Hediye kek kalıbı varya onda kek yapınca silikon ya kek kokmazmı acaba lastik lastik kullanan varmı kızlar :44:
benimde iptall ettirmeye çalşp ettiğreemedğim k10dan 3.sparişlerim bgn geldi. yeni cıkan parfümün kokusunu ztn çook sewmiştim ve saate de bayıldım süper
çek fotolarını o zaman canım görelim bizde
kızlar bana avondan mesaj geldi istediğiniz bir renkte saç boyası kazanmak için bir sonraki sms i cevaplayın diye daha sonra bir cep no sundan mesaj geldi işte kodunu yazın gönderin diye size de böyle bir mesaj geldi mi???
tamam canım çekip atarım akşam :98:
geldi canım....
tamam canım bende ekledim bugün geldi benimde rahatladım sonunda
naptın peki yolladın mı?? bi de niye cep numarasından geliyo ki bana biraz tuhaf geldi
kızlar bana avondan mesaj geldi istediğiniz bir renkte saç boyası kazanmak için bir sonraki sms i cevaplayın diye daha sonra bir cep no sundan mesaj geldi işte kodunu yazın gönderin diye size de böyle bir mesaj geldi mi???
evet yolladım aynen bna da biraz tuhaf geldi otomatik mesaj değilmiş gibi ama önceden avondan geldiği için msj yolladım başka km yollıcak sonuçta ve kontör fln da gidiyo yani yolladk bklm gelcek mi:97:naptın peki yolladın mı?? bi de niye cep numarasından geliyo ki bana biraz tuhaf geldi
Bende avona katılmaya karar verdım dun ımternetten basvuru yaptım ama bana 10 gun ıcınde doneceklermıs ya o zamana kadar katalog suresı bıtecek ustelık katalog bır yerden elıme gectı sıparıs toplamaya baslamıstım bıle...
evet yolladım aynen bna da biraz tuhaf geldi otomatik mesaj değilmiş gibi ama önceden avondan geldiği için msj yolladım başka km yollıcak sonuçta ve kontör fln da gidiyo yani yolladk bklm gelcek mi:97:
sn de tö ne verirsin cnm boşa gitmesin siparişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?