Tercih meselesi tatlım bu yoksa yazdığım şey kötü anlamda değildi sadece öyle biliyordum birde çevremde kullananlardan duyguklarım zaten çok olumlu şeyler değildi.Ama herkese göre değişir uygun ne ise o kullanılır.Ne güzel ki sorun yaşamıyorsun.
cnm ben de her takıyı takamam ama alınca kulağıma dğeecek yerlerine bildiğimiz tırnak cilası sürüp kurutuyorum sonra da akıyorum direk tenime temas etmediği için alerji yapmıyor deneyebilirsinBaktım eve ama yok.. Benim alerjim olduğu için kendime alamıyorum ne yazık ki...
ct yi ben de sevmiyorumselam serelim.nasılsın?
ya kızlar ben bu colortrend ürünlerini hiç beğenmiyorum kalitesizler ya.avonun diğer ürünleri daha kaliteli
pudrasını yeğenim sürekli kullanıyor diğer pudraları beğenmiyormuş yaşı 14 sanırım o yaş grubuna daha çok hitap ediyoriyiyim tatlım sen nasılsınben colour trend ürünlerinde sadece dudak parlatıcısından start up pink ve angel 'ı kullanıyorum birde pudrasından almıştım fakat çok kullanmadım öyle duruyor
of bu kargocular enteresan yaaakızlar benim başıma iade ile bir olay geldi anlatayım hemen yaklaşık 2 hafta önce 3 tane iadem vardı bu 3 iademden 1 tanesi şu an avon tarafından bulunamadı takipte diğer iadeyi de aceleden yanlış kodlamıştım geri geldi diğeri de iade olarak düştü bu gün kabul edilmeyen iademi doğru bir şekilde kodlayıp gönderdim daha sonra da 2 tane iade 1 tane değişim yollamıştım değişimim bu seferde kayıp takibe aldı avon diğer iki iademde faturayı kargocunun eline verdiğim için şaşkın kargocular kolye iadesinin içine yüzük faturasını yüzük iadesinin poşetinin içine de kolyenin faturasını koymuşlar onlarda kabul edilmemiş onları da iadeye yolluyucam eğer bu defada geri gelirse yurt içi kargo genel merkeze şikayette buluncam kargocuları
canım kış paketinde twinkle pink yokki perfect pinkte o pakette değil hangi rujları aldın tatlım isimlerini düzgün yazarmısın bir tanem kafam karıştı tatlım :44:
kızlar benim başıma iade ile bir olay geldi anlatayım hemen yaklaşık 2 hafta önce 3 tane iadem vardı bu 3 iademden 1 tanesi şu an avon tarafından bulunamadı takipte diğer iadeyi de aceleden yanlış kodlamıştım geri geldi diğeri de iade olarak düştü bu gün kabul edilmeyen iademi doğru bir şekilde kodlayıp gönderdim daha sonra da 2 tane iade 1 tane değişim yollamıştım değişimim bu seferde kayıp takibe aldı avon diğer iki iademde faturayı kargocunun eline verdiğim için şaşkın kargocular kolye iadesinin içine yüzük faturasını yüzük iadesinin poşetinin içine de kolyenin faturasını koymuşlar onlarda kabul edilmemiş onları da iadeye yolluyucam eğer bu defada geri gelirse yurt içi kargo genel merkeze şikayette buluncam kargocuları
herve leger harika bi koku k13ten bn de alıcam numunesndn bakmştm çok beğenmştimm
perfect pink bnde vardı geçen yıl snrm annem almştı çokgüzel bi rujdu kullanmaya kıyamıyodum şuan çok sık kullanmya başladım colortrendleri braktm
arkadaşlar hani k 12 de 4 ve 9.sayfalar arasından 2 ürüne hediye varya ben siparişimi 2 ye böldüm bu sayfalar arasından 1 ürünü aldım 2.siparişimdede 2. ürünü yazsam hediye çanta ve makyaj temizleyiciyi alırmıyım hediye olarak hata yaptım dikkatsizce verdim ilk siparişimi :18:
ama canım 1 ürün yazmışsın sadece o siparişte. başka bi siparişinde de tekrar 1 tane yazsan göndermezler bence aynı anda yazmalıydın(((
ne yapmalıyım sence şimdi vereceğim siparişte 2 ürün yazsam oürünler gelincede ilk gelen tek ürünü iade etsem olurmu sence
evet canım hediyeli istiyosan yaz şimdiki siparişinde 2 tane ürün hediyen gelsin. bu kargon gelince de o ilk gönderdiğin tek ürünü iade et canım olur tabiki
ama canım 1 ürün yazmışsın sadece o siparişte. başka bi siparişinde de tekrar 1 tane yazsan göndermezler bence aynı anda yazmalıydın(((
gönderirler bence..neticede paketten bahsediyo ya..valla ben çok sayıda aldım sipariş 20tane filan rımel geldi takılma..gelir.
cnm ben de her takıyı takamam ama alınca kulağıma dğeecek yerlerine bildiğimiz tırnak cilası sürüp kurutuyorum sonra da akıyorum direk tenime temas etmediği için alerji yapmıyor deneyebilirsin
kızlar ikinci siparişim geldi ama bataniyem yok içinde faturada görünüyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?