AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

öyle bir şeyde var tabi ki canım telefonuna avondan mesaj gelmedi demi temsilci numaranız şu şu falan diye en iyisi pazartesi günü ara şimdi nasıl arıcaksın hepsi izinde ve uykuda

O mu Verecek Siparişlerimi Yani :44:

Pazartesiyi Bekleyeyim Dediğin Gibi..

Toplantılara Katılıyor musun ?

qalpsiz Ya o yabancı kataloglar ne kadar güzel?Hep bakıyorum bakıyorum.Bulgaristan Romanya İngiltere.. Ne güzel ürünler var.Bizim kataloglarda o kadar çeşitlilik yok.Mesela o aynalı rujun şeftali rengi var çok güzel burda olsa hemen alırdım.Bide matruşka kolye gördümm bayıldım resmennn

Son düzenleme:
Çok Beğendiğiniz Bana Önereceğiniz Bir Ürün Var mı ?:26:

canım gece de yazmıştım şimdi de yazıyorum selülitli bölgeler için 3 bilyalı masaj başlıklı losyon bu ve eğer bu indirimde olmazsa selülitli bölgeler için biçimlendirici bakım favorim sayfa 82_83 sayfa 99 da 4 lü göz farları mocha latte ve denim blues göz farlarını tercih ediyorum sayfa 126 da orta ve uzun boyda saçlar için kırılma karşıtı sprey saçlarımı tararken kolay açıyor memnunum bu ürünü de önerebilirim daha çok var hangisini yazacağımı şaşırdım canım

Son düzenleme:
slip into nasıl kokuyor acaba kızlar alayımmı kararsız kaldım bide yılbaşı kataloğunda epeyindirimli parfümler oluyormuş ordanmı alsam acaba

slip into nasıl kokuyor acaba kızlar alayımmı kararsız kaldım bide yılbaşı kataloğunda epeyindirimli parfümler oluyormuş ordanmı alsam acaba

cnm slip into çiçeksi bir koku ben aldım ama pek uymuyor bana belki biliyorsundur
esmerler için oryantal baharatlı
sarışınlar için daha çiçeksi kokular öneriliyor
sen kendine göre karar ver
ama aklında kalmasını istemiyorsna al kokusuna bak beğenmessen iade et
acelen yoksa da yılbaşını bekle o katalogta daha uygun kokular oluyor

saol canım yorumun için ben bekleyim en iyisi

Kızlar kampanya 13 teki ev botunun gelişi varmı bende fiyat listesi yok hesaplıyorum ama aksesuarların o kampanya gelişi olmuyor gelişini yazmayın sadece var yada yok diyebilirsiniz

kızlar merhaba, panoramadaki ultra color rıch sparklıng nude nasıl bır ruj ? kahverengı sanırım, kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…