kızlar avona nettenmi üye olmak gerekiyo? üye olduktan sonra ne kadar sürede katalog gelir?bide eğer yapamazsam üyeliğimi iptal edebilirmiyim?
İnternetten üyelik formu doldurursun
Seni en yakın takım öncüsü arar buluşup üye olursun
İlk kataloğunu da takım öncün verir sana
Eğer yapamazsan üyeliğini iptal edebilirsin zaten 3 ay sipariş girmezsen iptal olur
hayır canım yılbaşı kataloğuna daha var tatlım
evet canım k14 sanırım yılbaşı kataloğu olacak 1 sayı var herhalde tam bilmiyorum ki bende
biraz daha bekle canım iadeni eklerler henüz eklenmemiştir
arkadaşlar k12 kataloğu hangi tarihler arasında geçerli ?
cnm ben yüzüğü pek tutmadım ama anahtarlı kolye süperrrgüle güle kullan canımboyaları hep göndermişler valla bana da gelmişti aliyah yüzüğü bilmiyorum ama kolyesi hoşuma gitti aldım bi tane
kızlar bi müşterim baya parfüm aldı diyorki çeyizine almış bişey olurmu kokusuna falan diyor süreleri nekadar diyor ben bilmiyorum yardımedermisiniz
cnm ben yüzüğü pek tutmadım ama anahtarlı kolye süperrr
cnm benim bildiğim kadarıyla 2 yıl süreleri var ama diğer kızlar da bişi söylesinler bakalım:)
ne demek canım ben bu kadar biliyorumşekercik çoktşk ederim canım
tatlım kampanya 12 deki anahtarlı kolyedenmi bahsediyorsun eğer ondan bahsediyorsan bende aldım aldım panoramadan ama iade edicem kampanya 12 de sipariş vercem bu ay siparişim oldu baya gelecek kampanya da alırım artık
ne demek canım ben bu kadar biliyorum
cnm evet yeni kampanyadaki anahtarlı kolye bu ay panoramadan aldım
kızlar bi müşterim baya parfüm aldı diyorki çeyizine almış bişey olurmu kokusuna falan diyor süreleri nekadar diyor ben bilmiyorum yardımedermisiniz
tatlım parfümler açıldıktan sonra 3 yıl süreyle bozulmadan bekleyebilir.ama 3 yıldan sonra bi verim beklemesin. eğer kapağını açmazsa parfüm hava almazsa10 yıla kadar süresi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?