AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aynen canım bu ay takı doldu ev öğrenip ekliycem geçen denedim beceremedim tekrar sipariş verdim ve yine yok hediye

sana kocaman öpücükler canım

sana da tatlım bu arada tşk.ler canım ama ben boya kullanmıyorum daha kendim için söylememiştim:) müşterim için söylemiştim o alıyodu yine aynı numarasından yazmıştım tekrar alır diye daha iyi oldu benim için

Son düzenleme:
bana geçenlerde bi tane takı seti hediyesi geldi nedenini bilmiyorum ama bana en çok ne satarsan o hediye gelir demişti bi arkadaşım bende en çok takı siparişi veriodum üye oldugumdan beri herhalde ondan geldi

canlarrrr little black dress celebre secret fantasy ve treselle nasıl kokuyor en begenilenler hangileri ona göre sipariş vericemm

canlarrrr little black dress celebre secret fantasy ve treselle nasıl kokuyor en begenilenler hangileri ona göre sipariş vericemm

secret fantasy şekerli bir koku diye biliyorum.diğer 3 kokuyu da aynı oranda seviyorum.özellikle 1 ini seçmem gerekirse little black dress derim

saol cnm bence doğru sıralama işte budur:)

kızlar bazen avondan bana mail gleiyor anketi dollduran ilk .... kişiden biri olursanız ilk siparişinizlde saat hediye gelicek die ben dolduruyorum denk geldimi bi kez bana o pembe saatten geldi duruyo kullanmadım henüz.
bide msjlarla gönderiyorlar yani mail ve mesajlarınızı sık sık kontrol edin...

avoncuların arasına katıldım bende satış temsilcisiyim...ya birşey sormak istiyorum bu bir ara gg 'der satış yapanlar için maliye ceza yagdırıyor demişllerdi acaba bizler içinde geçerli mi bu ? çünkü biz avonun satış temsilcileri oluyoruz onun ürünlerini satıyoruz pirimle...bunun için ceza yer miyiz ? merak ettigim bu.

ya müşteri porftföyümü genişletmek istiyorum bunu nasıl başarabilirim tuyo verseniz :)

önce aramıza hoşgeldin

avonun internet sitesine girince görürsün bir sipariş formu var onu bedava gönderiyorlar kodunu girersen, o formu doldurursan sorun olmaz bi nevi fatura gibi bişey.

ben derim ki:

-çantanda her zaman o ay katalogta indirimli olan ürünlerin numunesini bulundur bi de katalog tabii ki...
-müşterilerine siparişlerini verirken mutlaka içine numune koy. eğer fazla ürün almışlarsa uygun fiyatlı ürünlerden de alıp koyabilirsin. hem ürünü tanımış olur.
- evde bi sehpayı avon köşesi haline getir, oraya elindeki ürünleri numuneleri katalogları serpiştir gelen misafirlerin dikkatini çeksin hatta banyo wc gibi yerlere de katalog koy evde görünen bikaç yere katalog koyabilirsin:)
-elinde avon poşeti bulundur birilerine bişey verirken o poşetle ver
-kuaföründe bu konuyu aç mutlaka müşteri çıkacaktır
-insanlarla konuşurken lafı saç makyaj takı çanta gibi konulara getir ve avonun ürünlerinden bahset işe yarar
-öğrencilerden tanıdığın varsa onlar da senin müşteri portföyünü geliştirmende oldukça yardım edecektir.
-günlere davetlere katıl mutlaka avon muhabbeti aç
-ben bi ara apartmanda komşuların posta kutularına katalog koymuştum:)

secret fantasy çok şekerli bi koku hiç bana göre değil şekerli seviyosan tercih edebilirsin tabi canım. treselleyi bilmiyorum.bana göre saydıkların içerisinde en iyisi little black dress

waaaooowww bu sonuncusu çok ilginç bi buluş canım çok hoşuma gitti ve sempatik geldi

Son düzenleme:
canım ben zaten satış temsilcisi oldum..yani merak ettigim ceza yer miyiz biz de ggdekiler gibi çünkü biz firmanın satış temsilcisi oluyoruz..pirimle çalışıyoruz yani..

beni bir kadın üye yaptı bir foırum doldurarak

waaaooowww bu sonuncusu çok ilginç bi buluş canım çok hoşuma gitti ve sempatik geldi
bende baya bi orjinal fi,kir vardı bi ara bu sayfalarda paylaşmıştım ama nerde kaçıncı sayfada gittiii:)

cnm bizler de satış temsilcisiyiz:) ben internetten form doldurarak üye oldum fark yok yani
dediğim gibi avndan sipariş verirken sipariş fişi de iste olsun bitsin ama ben hiç ceza alındığa şahit olmadım

kızlar bana k12 de önerebileceğiniz şeftali tonunda ruj var mı acaba???? canlı bi şeftali tonunda ruj istiyorum yaaa

bEN K11 KATALOGUNDA en arka kapagında vino disco diye bir rujdu sanırım colorbendin onu söyledim kendime fiyatıda uygundu

KIZLAR K12 KATALOGUNDA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER PAKET VAR MI BİRDE TODAY EDP İLE tmorrow edp idi sanırım fiyatlar ne kadar bilgi verir msiiniz

selam fıstıklar

çok severek aromadisiac parfüm kullanıyordum... şişeyi yaklaşık 2 haftadır falan kullanıyorum.. bugün parfümümün kokusu değişmişti :26: o baharatlı taze oryantal koku gitmiş köselemsi acaip bi koku gelmişti.. burnumda tuhaflık var desem aynı kokunun deosunu da kullanıyorum o normal her zamanki gibi kokuyo :26:

sizin başınıza geldi mi böyle bişi acaba

bu arada parfümü K7de aldım maalesef.. iade şansımı kaybettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…