AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar şimdi bunda da mı %25 üzerinden gelcek ürünler? misal 15tlsoft musk 11.25 oluyo heralde yine kendi oranlarımız üzerinden gelir

Çok teşekkür ederim çok sağol :81:

rica ederim canım

BU İŞTE KIZLAR İNTERNETTEN VERİLEN SİPARİŞLER GEÇERLİYMİŞ AMA BENCE HİÇ ÇILGIN SALI FIRSATI DEĞİL

aman çıldırmıs hali bumuymus bende bişi var sandım.istemem bunları

eklediğin için teşekkürler

bence de değil beğenmedim suft musk nasıl bi parfüm sizce?

soft musk ı bende begenmedim.

Son düzenleme:
o zaman site ya yoğundur yada bi hata vardır biraz sonra çıkar belki kızlar :44: ama merak edicek pek bişi yok bitek saç kremi fiyatı görünmüyo o da 3 tl. şartları da int.ten sipariş girilcekmiş sadece bugün ve yarın geçerli bu indirimler. istenildiği kadar sipariş verilebilirmiş. bu fiyatlar müşteri fiyatıymış bunlar canlarım

bebek pudrası gibi kokuyo canım çok çok hafif bi parfüm ben birazcıkta olsa beğeniyorum idare eder yani hastası olanlarda vardır tabi

evet bikaç yerde resimlerini ekleyenlerin görmüştüm çok seviyorum falan diye katalogdan koklamıştım bende hafif geldi ve dediğin gibi pudramsı bi koku

bende bişey sandım bula bula 4 tane ürün indirmiş bunlarımı bulup koymuş bence indirimler değil avon çıldırmış olmalı

bencede , hiçte öyle fırsat falan değil kendi adıma söyleyim pudra kokusunu sevmediğim için soft musk ı hiçç beğenmiyorum, o rujda zaten hiç belli olmuyorr güzel değil yani , cezbetmedi beni, bu arada kızlar bende sayfa açtığımda göremedim ama mailime atmış avon orda maılde gördüm

panoramadaki hediye ürünlerin fotoğrafı sitede yok galiba bulamadım k11de hediye gelecek ürünler ne bilgisi olan var mı? sipariş verdim ama merak ettim :) yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…