AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aynen bendede yarım şişe women of earth var avonu bunca sene yapmışsam sırf bu parfümün hatırınadır bir ara bu parfüm kalktı çıkmak için kapris yaptım 3 ay sipariş vermedim sonra ikna ettiler devam ettim o parfüm bir efsane arada bir kokluyorum ama tekrar girerse kullanmaya devam edermiyim bilmiyorum sıkıldım sanki biraz

bn de çok beğenmiştim farklı bi kokuydu sanki cool :82: snra bi ara sıktı bıraktım wish of happiness ı kllnıyorm şmdilk diğeri de evde ama bitmesin diye kullanmıyorum bnce avon kötü satılmayan kokuları kaldırmalı yada kokuyu geçtim ürünü kaldırmadı özellkle kremlerden başlamalı.

kızlar avonun sitesinde Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılacak bakım çalışması nedeniyle 14 ekim cuma günü saat 16.00 itibariyle yaklaşık 3 saat boyunca internet sitemizde kesinti yaşanacaktır yazıyor bilginize...

Son düzenleme:

ben istanbuldayım aradım aonu şikayet ettim mailde attım bakalım ya bılmıyorum takım öncüsü oldum yönetmen olma yolundaydım ama uğraşamıycam insanı yıldırıyolar herseyıde ben kendı basıma yapamam bırak katalog vermeyı kayıt formu bıle vermıyo bana kı kayıtlarımı yapmak onun görevi

bence avona şikayet et tatlım ben geçen gün bölge satış sorumlusunu şikayet ettim

şikayet ettimde bu seferde kadın bana gıcık olcak zaten bısey yaptıgı yoktu sımdı hıcbıse yapmaz heralde. avondan mail geldi bölge yöneticiniz sizle iletişime geçicek diye şimdi gelipte beni nie şikayet ettin derse artık ıyıce sınır olurum

kızlar satış temsilcisiyim avondan 4 gün önce sattıgım ürünü yani kargo geleli 4 gün oldu ve kız ürünü iade etmek istedigini söyledi dudak balmı kapagında sorun varmış diye bunu geri gönderince kargo ücreti benden mi alınıyor ?

Eğer gelen siparişinle birlikte kargoya vermezsen, gidip kendin kargoya verirsen ücreti sen karşılıyorsun. Bence diğer siparişini bekle yazık olmasın sana, nede olsa 3 kampanya boyunca gönderebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

Eğer gelen siparişinle birlikte kargoya vermezsen, gidip kendin kargoya verirsen ücreti sen karşılıyorsun. Bence diğer siparişini bekle yazık olmasın sana, nede olsa 3 kampanya boyunca gönderebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

selam kızlar.cumartesi günü sipariş gireceğim inş ama bu müşteri sözleşmesi nedir?o olmadan internetten sipariş veriliyor dimi?siparişle gelirse doldurup geri mi gönderceğim?ne zaman göndereceğim?konu ile ilgili açıklama yaparsanız çok sevinirim.

slm kızlar ya k12 panaromasında super shock eyeliner ve eyeliner fırçası var ya o nasıl kullanılıyo daha önce alan veya kullanan varsa bilgi verebilir mi

kızlar yasak mı bilmiyorum ama sizlerle birşey paylaşmak istiyorum Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from home a girin view brochure ye tıklayın k16 kataloğu var orada bizim k13 de çıkacak ürünlerin hepsi ve daha fazlası var o sayfayı buldum şimdi güzel şeyler var bakın isterseniz nerenin kataloğu bilmiyorum ama bizden önce gidiyorlar bizde hiç olmayan veya yeni çıkacak ürünlerin hepsi var:))

Son düzenleme:
Avon yide ziyaret edbilir siniz oda bizden bi sayı önde gidiyo sanırım o kataloğdada güzel şeyler var

canım inş.bu ürünlerden bizdede olur :)cokk begendimm

canım benim kolidede cıktı o sözleşme ama hiç dikkate almadım:) normal internetten siparişini verirsin birsey olmaz

kızlar şu yeni çıkan vucut spreyleri summer breze vucut spreyi gibimi yani süt gibi losyon tarzındamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…