ay benim de öyle yapmışlardı gecikmiş borcunuz var diye uyarı gösteriyodu ama 1 gün sonra düzeldi merak etme çekilir yarın pazar olduğu için pazartesi alırlar borcu
ban yemiş ilkşah
Bilmiyorumki canım.ya benim siparişler kargoya verilmemiş
Rica ederim yahu ne demek.Zaten yamuk yumuk çektim artık bu sayı böyle napalım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?