spectra lash maskara kullanmıştım daha önceden de benim hoşuma gitmişti bana bayağı dayandı. kirpiklerin seyrekse işe yarayabilir canım dolgunlaştırır yani. avonun bazı maskaraları kirpikleri tel tel ayırıyo ben o şekilde sevmiyorum mesela super shock maskara çok güzel fırça yapısı falan hoş ama bence o daha çok kısa kirpikler için ideal onu da deneyebilirsin indirime girince benim kirpiklerimi tel tel ayırmıştı hoş görünmemişti sevmemiştim. ama spectra güzel canım tavsiye ederim
birinci ürün yok ikinci ürün ise Avon Parlak Görünüm Veren Sprey olarak geçiyor.
Daily Shine Mirror Shine Spray for All Hair Types
Tüm Saç Tipleri için Parlak Görünüm Veren Sprey
Saçlardaki elektriklenmeyi önlemeye ve % 93'e kadar parlaklığı arttırmaya yardımcı olur.
İpeksi yumuşaklık kazandırır.
100 ml.
biraz önce avondan mesaj geldi çılgın salı indirimi diye.ben bişi bulamadım.nerede çıldırmı bu salı
biraz önce avondan mesaj geldi çılgın salı indirimi diye.ben bişi bulamadım.nerede çıldırmı bu salı
ben de avonun sitesine baktım ama bi şey yok ya.burda bilen vardır belki diye açtım hatta.bu tarihler arası sipariş verirsek hediye falan mı gelecek acaba?
saç kremi kaç lira? okunmuyor
bence de değil beğenmedimsuft musk nasıl bi parfüm sizce?
çok kötü ben hiç beğenmedim
banada mesaj geldi ama siteye girdiğimde bulamadım nerden girebilirim ??
saç kremi 3 tl yazıyo canım
saç kremi 3 tl yazıyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?