kızlar yasak mı bilmiyorum ama sizlerle birşey paylaşmak istiyorum Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from home a girin view brochure ye tıklayın k16 kataloğu var orada bizim k13 de çıkacak ürünlerin hepsi ve daha fazlası var o sayfayı buldum şimdi güzel şeyler var bakın isterseniz nerenin kataloğu bilmiyorum ama bizden önce gidiyorlar bizde hiç olmayan veya yeni çıkacak ürünlerin hepsi var:))
kızlar şu yeni çıkan vucut spreyleri summer breze vucut spreyi gibimi yani süt gibi losyon tarzındamı?
aylık ne kadar kazandırıyor ? belli bir satış kotası var mı ?
kızlarrrrr cuma girilmiyormu sipariş sitesinde 3 saat bakım olcak falan demişlerrr yaaaaaa
cnm cuma gunu evet ole olckmıs o yuzden persembeden gir sen işini garantye al
Kızlar ya nisandan beri avon yapıyorum hiç iadem olmamıştı şimdi varya bize gelen fatura varya asıl ve suret olmak üzere 2 sate şimdi ben zımbalamışlar ya onları ayırıp sadece asılımı yollucam doldurup yoksa asılıda suretide doldurupmu yollicam kafa kalmadı ya
sadece aslını yollıcaksın cnm ama altta ımza bölumunu ımzalamayı unuma yoksa gecersız olur
Kızlar ya nisandan beri avon yapıyorum hiç iadem olmamıştı şimdi varya bize gelen fatura varya asıl ve suret olmak üzere 2 sate şimdi ben zımbalamışlar ya onları ayırıp sadece asılımı yollucam doldurup yoksa asılıda suretide doldurupmu yollicam kafa kalmadı ya
kızlar yasak mı bilmiyorum ama sizlerle birşey paylaşmak istiyorum Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from home a girin view brochure ye tıklayın k16 kataloğu var orada bizim k13 de çıkacak ürünlerin hepsi ve daha fazlası var o sayfayı buldum şimdi güzel şeyler var bakın isterseniz nerenin kataloğu bilmiyorum ama bizden önce gidiyorlar bizde hiç olmayan veya yeni çıkacak ürünlerin hepsi var:))
suretini yollasan da oluyor canım
canım inş.bu ürünlerden bizdede olur :)cokk begendimm
ayy bayılldım acaba bıdakı katalog boylemı olucak cok benzıyo ama iç çamaşırı falan olucagnı sanmıoorum =//
bu sayfada ne kadar güzel ürünler var iç çamaşırlarına bile yer vermişler ve sayfa sayısı ne kadar fazla demi. hepimiz burdan linki kopyalayıp avona mail atalım. ben şahsen bu şekilde daha fazla ürüne ve çeşitlere yer verilmesini istiyorum. takıları bile ne kadar çok bunların bize niye bu şekilde değil ki?
yurt dışındaki katologta çok güzel şeyler varmış keşke türkiyedekide bukadar geniş çaplı olsada bi sürü alışveriş yapsakk
yani bir tek suretini de yollayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?