AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar siparişleri gelenler ürünlerini çekip eklesinlerde bizde görelim neler almışsınız benimde gelsin hemen koyacağım

çk tşekkür ederm cnm :)

Hanımlar merhaba,
Benim avondan almak istediğim birşeyler var ama çevremde sipariş verebileceğim birini tanımıyorum.Bana en yakın yerde oturan temsilciyi öğrenmek için ne yapmam gerekiyor? Müşteri hattını arasam veya site üzerinden mail atsam yardımcı olurlar mı?

kampanya 11 bende pek begenmedim.indirm broşüründe pek indirm yok sadece ıncandessence alırım kalpli tabaklar panoroma hediyeleriydi benim var 6 tane ama pahalı baya
aynen ya bn de beğendim almak istyorum ama snki biraz pahalı gibi tabaklar değl de diğer takım.

sanırım avon sitesinden müşteri olmak istiyorum formunu dolduracksın ordan sana geri dönüş yaparlar

yaa kızlarr acil cvp verin lütfen bnm bi müşterime canlandırıcı arındırıcı scrub gelmiyor demiştim ya sdce fırçası glyo bu ay okula gitmeden 2. siparişlerimi versem bi ihtimal gelir mi ya yoksa kesin diğer ayki katalogla mı gelicekk:84:

ya kızlar faturamı bankaya yatırdım dün çekmesi gerekiyodu avonun ama çekmemiş bu gün girdim siteye borcunuz var diyo:18: hiç bişey çekmemiş neden acaba her zaman gününde düzenli olarak çekiyodu niye böyle olmuşr acaba??

canım bu ay benim de öyle yapmışlardı gecikmiş borcunuz var diye uyarı gösteriyodu ama 1 gün sonra düzeldi merak etme çekilir yarın pazar olduğu için pazartesi alırlar borcu

kızlar siparişleri gelenlerin stokta kalmayıp göndermedikleri ürünleri var mı ve varsa :44:hangileri acaba?

kızlar siparişleri gelenlerin stokta kalmayıp gönderilmeyen ürünleri var mı? varsa hangileri gelmedi acaba? maske gelmeyenler olmuş sanırım bi o var başka var mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…