AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

:) sağol canım ya gülümsettin beni :)
tamam kullanıcam iadeden vazgeçtim:)

yeşil çanta küçük demi canım
evet cnm ama çok da küçük sayılmaz ben en çok hayal kırıklığını hani beau çapraz asılan mavi püsküllü çanta vrdı ya onda yaşamıştım öyle küçük değil tabii
heh şöylee:)) tamam canım yakışacağını düşündüğüm için söyledim çünkü. rica ederim:)
:)

canım ben ilk önceleri faturayı poşetin yada kolinin içersine koyuyordum kargocular koymanıza gerek yok zaten biz koliyi ya da poşeti açıyoruz demişlerdi bende artık faturayı elden teslim ediyordum ama artık böyle şaşkın kargocular olduğu sürece iademi ne ile teslim ediyorsam faturayı onun içine koyup teslim edicem

bence de dikkat etmek lazım çünkü onlar da yoğun kafaları dalıyor ürünleri bizim gibi tanımıyorlar sanmıyorum adlarını bile bildiklerini:)

arkadaslar temsılcı oldugumuz zaman her ay mınımum kaç tl sıparıs vermemız gerekıyo ???

eğer 3 ayda bir kere sipariş vermezsen üyeliğin iptal oluyor ama kargo ödememek için en az 85 tl sipariş girmen gerek yazın bu miktar 45 tl ye düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…