AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avona ödeme nasıl oluyordu? bi kere bi mesajda madde madde yazılmıştı ama bulamadım onu

kızlar avona ödeme nasıl oluyordu? bi kere bi mesajda madde madde yazılmıştı ama bulamadım onu

ben kredi kartıyla ödüyorum artık.çok daha pratik oluyor.havale yapınca 2,75 havale ücreti veryorsum şimdi kart numarası ver arkadaki onay numarasını veriyorum hesaptan alınıyor sen neyle ödeyeceksin?

ben kredi kartıyla ödüyorum artık.çok daha pratik oluyor.havale yapınca 2,75 havale ücreti veryorsum şimdi kart numarası ver arkadaki onay numarasını veriyorum hesaptan alınıyor sen neyle ödeyeceksin?

ben de şimdiye kadar hep kredi akrtıyla ödeme yaptım direk siteden ama bu sefer havale falan yapayım dediydim de gene yaptım kredi kartından

merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. bazı müşterilerim başka şehirde oturuyorlar şipariş vermek istiyorlar ulaştırması zor oluyor. verilen siparişi arkadaşımın bulundugu yere göndersem olurmu kargoda falan sorun cıkarmı

adres yazarken adresin bi kenarına alacak kişinin ismini soy ismini yaz mesela

çiçek caddesi gül sokak no:13 AYŞE CAN teslim alacak

bu şekilde yazarsan sorun olmuo

adres yazarken adresin bi kenarına alacak kişinin ismini soy ismini yaz mesela

çiçek caddesi gül sokak no:13 AYŞE CAN teslim alacak

bu şekilde yazarsan sorun olmuo

ama faturalar da onlara gidiyor yani geliş fiyatlarının hepsini görüyorlar ve iade formları onlarda kalıyor:97:

Kızlar çok mutluyum diğer topiğe perseıveleri eklemiştim ya hepsini sattım karım olmadı ama yıldızlar külübüne 2 bin açıgım var ama kampanya 11 den hiç sipariş almadım birde pek ugraşmıcam hoşuma gitmedi tam 21 tane pur blanca 13 tane perceıve sattım

tebrikler cnm bn de umarım satarım gerçi snn kdr almadım ama 3-4 tane perceive 3 tane simply because önceki aldıklrımda dahil 4tane pur blanca ve şu up to yu him i satsam kafi parfmlerden k11de pek bşy yok ztn diğer kataloglar güzeldi ya buna bşy koymamışlar hele indrm broşürnde hiç hiç bşy yok ya indrm bile değil kimisi katalogtaki fiyatıyla aynı kimisinde yarı fiyatına indrm bile yok:97:

çok sevindim.maşallah maşallah çok iyi satmıssın

Arkadaşlar bu ürünler Türkiyede var mı? Eğer varsa Türkiyedeki isimleri neler?

AVON Sleeptherapy Pillow Mist:

AVON Advance Techniques Mirror Shine Spray:

Arkadaşlar bu ürünler Türkiyede var mı? Eğer varsa Türkiyedeki isimleri neler?

AVON Sleeptherapy Pillow Mist:
Eki Görüntüle 254682

AVON Advance Techniques Mirror Shine Spray:
Eki Görüntüle 254683

birinci ürün yok ikinci ürün ise Avon Parlak Görünüm Veren Sprey olarak geçiyor.

Daily Shine Mirror Shine Spray for All Hair Types
Tüm Saç Tipleri için Parlak Görünüm Veren Sprey

Saçlardaki elektriklenmeyi önlemeye ve % 93'e kadar parlaklığı arttırmaya yardımcı olur.

İpeksi yumuşaklık kazandırır.

100 ml.

kızlar acil yardm .ben simdi siparişleri girdim fakat yanlş girdiğmi farkettim acilen iptal etmek icin napmak lazm? sabah müşteri hizmetlerini arasam olurmu?

kızlar acil yardm .ben simdi siparişleri girdim fakat yanlş girdiğmi farkettim acilen iptal etmek icin napmak lazm? sabah müşteri hizmetlerini arasam olurmu?

Yarın erkenden faturalanmadan ara iptal ederler
Ben iptal ettirdiğimde hala faturalanıo görünüodu aradım o iptal oldu iptal yazısı girilmemiştir sisteme siz tekrar siparişinizi girebilirsiniz demişlerdi
İptal yazısı görmezsen endişelenme yani

ya hngi numarayı arıcaz peki müşteri hizmetlerini aradm canlı konuscağm biri cıkmadı

Günaydııın bayanlar

Ya ben Avonun sayfasından ödeme yapmak istiyorum ama birtürlü kabul etmiyor.

Kredi kartı bilgileri hatalıdır!
Geçersiz son kullanma tarihi!
Bakiyeniz tahsil edilemedi!

yazıyor. Daha önce ödememiş olsam burdan anlıycam ama olmuyor

arkadaşlar 10. katologtaki spectra lash maskara hakkında yorum yapabilirmisiniz benim kirpiklerim çok seyrek ve kısa dolgunlaştırırmı teşekkürler...

arkadaşlar 10. katologtaki spectra lash maskara hakkında yorum yapabilirmisiniz benim kirpiklerim çok seyrek ve kısa dolgunlaştırırmı teşekkürler...

spectra lash maskara kullanmıştım daha önceden de benim hoşuma gitmişti bana bayağı dayandı. kirpiklerin seyrekse işe yarayabilir canım dolgunlaştırır yani. avonun bazı maskaraları kirpikleri tel tel ayırıyo ben o şekilde sevmiyorum mesela super shock maskara çok güzel fırça yapısı falan hoş ama bence o daha çok kısa kirpikler için ideal onu da deneyebilirsin indirime girince benim kirpiklerimi tel tel ayırmıştı hoş görünmemişti sevmemiştim. ama spectra güzel canım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…