supershock max mascaradan golden arkadaşımız almıştı yanlış hatırlamıyorsam çok memnun kaldığını yazmıştı tatlım
Cnım ben tit. mascara almışştım memnun kalmadım annemde 2 tane supershockk max mascara aldı kendı spershockum bıtmek uzereAnlıycagın Mascara yoğunluğu yaşıyorum ama nası bi paket buu
Cnım ben tit. mascara almışştım memnun kalmadım annemde 2 tane supershockk max mascara aldı kendı spershockum bıtmek uzereAnlıycagın Mascara yoğunluğu yaşıyorum ama nası bi paket buu
Kızlar içinizde supershock max mascara kullanan varmıı ? Varsa nasıl sizce :78:
kızlar ultra colour rich moisture seduction lipstick rujlardan lilac shimmer ruj alan oldumu rengi çokmu açık pembe :44:
pembe durmuyoki ruj sürdüğün bile belli olmuo hic renk vermio
panorama elindeyse sayfa 17 ye bak tatlım
3 tane sipariş ettim.bakalım inşallah memnun kalırız.gelince yazarım
TeşekkürlerElimde yok ama bulmaya çalışıcam
CNM BEN ARKADAŞLARIN yalancısıyım:)teşekkürler canımiki tane sipariş vereyim fazla mal göz çıkarmaz demi
ayy benm de gözüm battaniyede ama çoook zor imkansız hatta ben buraya yeni taşındım bi iki aydır burdayım .çalışıyorum ama işyerinde avonla ilgilenen iki bayan var onlar da geçen ay aldılar sanırım ne istiyolarsa bu ay da katalog gösterdim ama umutsuzum kendime aldım 120 küsurluk alışverişim oldu geliş fiyatından. sanmıyorum yükselceğini. komşu filan da tanımıyorum henüz çalışıyorum diye kimseyi görmüyorum. ben artık hediye filan kazanamam.bende gönderdim siparişlerimi battaniyeyi almam bu ay zor ama bakıcaz artık :44:
CNM BEN ARKADAŞLARIN yalancısıyım:)
burda baya bi övülmüştü hatta o ay herkes kalmıycak bu rujdan filan demişti inş memnun kalırsın şekerim
ayy benm de gözüm battaniyede ama çoook zor imkansız hatta ben buraya yeni taşındım bi iki aydır burdayım .çalışıyorum ama işyerinde avonla ilgilenen iki bayan var onlar da geçen ay aldılar sanırım ne istiyolarsa bu ay da katalog gösterdim ama umutsuzum kendime aldım 120 küsurluk alışverişim oldu geliş fiyatından. sanmıyorum yükselceğini. komşu filan da tanımıyorum henüz çalışıyorum diye kimseyi görmüyorum. ben artık hediye filan kazanamam.((
CNM BEN ARKADAŞLARIN yalancısıyım:)
burda baya bi övülmüştü hatta o ay herkes kalmıycak bu rujdan filan demişti inş memnun kalırsın şekerim
ayy benm de gözüm battaniyede ama çoook zor imkansız hatta ben buraya yeni taşındım bi iki aydır burdayım .çalışıyorum ama işyerinde avonla ilgilenen iki bayan var onlar da geçen ay aldılar sanırım ne istiyolarsa bu ay da katalog gösterdim ama umutsuzum kendime aldım 120 küsurluk alışverişim oldu geliş fiyatından. sanmıyorum yükselceğini. komşu filan da tanımıyorum henüz çalışıyorum diye kimseyi görmüyorum. ben artık hediye filan kazanamam.((
Avon French Manicure Set
Kolay bir uygulama yapmanız için hazırlanan kullanım talimatları ile profesyonel bir manikür yapmanıza yardımcı olur.Evinizin rahatlığında Fransız manikürü için gerekli tüm ürünleri içinde barındıran bir set.Setin içinde 2 adet tırnak cilası ve 30 adet tırnak bantı bulunmaktadır.
ben de sormuştum da keşke sormadan önce araştırsaymışım cvp gelmiceğini unutmuşum ben yine de bilmeyenlere söyleyeyim bnm gbi
cnm ben de bunların farkındayım fikirlerin için de teşekkür ederimcanım benim geçen ay bende umutsuzdum ama hem kek kalıbını hemde su ısıtıcısını kazandım her an bir yerlerden sipariş gelebilir diye umut ediyorum aynen benim de okulda bir tane daha avon satan arkadaş var ama benim müşterilerim benim bulunduğum bina dadiğerininde diğer binada sende öyle yap müşterilerini kendine çek birer tane de küçük hediyeler ver mesela bu ay duş jellerine yönelmek iyi olabilir onlardan stoklayabilirsin summer breeze artık satıştan kalkçakmış ondan da stoklayabilirsin elbet satılır yada fırsat köşesindeki el kreminden yada panoramadaki anew hediye paketinden stok yapabilirsin ben 6 tane sipariş verdim krem almasalar da elbet rimel isteyen olur rimeli ayrı satarım kremi ayrı satarım yada kendim kullanırım o şekilde yapabilirsin canım
ben de merak ederdim hep sorduğunu görmemişim cnmAvon French Manicure Set
Kolay bir uygulama yapmanız için hazırlanan kullanım talimatları ile profesyonel bir manikür yapmanıza yardımcı olur.Evinizin rahatlığında Fransız manikürü için gerekli tüm ürünleri içinde barındıran bir set.Setin içinde 2 adet tırnak cilası ve 30 adet tırnak bantı bulunmaktadır.
ben de sormuştum da keşke sormadan önce araştırsaymışım cvp gelmiceğini unutmuşum ben yine de bilmeyenlere söyleyeyim bnm gbi
ben her duş jelinden nerdyse alıcam kokuları hoş summer breeze hoşuma gidiyor:)mesela ben müşteri olsaydım Senses Winter Magic Duş Jelinden en az 10 tane kendime alırdım fiyatı ne kadar olursa olsun fırsat köşesinde var çok süper bir duş jeli ondan da alabilirsin küçük tüplere koyup müşterilerine verebilirsin gör bak nasıl alırlar
evet ya burası sıcak bir ortam arkadaşlar ya bilmedikleri için cvp vermemişlerdir ya da görmemişlerdir bnce ne merak ediyosak soralım:))canım ben sorunu görmemişim görsem cevaplardımdiğer arkadaşlarımız da ya görmedi ya da dalgınlıklarına geldi tatlım burda hepimiz soru soruyoruz biliyorsak cevaplıyoruz bilmiyorsak araştırırıp cevap vermeye çalışıyoruz sen yine kafana takılan sorular olursa sormaya devam et canım yanıt gelmez diye düşünme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?