AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhabalar herkese.size bikaç sorum olucaktı cvplarsanız çok mutlu olurum=)ben avondan düzenli alışveriş yapıyorum.bazı ürünler hakkında sizin önerinizi almak istedim solutions azranın tanıttığı karma ciltler için olan kremi kullanan oldu mu?nasıl geldi size.kullanmaya çekiniyorum başlayamadım bir türlü.bir de çok çok öncelerde avonun bi saç spreyini kullanıyodu arkadaşım hoş kokulu yağlandırmayan bişeydi naturals olabilir şuan var mı sizden kullanan varsa memnun mu?saçlarım dalgalı kıvırcık arası şekillendirmeye etkisi oluo mu?ve son olarak avonun en iyi el kremi hangisi sizce şöyle güzel nemlendiren çanta boy bişey istiyorum.cvplarınızı dört gözle bekliorum

kızlar bana avondan bi zarf geldi kampanya 11 siparişlerini bu ay 7-12 eylül tarihleri arasında verirsem üçlü dudak parlatıcı seti hediye gelecektir diyor, böyle gelen var mı başka bilgisi olan ???

selam canım
bana gelmedi maalesef kampanya 10 siparişin geldi de koliden mi çıktı zarf? ayrıca mı geldi? kampanya 11 in siparişini nasıl girecekmişiz ki şimiden.bana da gelir inşallah

kızlar bana avondan bi zarf geldi kampanya 11 siparişlerini bu ay 7-12 eylül tarihleri arasında verirsem üçlü dudak parlatıcı seti hediye gelecektir diyor, böyle gelen var mı başka bilgisi olan ???

ya evet bencede kampanya 10 olmalı o. hem kampanya 10 bitmeden diğer katalog yayınlanmıyo ki sipariş nasıl gircez kampanya 10 yazar sipariş girişinde. kampanya 11 zamanı gelmeden girilmiyo diye biliyorum:44:

selam canım
bana gelmedi maalesef kampanya 10 siparişin geldi de koliden mi çıktı zarf? ayrıca mı geldi? kampanya 11 in siparişini nasıl girecekmişiz ki şimiden.bana da gelir inşallah

kampanya 9 dan da çıktı cnm kampanya 10 un ilk siparişinden de çıktı ayrıca mail olarak gelmiş, bide mesaj geldi bugün 7-12 eylül arasında kampanya 11 kataloğu siparişlerimi verirsem hediye gelecekmiş siparişi telefonla vericez ve indirim kataloğu dahil değil sadece katalog ve panaroma ürünleri, sipariş 26 eylülde faturalanacakmış yani sadece siparişi önce vermiş olcaz..

ya evet bencede kampanya 10 olmalı o. hem kampanya 10 bitmeden diğer katalog yayınlanmıyo ki sipariş nasıl gircez kampanya 10 yazar sipariş girişinde. kampanya 11 zamanı gelmeden girilmiyo diye biliyorum:44:

ayrıca bi telefon numarası gönderdiler cnm mesajla onunla verecekmişiz siparişleri :44:

sevkiyata hazırlanıyo yazıyo ama kargo takipten kolim çıkmış yola görünüyo kızlar avon yine şaşırdı

selam bende avon temsilcisiyim.
yeniyim 4. kataloğum ama bişey sorucam hiç hediye yollamıyor mu avon?
sat sat bişey yok çok az bi karımız var ekstra nasıl faydalanabilirim.

kızlar menekşe ve liçi özlü vucut spreyi kullanananız varmı aranızda sipariş verdim ama çk merak ediyorum nasıl bi koku diye

çok güzel bi kokusu var canım denemiştim bende menekşe ve liçi özlü vücut kreminden sipariş verdim o da güzeldir vücut spreyi gibi sanırım

selam bende avon temsilcisiyim.
yeniyim 4. kataloğum ama bişey sorucam hiç hediye yollamıyor mu avon?
sat sat bişey yok çok az bi karımız var ekstra nasıl faydalanabilirim.

canım avon kayıt olduğun kampanya dahil ilk 4 kampanyada belli bir limite ulaşırsan hediye gönderiyo 145-160-180-200 dü sanırım limitler aydan aya sırayla gidiyo. ama ulaşamamışsın sanırım bende yeni üyeyken ulaşamamıştım hiçbirine yeniyim diye. anca panaromadan geliyo o da limitlere ulaşman lazım.

slm kızlar sonunda 13 gün sonra siparişlerime kavustum ve tabı tost makınemede.. şimdi hesap yapıyordum bı bakayım size dedım. off bunları ayırması dagıtmasıda ayrı bi dert

kızlar nasılsınız benim siparişler en sonunda geldi tosta makineside geldi salata kasesi tuzluk vs ya plastik inanamadım görünce ben cam bekliyordum 2 tane tost makinem oldu biride king markasıydı onuda kazanmıştım fotograflarını çekişyorum birazdan eklerim diğer konuya ama baya var nasıl ayırıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…