AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bende avon ailesine katılmayı istiyorum. İlk üyelikte bir ücret ödeniyor mu?

Şu an pek parlak değil durumum sizce yapmalı mıyım?

arkadaşlar bende avon ailesine katılmayı istiyorum. İlk üyelikte bir ücret ödeniyor mu?

canım ilk üyelikte 8.5 tl kayıt ücreti alınıyor.bu ücret ilk siparişinde faturana yansıyor.siparişinden sonra 15 gün içinde ödüyorsun faturanı.3 kampanya sipariş vermezsen üyeliğin sona eriyor.ve 85 tl altında sipariş verirsen de 8.5 tl kargo ücreti ödüyorsun.eğer ayda 85 tl'lik sipariş bulabilirim diyorsan bence katıl.

evet canım kayıt ücreti 8.50 şu an eğer bu işi yapabileceğine inanıyorsan avon ailesine katılabilirsin tabiki canım

Kızlar günaydın!
Avonun skın so soft serisindeki Altın ve Elmas ışıltılı losyonları nasıl ? işe yaramıyorsa almayacağım hiç. Bugün sipariş vercemde acil lütfen kızlar:26:

Kızlar günaydın!
Avonun skın so soft serisindeki Altın ve Elmas ışıltılı losyonları nasıl ? işe yaramıyorsa almayacağım hiç. Bugün sipariş vercemde acil lütfen kızlar:26:

ben kullanıyorum çok güzel ama parıltısı normalde öle simli birşey değil güneşte yada ışıklı bir ortamda farkını görüyorsun yoksa öle şakır şakır parlamıyorsun ama güzel hatta bende şipariş verdim bende elmas parıltısı vardı şimdide altın parıltısını sipariş verdim

her ay 85 tl çok sanki yaa şuan o kadar çevrem yok gibi..

cnm ben de başlangıçta dedim ki doğumdan sonra sıkılıyorum eğlencesine avon yapıcam kendi kendime alıcam dedim başladım
öncelikle
1- her ay 85 tl lik alışveriş yapman şart değil 3 ay içinde mutlaka bir kez 85 tl lik alışveriş yapmalısın yeterli olur
2- ayrıca mesela bu ay almak isteidğin şeyler 50 tl tutuyor sen üzerine fazladan sipariş girersin gelenleri satamazsan bir sonraki ay iade edersin iade zor deil
3- hiç ummadığın şekilde o kadar çok satış yapıyorsunki insanlar avonu seviyor çantanda hep bir katalog bulundur ortamlarda muhabbetini aç iki üç müşteri bile yetiyor limit doldurmana
ben senin yerinde olsam başlardım kaçırmazdım:) eğlenceli bir iş...

kızlar merhaba, panoramadaki ultra color rıch sparklıng nude nasıl bır ruj ? kahverengı sanırım, kullanan varmı ?

ben numunesini almıştım hiç renk vermiyor cnm sanki sadece ışıltı veriyor doğal bir renk kahverengi ile alakası yok çok açık bal rengi gibi.
bu arada son siparişlerimde geliyor yine stoksuzluk yaşamadım oh be Eki Görüntüle 281706

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
panaromadaki treselle mystigue parfümden 2 tane sipariş veremiyor muyum, sipariş için ikinci kez kod girdiğimde 3 limitten sözetti.. bir de fırça seti sipariş verdim 3 ürün olamadı yani, bu konuda bilgi verir misiniz lütfen.

panoramadaki örnek ürünlerin her birinden sadece bir tane sipariş verebiliyoruz örnek ya o bakımdn

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınızı malesef siparişi verdikten sonra gördüm yoksa alırdım:26: neyse onlar sık indirime giriyor zaten napım bu arada kızlar çılgın salı açıklanmış,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…