- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
kızlar avona ödeme nasıl oluyordu? bi kere bi mesajda madde madde yazılmıştı ama bulamadım onu
ben kredi kartıyla ödüyorum artık.çok daha pratik oluyor.havale yapınca 2,75 havale ücreti veryorsum şimdi kart numarası ver arkadaki onay numarasını veriyorum hesaptan alınıyorsen neyle ödeyeceksin?
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. bazı müşterilerim başka şehirde oturuyorlar şipariş vermek istiyorlar ulaştırması zor oluyor. verilen siparişi arkadaşımın bulundugu yere göndersem olurmu kargoda falan sorun cıkarmı
ben de şimdiye kadar hep kredi akrtıyla ödeme yaptım direk siteden ama bu sefer havale falan yapayım dediydim de gene yaptım kredi kartından
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. bazı müşterilerim başka şehirde oturuyorlar şipariş vermek istiyorlar ulaştırması zor oluyor. verilen siparişi arkadaşımın bulundugu yere göndersem olurmu kargoda falan sorun cıkarmı
adres yazarken adresin bi kenarına alacak kişinin ismini soy ismini yaz mesela
çiçek caddesi gül sokak no:13 AYŞE CAN teslim alacak
bu şekilde yazarsan sorun olmuo
Kızlar çok mutluyum diğer topiğe perseıveleri eklemiştim ya hepsini sattım karım olmadı ama yıldızlar külübüne 2 bin açıgım var ama kampanya 11 den hiç sipariş almadım birde pek ugraşmıcam hoşuma gitmedi tam 21 tane pur blanca 13 tane perceıve sattım
Kızlar çok mutluyum diğer topiğe perseıveleri eklemiştim ya hepsini sattım karım olmadı ama yıldızlar külübüne 2 bin açıgım var ama kampanya 11 den hiç sipariş almadım birde pek ugraşmıcam hoşuma gitmedi tam 21 tane pur blanca 13 tane perceıve sattım
Arkadaşlar bu ürünler Türkiyede var mı? Eğer varsa Türkiyedeki isimleri neler?
AVON Sleeptherapy Pillow Mist:
Eki Görüntüle 254682
AVON Advance Techniques Mirror Shine Spray:
Eki Görüntüle 254683
kızlar acil yardm .ben simdi siparişleri girdim fakat yanlş girdiğmi farkettim acilen iptal etmek icin napmak lazm? sabah müşteri hizmetlerini arasam olurmu?
Yarın erkenden faturalanmadan ara iptal ederler
Ben iptal ettirdiğimde hala faturalanıo görünüodu aradım o iptal oldu iptal yazısı girilmemiştir sisteme siz tekrar siparişinizi girebilirsiniz demişlerdi
İptal yazısı görmezsen endişelenme yani
arkadaşlar 10. katologtaki spectra lash maskara hakkında yorum yapabilirmisiniz benim kirpiklerim çok seyrek ve kısa dolgunlaştırırmı teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?