AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

saat 3 ten sonrada çılgın salıdaki ıncandessence parfüm yerine wısh of love koydular 1 tane aldım anneme o çok seviyor

kızlar çok şükür iptal edildi siparişim mail attım döndüler ben okuldyaken ama konuşamadım snra ben onalrı aradım bi cep tel. nosu. başka birileri çıktı fakat 2 saat snra da o daha önce beni arayan bayan tekrar aradı müsait misiniz şimdi diye hallettim ben dedim valla çok beğendim yani ilgilenmelerini snra<dan dönmelerini fln tebrik ediyorum avonu çok güzel hareketti:118:

aranızda yıldızlar klübünde olan var mı ?
ne yararı var yıldızlar klübünün kızlar ????

selam kızlar geçen ay far away paketlerde indirim vardı biliyorsunuz bir müşterim 3 lü gruptan olan paketten sipariş vermişti bu gün buluştum o bayanla far away 20002 değil bu dedi almadı yıllardır avoncuyum ama 20002 yazdığını bilmiyordum yazıyormu bilgisi olan varmı

Son düzenleme:
kızlar ben de avona katılmak istiyorum ancak birkaç sorum olacak, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
internette birçok kişi takım öncüsünün kendi adına sipariş girmesinden şikayetçi. böyle bir şey gerçekten mümkün mü?
avonun kendi sitesinden temsilci olsak yine de bir takım öncüsüne mi bağlı oluyoruz?
son olarak da, ilk verdiğim siparişi takım öncüm üzerinden mi vermem gerekiyor, kendim internetten veremiyor muyum?
şimdiden teşekkürler

ilk defa böyle bişey duyuyorum nasıl yani orjinali deyilmiymiş öylemi demek istedi öyle bişey yok yahu almıyorsa iade et gitsin uğraşma hiç bence 20002 ne demekse artık!
ben yeni üye olduğum zaman ilk iki ay siparişimi verdim bir sorun olmadı 3. ayda zorlanmıştım baktım eve koli geldi meğer benim öncüm vermiş siparişi gelip alıcam dedi ne alan var ne gelen ilk 3 ay sipariş vermemiz onların avantajınaymış öyle duydum sonra benim t.ö değişti bundan çok çok memnunum hiç beni rahatsız etmiyor şimdilik yani bu şans işi evet netten baş vurduğunda sana en yakın yerde oturan bir t.ö evine gelip yüz yüze konuşup seni üye yapıyor sen ilk başta söyle ben bu gibi durumlardan dolayı vazgeçmek üzereyim banada böyle bişey olurmu yoksa şikayet ederim ve çıkarım de peşin peşin yada etrafında avon yapan birisi varsa onun t.ö hakkında bilgi al iyi birisi ise onada üye olabilirsin ilk siparişi t.ö mü veriyor bilmiyorum versin bişi olmaz sonraki aylarda sen verirsin cnm ama dediğim gibi o kişiye söyliyeceğin tek şey asla benim haberim olmadan sipariş girmeyin yoksa hepsini iade eder avondan çıkarım evet böyle söyle.

Kızlar bu ay indirim broşürü yok dimi bana gelmedi de.

Şu mavi maskaradan alan varmı nasıl güzelmi ?Bir de jel eyeliner her rengini alıcam inş. bitmeden yetişrim.

avonun şimdiye kadar çıkardığı maskaraların en iyisi bence önceki dış ambalajı siyah olanda güzeldi fakat bu ondan daha yoğun kiprikleri ok gibi yapıyor.
kızlar portakallı banyo köpüğünün nasıl olduğu hakkında sorularınız vardı benimki geldi valla taze taze portakal kokuyor ben beğendimmi yani sürekli almam çünkü banyoda portakal gibi kokmayı pekte hayaletmemiştim neyse ben zaten genellikle ev temizliği yaparken kovaya biraz damlatıyorum o an çiçek kokmasını istiyorsam çiçekli meyveli kokmasını istiyorsam meyvelikullanıyorum ama banyoda severek kullandıklarım 1. zamabak kokulu miss miss :97:2. leylak kokulu .

kızlar yeni çıkan Anew Genics Bakım Serumu nu kullanan ya da yakınlarına alan var mı bilgisi olan yorum yapabilir mi..

kızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu

Çoook teşekkür ederim tatlım.

kızlar 2 hafta önce kolim geldi fakat eski oturduğumuz yere.Ama evler birbirine yakın yani babaannem göstermiş bizim evi kargocuda şimdi acelemiz var siz verin bi daha kine oraya getirirz demişler.Benim iadelerim var ve avondan çıkmayı dşünüyorum sipariş vermiycem.Sabah kargoyu aradım eve geleceklerdi iadeleri almak için ama gelmediler napıcam ben şimdi ayın 26 sında da ödemem var47:

kızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
foto koysanızaaa ben de kazandım inş.bakalım gelir görrüm :)
neler sattınız en çok ne gitti sizde..bende bolcaaaa rımelll yani 15 kadar :)
kış paket car işte birde 4 5 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…