AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar k11 de allık fırçası indirimde değil mi kataloğ elinde olanlar bi bakabilirler mi:26 sayfa çekilmemişte

kataloğu yükleyen arkadaşa çook çook teşekkür ediyorum.. ellerine sağlık cnm

Bayanlar bu ayın katoloğunu link olarak verebilirmisiniz
Netten baktım tarihler yazmıyor emin olamadım

slm kızlar bişey sorcammmm
cvp verirseniz çoooookk sevinirim
geçen ay ilk defa satış yaptım ama iki tane iadem geldi ben faturamın hepsini k.kartıyla ödedim
şimdi gelen siparişlerle iadeleri nasıl göndericem birde faturayı eksikmi yatırıcam iadeleri düşüp bi sıkıntı olmasın amanınn

kredi kartıyla ödemenin bi önemi yok bn de kredi kartıyla ödüyorum iade faturasının aslını veya suretini doldur iade ediceğini ürünleri işaretle iade diye ve sebep belirt a b c d e harfleri var. imzala imzalamazsan geri döner kabul edilmez. üst tarafa da boş buldğun yere tc kmlk no nu yaz bn öyle ypıyorum poşetle veya kçk bi kutuya koy bantla kapıya gelen kargocuya ver ve ambar tesellüm fişini iste. faturanı eksik yatırırsın herhalde bnm kredi kartıyla çekildiği için bilemiyorum bn de daha yeniyim .iadeler düştükten sonra yatırcaksan eksik yatırırsın iadeleri düşmesini beklemeden yatırcaksan fazla yatırman gerekiyor diye düşünyorum

Bu msjı yazmıştım ama kmseden cvp gelmedi

yaa kızlarr acil cvp verin lütfen bnm bi müşterime canlandırıcı arındırıcı scrub gelmiyor demiştim ya sdce fırçası glyo bu ay okula gitmeden 2. siparişlerimi versem bi ihtimal gelir mi ya yoksa kesin diğer ayki katalogla mı gelicekk

canım ellerinde varsa gönderirler ama benim hatırladıgım 3 kampanya gelmeyen ürünlerim olmuştu.müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin

kızlar bana avondan bi zarf geldi kampanya 11 siparişlerini bu ay 7-12 eylül tarihleri arasında verirsem üçlü dudak parlatıcı seti hediye gelecektir diyor, böyle gelen var mı başka bilgisi olan ???

canım ellerinde varsa gönderirler ama benim hatırladıgım 3 kampanya gelmeyen ürünlerim olmuştu.müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin

3kampanya mı rezil rüsva olurum ya alttarafı bi ürün ve katalogtan ve biticek bi ürün de değildi ya ne diye ona çullanmış millet anlamadım gitti bnm ürünlerimden gelmeyen olsaydı keşke diyorum ama işte illa bi aksilik çıkıcak geçen ay yine bi müşterimin blue larının rollon ları gelmemişti bu ayki siparişle geliyolar

canım bu stok sorunu başımıza bela ilk siparişimde allahtan stok sorunu yaşamadım ama halen kargoya verilmemiş mail attım şimdi

kızlar bana avondan bi zarf geldi kampanya 11 siparişlerini bu ay 7-12 eylül tarihleri arasında verirsem üçlü dudak parlatıcı seti hediye gelecektir diyor, böyle gelen var mı başka bilgisi olan ???

bana da inş öyle bi zarf gelir avonun bir hediyesi bile nasip olmadı panaromadakiler hariç onları da katalog parasyla alıyoruz gerçi parasını çıkarıyolar

canım bu stok sorunu başımıza bela ilk siparişimde allahtan stok sorunu yaşamadım ama halen kargoya verilmemiş mail attım şimdi

vlla sorma ya bnmki de verilmemiş anlamadım gitti yrna gelsin artık aaa sıktı bekle bekle 26sında verdik güya bizden sonra veren arkdşların hepsinin gelmiş anlamadım ne iş:95:

kızlar kimisi saat 2buçukta kimisi 4te siparişlerim kargoya verilmiş n,hayet nsl oluyo anlamadm ayrı ayrı mı gelcek sanmam ama sznkilerde yrn gelir büyük ihtimal bn kocaeliye 2 saat uzaklıtayım o yzden yrn gelr diyorum yni. 27kilo kargo taşıyamıcam büyük ihtimalle annemi çağırmam gerekiyo ya da git gel anca

Son düzenleme:
kızlar sayfa 157 deki limon fesleğen özlü ve menekşe liçi özlü vücut losyonları güzel mi? kullananlar var mı acaba aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…