kızlar bana avondan bi zarf geldi kampanya 11 siparişlerini bu ay 7-12 eylül tarihleri arasında verirsem üçlü dudak parlatıcı seti hediye gelecektir diyor, böyle gelen var mı başka bilgisi olan ???
kızlar bana avondan bi zarf geldi kampanya 11 siparişlerini bu ay 7-12 eylül tarihleri arasında verirsem üçlü dudak parlatıcı seti hediye gelecektir diyor, böyle gelen var mı başka bilgisi olan ???
selam canım
bana gelmedi maalesefkampanya 10 siparişin geldi de koliden mi çıktı zarf? ayrıca mı geldi? kampanya 11 in siparişini nasıl girecekmişiz ki şimiden.bana da gelir inşallah
kampanya 10demek istedin dimi cnm
ya evet bencede kampanya 10 olmalı o. hem kampanya 10 bitmeden diğer katalog yayınlanmıyo ki sipariş nasıl gircez kampanya 10 yazar sipariş girişinde. kampanya 11 zamanı gelmeden girilmiyo diye biliyorum:44:
bana da geldi canım
ayrıca bi telefon numarası gönderdiler cnm mesajla onunla verecekmişiz siparişleri :44:
kızlar menekşe ve liçi özlü vucut spreyi kullanananız varmı aranızda sipariş verdim ama çk merak ediyorum nasıl bi koku diye
selam bende avon temsilcisiyim.
yeniyim 4. kataloğum ama bişey sorucam hiç hediye yollamıyor mu avon?
sat sat bişey yok çok az bi karımız var ekstra nasıl faydalanabilirim.
çok güzel bi kokusu var canım denemiştim bende menekşe ve liçi özlü vücut kreminden sipariş verdim o da güzeldir vücut spreyi gibi sanırım
kızlar menekşe ve liçi özlü vucut spreyi kullanananız varmı aranızda sipariş verdim ama çk merak ediyorum nasıl bi koku diye
bunun kokusunu bende çok sevdim.öyle sıktıgında çok agırda kokmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?