AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yanlış bilgi vermişler canım sana bende avondan çok memnunum deneyip memnun kalmadığın ürünler olmuş olabilir ama avon hakkında genel olarak bu yorumu yaparken bütün ürünlerini kullanman ve gerçekten memnun değilsen nedenini şikayetini bilmen gerekir bu şikayetlerini bizlerle de paylaşabilirsin tatlım deneyip görerek memnuniyet derecesini anlar insan demi canım kulaktan duyma bilgiler yanlış olabiliyor ve yanıltabilir insanı

seni seviyorum avooon
ya dediğniz gibi kişiye göre değişiyo bende cilt ürünlerini kullanıp memnun değilim ama benim cildim sıkıntılı egzama olduğu için onun dışında kozmetik ve diğer ürünlerinden en çokda parfümlerinden memmnunum :)

hala kargo bekliyorum bi gelseydi
battniyem gelmedi gelen bi arkadaş vardı çekse koysa resmini :)

Baktım eve ama yok.. Benim alerjim olduğu için kendime alamıyorum ne yazık ki...
cnm ben de her takıyı takamam ama alınca kulağıma dğeecek yerlerine bildiğimiz tırnak cilası sürüp kurutuyorum sonra da akıyorum direk tenime temas etmediği için alerji yapmıyor deneyebilirsin
selam serelim.nasılsın?

ya kızlar ben bu colortrend ürünlerini hiç beğenmiyorum kalitesizler ya.avonun diğer ürünleri daha kaliteli
ct yi ben de sevmiyorum
iyiyim tatlım sen nasılsın ben colour trend ürünlerinde sadece dudak parlatıcısından start up pink ve angel 'ı kullanıyorum birde pudrasından almıştım fakat çok kullanmadım öyle duruyor
pudrasını yeğenim sürekli kullanıyor diğer pudraları beğenmiyormuş yaşı 14 sanırım o yaş grubuna daha çok hitap ediyor
of bu kargocular enteresan yaaa
ben her ihtimale karşı poşetleyince içine faturamı koyup mutlaka sımsıkı bantlıyorum onlar isterse sonra kendileri koysun kargo poşetine ben işimi sğalama aliim de

benm kargom bugün gelir heralde

Merhabalar,
arkadaşlar ilk siparişlerimi verdim, kredi kartı yada otomatik ödeme yapmak istemiyorum, havale yoluyla ödeme yapmayı planlıyorum, atm'den ödeme yapılıyormu havale olarak ödeme yapan arkadaşlarım yardımcı olabilermi lütfen.

arkadaşlar hani k 12 de 4 ve 9.sayfalar arasından 2 ürüne hediye varya ben siparişimi 2 ye böldüm bu sayfalar arasından 1 ürünü aldım 2.siparişimdede 2. ürünü yazsam hediye çanta ve makyaj temizleyiciyi alırmıyım hediye olarak hata yaptım dikkatsizce verdim ilk siparişimi :18:

canım kış paketinde twinkle pink yokki perfect pinkte o pakette değil hangi rujları aldın tatlım isimlerini düzgün yazarmısın bir tanem kafam karıştı tatlım :44:

tatlım kış paketinde parlatıcı varya ticklet pink orda var canım. ben adını yanlış yazmışım twinkle pink diye kataloğa bakmadan yazdım aklımda öyle kalmış canım:))) perfect pink kış paketinde yok canım bitek ticklet pink var parlatıcı olarak. perfect pink pro colour ruj, rose ribbons da ultra colour rick moisture ruj tatlım. pro colour perfect pink çok çok güzel resmini koydum bakarsın sonra objektif bölümünden

canım sen poşete mi koyuyodun iadelerini? elden mi veriyodun? aynen şaşkınlığa bak. ben 1 den fazla iade vermedim aynı anda şu ana kadar ondan bi sıkıntı olmamıştı ama artık elden vermicem poşete koycam. faturayı da mı poşetin içine koyayım yoksa ellerine mi vereyim ayrıca? evet canım et tabi şikayet senin başın ağrıcak onlar yüzünden

