saol cnm. sızede gelır ıns. sıkıysa yollamasınlar ben yıllardır bu avonun kahrını cekıyorumaylık dunya kadar suıparıs verıyoruz yollasınlar tabıı
ay sorma canım ya sana gelmiş ne güzel ben de yıllardır avoncuyum ama şu ana kadar bir tek saç boyası geldi
bss ılgılenmek zorunda.. bunun altını özellıkle cızıyorum..
kayıt forumlarını önce bss dan alıyorsun sonra sevıyen yukselınce sana gelıyo zaten.
kayıtları telefonla derken ınternetten fılanmı bulup alıyosun. orayı anlayamadım ama kargoyla yollarsınh o ımzalar gereklı ek evrakları koyar ve sana yollar. boyle kayıt yapabılırsın bunun bı yasagı yok. ıcıne katalogta koyarsın ohh mıs gıbı kayıt ıste ne var bunda.. senın bss sana ne hakla karısıyor cık fılan dıye anlayamadım acıkcası. onu avona sıkayet et her hatasında bak ozaman nasıl senınle ılgılenıyo..
kızlar sorununuz olursa avona sıkayet etmekten kacınmayın... mutlaka edın kı bır daha boyle seyler yapamasınlar
ben kayıtlarımı telefonla görüşüyorum kargoyla yolluyorum kayıt formu katalog vs. oda bana kayıt formunu doldurup gerı yolluyor. Ama bss bana bunun yasak oldugunu boyle yapmaya devam edersen cık avondan dedi. kayıt formu ıstıyorum dıorum suan falanca yerdeyım gel al dıo evıme uzak olan bı yer soyluyo.
Aslında şikayet etmek istiyorum ama sonuçta bss ve o kendını bı sekılde savunabılır bende kadınla papaz oldugumla kalırım diye korkuyorum.
Ben kayıtlarımı yaparken telefonda istersenız görüşelim isterseniz kargo yoluyla yollıyım diyorum kimse genelde görüşmekten yana değil sonuçta insanlar hiç tanımadıgı ınsanlarla gorusmekten cekınıyorlar yada işi gücü oluyor ınsanların hem yuzyuze dıye bır kural olsa sehırdısından kayıta avon ızın vermezdı bence.
Bilmiyorum napıcam ya bu kadını arastırdı benım takım oncum cok zengınmıs sırf zevk ıcın yapıomus bu ısı dedı.
yanı avona sıkayet etsem avon bss haklı sen kayıtlarını nasıl yuzyuze yapmassın falan der dıye korkuyorum.
birde bss nın kayıtlar ıcın bıze katalog vermesı gerekıyormu ben ıstedım once veremem dedı sora gel al dedı kafasına gore konusuyo
ben kayıtlarımı telefonla görüşüyorum kargoyla yolluyorum kayıt formu katalog vs. oda bana kayıt formunu doldurup gerı yolluyor. Ama bss bana bunun yasak oldugunu boyle yapmaya devam edersen cık avondan dedi. kayıt formu ıstıyorum dıorum suan falanca yerdeyım gel al dıo evıme uzak olan bı yer soyluyo.
Aslında şikayet etmek istiyorum ama sonuçta bss ve o kendını bı sekılde savunabılır bende kadınla papaz oldugumla kalırım diye korkuyorum.
Ben kayıtlarımı yaparken telefonda istersenız görüşelim isterseniz kargo yoluyla yollıyım diyorum kimse genelde görüşmekten yana değil sonuçta insanlar hiç tanımadıgı ınsanlarla gorusmekten cekınıyorlar yada işi gücü oluyor ınsanların hem yuzyuze dıye bır kural olsa sehırdısından kayıta avon ızın vermezdı bence.
Bilmiyorum napıcam ya bu kadını arastırdı benım takım oncum cok zengınmıs sırf zevk ıcın yapıomus bu ısı dedı.
yanı avona sıkayet etsem avon bss haklı sen kayıtlarını nasıl yuzyuze yapmassın falan der dıye korkuyorum.
birde bss nın kayıtlar ıcın bıze katalog vermesı gerekıyormu ben ıstedım once veremem dedı sora gel al dedı kafasına gore konusuyo
Siparişlerim geldi far away ve l,ittle black dress harika kokular far awaya bittim diyebilirim..colortrend vino disco ruju da begendim rengi güzel.. Kızım için kids şampuan saç açıcı spreyy (kıvırcık saçlı kızım için çok mükemmel bir ürün ) ve vucut şampuanını aldım harika kokuyorlar
2 kampanyadır sipariş veremiyorum.artık yeni katologdan vermem lazım.14 ündemi başlıyor?
Siparişlerim geldi far away ve l,ittle black dress harika kokular far awaya bittim diyebilirim..colortrend vino disco ruju da begendim rengi güzel.. Kızım için kids şampuan saç açıcı spreyy (kıvırcık saçlı kızım için çok mükemmel bir ürün ) ve vucut şampuanını aldım harika kokuyorlar
2 kampanyadır sipariş veremiyorum.artık yeni katologdan vermem lazım.14 ündemi başlıyor?
evet canım ayın 14'ünde başlıyor
evet canım biran önce başlasada yeni kataloğu görsek
kızlar Barbie Parfümlü Sprey kullanan oldumu nasıl güzelmi kokusu merak ettim
teşekkürlerkk daki sayfamızdan bakıp siparişleri aldım.cuma yeni katologa geçince kodlarına da baktın mı tamamdır.iyiki varsınız
evet yılbaşı katologu mu olacakki bu?k14 de çıkarmı acaba.yılbaşı katalogunu bekliyorum.parfümlerde güzel indirim oluyor
teşekkürlerkk daki sayfamızdan bakıp siparişleri aldım.cuma yeni katologa geçince kodlarına da baktın mı tamamdır.iyiki varsınız
evet yılbaşı katologu mu olacakki bu?k14 de çıkarmı acaba.yılbaşı katalogunu bekliyorum.parfümlerde güzel indirim oluyor
selam kızlar
ben,m kargom geldi bugün
geçen haftalarda avondan bi mail almıştım anketi doldurursanız saç boyası göndericez diye onu doldurmuştum saç boyası geldi yani
aliyah yüzük geldi ama alyans kısmı çok parlak sarı ne bileyim pek tutmadım iade edebilirim
yeni katalogtaki anahtarlı kolyeye bayıldım oğlum da çok beğendi:) mutlaka görmelisiniz bence.
panoramadan iki göz farı istedim göz makyajı temizleyici ve makyaj çantası hediyeli olandan, çanta güzel, farlar zaten malumunuzdur.
bide siparişler vardı eternal magic little black dress seyahat boyu parfümlerden bi de fond. geldi işte o kadar
zaten bi müşterim vardı o da alacak kullanacaklarımı kullanacağım gerisi iade.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?