raziye bayıldı galiba kimselere cevp vermiyo yazık yükliycem diye
Bana da şimdi geldi kolim
valla ateşim çıktı ya sorma nette yavaş deli oluyom
9resim kaldı sırada yüklemiyo
saat 3 ten sonrada çılgın salıdaki ıncandessence parfüm yerine wısh of love koydular 1 tane aldım anneme o çok seviyor
ilk defa böyle bişey duyuyorum nasıl yani orjinali deyilmiymiş öylemi demek istedi öyle bişey yok yahu almıyorsa iade et gitsin uğraşma hiç bence 20002 ne demekse artık!selam kızlar geçen ay far away paketlerde indirim vardı biliyorsunuz bir müşterim 3 lü gruptan olan paketten sipariş vermişti bu gün buluştum o bayanla far away 20002 değil bu dedi almadı yıllardır avoncuyum ama 20002 yazdığını bilmiyordum yazıyormu bilgisi olan varmı
ben yeni üye olduğum zaman ilk iki ay siparişimi verdim bir sorun olmadı 3. ayda zorlanmıştım baktım eve koli geldi meğer benim öncüm vermiş siparişi gelip alıcam dedi ne alan var ne gelen ilk 3 ay sipariş vermemiz onların avantajınaymış öyle duydum sonra benim t.ö değişti bundan çok çok memnunum hiç beni rahatsız etmiyor şimdilik yani bu şans işi evet netten baş vurduğunda sana en yakın yerde oturan bir t.ö evine gelip yüz yüze konuşup seni üye yapıyor sen ilk başta söyle ben bu gibi durumlardan dolayı vazgeçmek üzereyim banada böyle bişey olurmu yoksa şikayet ederim ve çıkarım de peşin peşin yada etrafında avon yapan birisi varsa onun t.ö hakkında bilgi al iyi birisi ise onada üye olabilirsin ilk siparişi t.ö mü veriyor bilmiyorum versin bişi olmaz sonraki aylarda sen verirsin cnm ama dediğim gibi o kişiye söyliyeceğin tek şey asla benim haberim olmadan sipariş girmeyin yoksa hepsini iade eder avondan çıkarım evet böyle söyle.kızlar ben de avona katılmak istiyorum ancak birkaç sorum olacak, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
internette birçok kişi takım öncüsünün kendi adına sipariş girmesinden şikayetçi. böyle bir şey gerçekten mümkün mü?
avonun kendi sitesinden temsilci olsak yine de bir takım öncüsüne mi bağlı oluyoruz?
son olarak da, ilk verdiğim siparişi takım öncüm üzerinden mi vermem gerekiyor, kendim internetten veremiyor muyum?
şimdiden teşekkürler
Kızlar bu ay indirim broşürü yok dimi bana gelmedi de.
Şu mavi maskaradan alan varmı nasıl güzelmi ?Bir de jel eyeliner her rengini alıcam inş. bitmeden yetişrim.
özlemcim wish of love nin fiyatı ne kadardı?
ilk defa böyle bişey duyuyorum nasıl yani orjinali deyilmiymiş öylemi demek istedi öyle bişey yok yahu almıyorsa iade et gitsin uğraşma hiç bence 20002 ne demekse artık!
ben yeni üye olduğum zaman ilk iki ay siparişimi verdim bir sorun olmadı 3. ayda zorlanmıştım baktım eve koli geldi meğer benim öncüm vermiş siparişi gelip alıcam dedi ne alan var ne gelen ilk 3 ay sipariş vermemiz onların avantajınaymış öyle duydum sonra benim t.ö değişti bundan çok çok memnunum hiç beni rahatsız etmiyor şimdilik yani bu şans işi evet netten baş vurduğunda sana en yakın yerde oturan bir t.ö evine gelip yüz yüze konuşup seni üye yapıyor sen ilk başta söyle ben bu gibi durumlardan dolayı vazgeçmek üzereyim banada böyle bişey olurmu yoksa şikayet ederim ve çıkarım de peşin peşin yada etrafında avon yapan birisi varsa onun t.ö hakkında bilgi al iyi birisi ise onada üye olabilirsin ilk siparişi t.ö mü veriyor bilmiyorum versin bişi olmaz sonraki aylarda sen verirsin cnm ama dediğim gibi o kişiye söyliyeceğin tek şey asla benim haberim olmadan sipariş girmeyin yoksa hepsini iade eder avondan çıkarım evet böyle söyle.
foto koysanızaaa ben de kazandım inş.bakalım gelir görrüm :)kızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?