AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben de siparişimi iptal ettirmiştim.. ne biçim çılgın fırsat anlayamadım.. avon napmışsın ya

benimde iptall ettirmeye çalşp ettiğreemedğim k10dan 3.sparişlerim bgn geldi. yeni cıkan parfümün kokusunu ztn çook sewmiştim ve saate de bayıldım süper

kızlar bana avondan mesaj geldi istediğiniz bir renkte saç boyası kazanmak için bir sonraki sms i cevaplayın diye daha sonra bir cep no sundan mesaj geldi işte kodunu yazın gönderin diye size de böyle bir mesaj geldi mi???

titreşimli rimel den memnun olan varmı? bırde sü çift taraflı kalem far nasıl cokmu yogun :26:

kızlar twilight far siparişi vermiştim avonun sitesindeki indirim bölümünden ama koliden çıkmadı. şimdi diyeceksiniz ki gönderilmeyen ürünlerdendir ama değil. gönderilmeyen bir iki tane daha ürünüm var onlarda belirtmiş ama bunda belirtilmemiş de.ve fatura da gözüküyo.müşteri hizmetlerine sordum bi açıklama yapılamadı.gönderilemeyen üründür dedi.ne yapsam

banada biraz önce geldi takım öncümü arayıp sordum cevapla dedi ben cevaplıyacam k11 siparişiöle göndereceklerimiş bana daha önce saç boyası hediuesi gelmemişti bekli şimdi göndermek istediler

Bende avona katılmaya karar verdım dun ımternetten basvuru yaptım ama bana 10 gun ıcınde doneceklermıs ya o zamana kadar katalog suresı bıtecek ustelık katalog bır yerden elıme gectı sıparıs toplamaya baslamıstım bıle...

naptın peki yolladın mı?? bi de niye cep numarasından geliyo ki bana biraz tuhaf geldi
evet yolladım aynen bna da biraz tuhaf geldi otomatik mesaj değilmiş gibi ama önceden avondan geldiği için msj yolladım başka km yollıcak sonuçta ve kontör fln da gidiyo yani yolladk bklm gelcek mi:97:

sn de tö ne verirsin cnm boşa gitmesin siparişler

canım ne kadar knt gidiyo? bana da geldi yollayım diyorum ama kaç tl gidiyo?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…