aynen çok güzel sanki hemen bitcekmiş gibi geldi geldiğinden beri sürüyorum bi komşu sür bakayım rengine dedi onun için sürdüm çok beğendi o da alcakmış:))) bi kendim geldiğinde nasıl diye sürdüm dünden beri sürüyorum yani :)))

ama canım 1 ürün yazmışsın sadece o siparişte. başka bi siparişinde de tekrar 1 tane yazsan göndermezler bence aynı anda yazmalıydın(((

ne yapmalıyım sence şimdi vereceğim siparişte 2 ürün yazsam oürünler gelincede ilk gelen tek ürünü iade etsem olurmu sence

evet canım hediyeli istiyosan yaz şimdiki siparişinde 2 tane ürün hediyen gelsin. bu kargon gelince de o ilk gönderdiğin tek ürünü iade et canım olur tabiki

yaaa k13ün sonunda glazewear rujlar kalkıcakmış offffffff bu avon beni deli ediyo gidiyo en güzel şeyleri kaldırıyo sunset rengi var orda çok güzel bi renk onu alcaktım indirime girseydi ama kalkıcakmış ben daha alamadan

Son düzenleme:
evet canım hediyeli istiyosan yaz şimdiki siparişinde 2 tane ürün hediyen gelsin. bu kargon gelince de o ilk gönderdiğin tek ürünü iade et canım olur tabiki

tamam ama bide şöyle bi durum var benim siparişim 87 lira filandı o bir ürünü iade edince iptal edilen ürün düşünce sipariş tutarı 85 in altına düşüyor kargo parasını benden almasınlar :18:

ama canım 1 ürün yazmışsın sadece o siparişte. başka bi siparişinde de tekrar 1 tane yazsan göndermezler bence aynı anda yazmalıydın(((

gönderirler bence..neticede paketten bahsediyo ya..valla ben çok sayıda aldım sipariş 20tane filan rımel geldi takılma..gelir.

Kızlar avona uye oldum bugun telefonuma temsilci numaram geldi ancak siteye girdigimde boyle bir numara kayitli degildir diyor. Neden olabilir ve ne yapmam gerekir?

gönderirler bence..neticede paketten bahsediyo ya..valla ben çok sayıda aldım sipariş 20tane filan rımel geldi takılma..gelir.

canım gelmez çünkü neden? orda diyoki 2 ürün alana hediye seti yazıyo. şimdi arkadaş 1 tane sipariş girmiş onu göndermiş. 2.siparişini 2.göndereceği sipariş listesiyle girsem gelir mi diyo gelmez. çünkü ayrı ayrı olmuş oluyo ben geleceğini sanmıyorum hatta kesin böyledir bana göre. paketten bahsediyo tamam ama bu paketi ayrı ayrı yapmış oluyo tek tek ürün giriyo olmaz yani birbirinden bağımsız iki ayrı sipariş olarak değerlendirilir

Son düzenleme:
cnm ben de her takıyı takamam ama alınca kulağıma dğeecek yerlerine bildiğimiz tırnak cilası sürüp kurutuyorum sonra da akıyorum direk tenime temas etmediği için alerji yapmıyor deneyebilirsin

teşekkür ederim canım zaten bende öyle yapıyorum ama benim sadece kulağımda değil sorun, tüm vücudumda =(( pantolonumdaki metal bile alerji yapıyor o derece yani. o yüzden şeffaf ojeyi her defasında sürmekle uğraşamıyorum. birde o ojeler zaman içinde tekrar sürülmesi gerekiyor ki benim gibi üşengeç biri içinde zor şeyler

Son düzenleme:
kızlar ikinci siparişim geldi ama bataniyem yok içinde faturada görünüyo ama

ara canım müşteri hizmetlerini benim de faturamda color cosmetic bag yazıyo ama çıkmadı içinden çanta manta. 2ürün alana hediye olan çanta da ayrıca black cosmetic bag yazıyo. acaba o mu dedim o geldi ama faturada 2 tane birden var çanta diye. ay dedim avon hediye mi gönderdi acaba ama bişi çıkmadı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…