kızlar merhaba, panoramadaki ultra color rıch sparklıng nude nasıl bır ruj ? kahverengı sanırım, kullanan varmı ?
ben kullanmadım canım fakat o ürün stokta kalmamıştı geçen kontrol etmiştim de :44:
canım ilk üyelikte 8.5 tl kayıt ücreti alınıyor.bu ücret ilk siparişinde faturana yansıyor.siparişinden sonra 15 gün içinde ödüyorsun faturanı.3 kampanya sipariş vermezsen üyeliğin sona eriyor.ve 85 tl altında sipariş verirsen de 8.5 tl kargo ücreti ödüyorsun.eğer ayda 85 tl'lik sipariş bulabilirim diyorsan bence katıl.arkadaşlar bende avon ailesine katılmayı istiyorum. İlk üyelikte bir ücret ödeniyor mu?
Şu an pek parlak değil durumum sizce yapmalı mıyım?
arkadaşlar bende avon ailesine katılmayı istiyorum. İlk üyelikte bir ücret ödeniyor mu?
Kızlar günaydın!
Avonun skın so soft serisindeki Altın ve Elmas ışıltılı losyonları nasıl ? işe yaramıyorsa almayacağım hiç. Bugün sipariş vercemde acil lütfen kızlar:26:
arkadaşlar bende avon ailesine katılmayı istiyorum. İlk üyelikte bir ücret ödeniyor mu?
her ay 85 tl çok sanki yaaşuan o kadar çevrem yok gibi..
kızlar merhaba, panoramadaki ultra color rıch sparklıng nude nasıl bır ruj ? kahverengı sanırım, kullanan varmı ?
Arkadaşlar merhaba,
panaromadaki treselle mystigue parfümden 2 tane sipariş veremiyor muyum, sipariş için ikinci kez kod girdiğimde 3 limitten sözetti.. bir de fırça seti sipariş verdim 3 ürün olamadı yani, bu konuda bilgi verir misiniz lütfen.
kızlar teşekkür ederim cevaplarınızı malesef siparişi verdikten sonra gördüm yoksa alırdım:26: Neyse onlar sık indirime giriyor zaten napımBu arada kızlar çılgın salı açıklanmış,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?