kızlar avonun sitesinde Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılacak bakım çalışması nedeniyle 14 ekim cuma günü saat 16.00 itibariyle yaklaşık 3 saat boyunca internet sitemizde kesinti yaşanacaktır yazıyor bilginize...
Sağolasın cnm ya peki müşteri kullanmış ürünü genede iade edebiliyorum demi yksa kullanmanında bir sınırı flnmı vr :) yksa parfümü sipariş et kullan iade et olmaz yni :)
kızlar şu yeni çıkan vucut spreyleri summer breze vucut spreyi gibimi yani süt gibi losyon tarzındamı?
salı günü yeni kataloğu kim yükleyecek canlarım salı kargosu gelecekolan gönüllü aranıyo bu ay indirim broşürüde var hem yaşasıınnn
arkadaşlr chrıstian lacroıx parfümlrdn alan oldu mu saatler nasıl bay bayan için
acill fikir istiyrm teşekkrlnr
benim siparişler tamam ama kodlarına internetteki katologdan bakmam lazım.katolog yok elimde.ne zaman gelir bilmiyorum ama erken gelirse ben ekleyebilirim
valla canım ben uzun süredir bu siteleri takip ediyorum orda gördüğüm takı makyaj malzemelri bizde neredeyse 4-5 kataloğ sonra çıkıyo ve bizde altın rengi olan takılar onlarda gümüş rengi yani sadece fark değişik ürünler değil renkleride farklı açıkcası ben pek beğenmiyorum altın renkli ürünleri gümüş daha cazip geliyo bana
kızlar yorumlarınızı bekliyorum bu spreyler nemlendirici losyonmu? parfüm tarzı birşeymi? ona göre almayı düşünüyorum:44:
cnm cuma gunu evet ole olckmıs o yuzden persembeden gir sen işini garantye al
bende polar batnatiyeyi kazandımyarın 7 de vereceğimsiparişlerimi
perşembeden grlmezki canım
artık yarın 7den snraa
380lk siparişim oldu gelsin polar battaniyeee
kızlar katalog gelirse hemen yüklerimmerak etmeyin
evet bende gümüş renkli olanları daha çok beğeniyorum canım ben bu katalogları gördükten snra bizimkini beğenmedim onlarda daha çok çeşit var hem
cnm benm ben de okudum onu artık 19dan i,tibaren yeni kampanya için sipariş girebilcez demek kiiii
evet cnm çünkü bi ürünü açıp kullanmadan sana hitap edip etmediğini nasıl öğrenebilirsin ki?
mesela bazen de kargoda problemli hasarlı gelebiliyor benm bi kere açılıp kapanan göz kalemim kırılmıştı iade ettim sorun olmadı
ama 3 ay süresi bvar gene de müşterilere 3 ay sürem var demek doğru olmaz avonun yeni uygulamasındaki gibi 7 gün demek lazım sonra sıkıntı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?