AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar avona nettenmi üye olmak gerekiyo? üye olduktan sonra ne kadar sürede katalog gelir?bide eğer yapamazsam üyeliğimi iptal edebilirmiyim?

İnternetten üyelik formu doldurursun
Seni en yakın takım öncüsü arar buluşup üye olursun
İlk kataloğunu da takım öncün verir sana
Eğer yapamazsan üyeliğini iptal edebilirsin zaten 3 ay sipariş girmezsen iptal olur

teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için

biraz daha bekle canım iadeni eklerler henüz eklenmemiştir

Çok teşekkür ederim canım. Mail attım sadece dediğim ürün görülüyormuş onlarda, diğer ürünün kodunu fatura numarasını istediler onuda mail attım. Şükür düşmüşler. Bu gün gördüm cariden düşmüşler. Yoksa çok üzülmüştüm ama avon sağolsun sorunlarını kendileri düzelttiler.

kızlar bi müşterim baya parfüm aldı diyorki çeyizine almış bişey olurmu kokusuna falan diyor süreleri nekadar diyor ben bilmiyorum yardımedermisiniz

güle güle kullan canım boyaları hep göndermişler valla bana da gelmişti aliyah yüzüğü bilmiyorum ama kolyesi hoşuma gitti aldım bi tane
cnm ben yüzüğü pek tutmadım ama anahtarlı kolye süperrr

kızlar bi müşterim baya parfüm aldı diyorki çeyizine almış bişey olurmu kokusuna falan diyor süreleri nekadar diyor ben bilmiyorum yardımedermisiniz

cnm benim bildiğim kadarıyla 2 yıl süreleri var ama diğer kızlar da bişi söylesinler bakalım:)

cnm ben yüzüğü pek tutmadım ama anahtarlı kolye süperrr

cnm benim bildiğim kadarıyla 2 yıl süreleri var ama diğer kızlar da bişi söylesinler bakalım:)

tatlım kampanya 12 deki anahtarlı kolyedenmi bahsediyorsun eğer ondan bahsediyorsan bende aldım panoramadan ama iade edicem kampanya 12 de sipariş vercem bu ay siparişim oldu baya gelecek kampanya da alırım artık

Son düzenleme:
şekercik çoktşk ederim canım
ne demek canım ben bu kadar biliyorum
tatlım kampanya 12 deki anahtarlı kolyedenmi bahsediyorsun eğer ondan bahsediyorsan bende aldım aldım panoramadan ama iade edicem kampanya 12 de sipariş vercem bu ay siparişim oldu baya gelecek kampanya da alırım artık

cnm evet yeni kampanyadaki anahtarlı kolye bu ay panoramadan aldım

tatlım parfümler açıldıktan sonra 3 yıl süreyle bozulmadan bekleyebilir.ama 3 yıldan sonra bi verim beklemesin. eğer kapağını açmazsa parfüm hava almazsa10 yıla kadar süresi var

kızlar merhaba,
Şu kurabiyelik pe.etelik ve şekerlik takımı nasıl ? almak için şansımı deniycemde fiyatı çok,sizce değer mi? değer dersenız alıcam.Pasta seti kalmışsa kesın alıcam ama kurabıyede kararsız kaldım fiyatından ötürü :26: lütfen yardımcı olur musunuz? :78:

sekercik'e katılıyorum bende 2 yıl diye biliyorum sürelerini. açılmadıkça da 3 yıl diye duydum. zaten parfümleri çok bekletmemek gerekiyo renkleri koyulaşıyo ve kokuları bi tuhaf oluyo ağırlaşıyo

tatlım parfümler açıldıktan sonra 3 yıl süreyle bozulmadan bekleyebilir.ama 3 yıldan sonra bi verim beklemesin. eğer kapağını açmazsa parfüm hava almazsa10 yıla kadar süresi var

evet doğru katılıyorum size birde serin yerde saklarsa hiç bir şey olmaz

bnde de women of earth vardı yarım hala bitmesin diye arada sıkıyorum bi de değişik değişik kullandığım için. artık kaç sene oldu bilmiyorum ama 5. senesindedir herhalde. serin bi yer olması lazım güneş ışığına maruz kalmaması gerekr bu tür parfüm ve rujların. kremler için aynı şeyi söyleyemicem.kutu açılmazsa sittin sene gider artık parfmler:90:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…