AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

niye böyle çıkmış bu resim yaa urban edge 21 tl sımply because 9 tl bıde takı setiyle color trend kalem var canım onlarda 5 dı sanırım

Faturalndırmışlar tabakları kızlar bide avondan aradılar temsilci numaramın uyuşmadığını söylüyolr nasıl oluyosa anlamadım tekrar verdm herhalde tekrar atrarlar ama yrn kargo gelcek ve çektiler yani ücretini ödiycem ama sinir oldum. bi de kozmetik çantası tarafında 0 yazıyo adetin de gelmyo demek mi oluyo anlamadım niye böyle yazılıyo

kızlar cok rica ediyorum bilen varsa yazsın.yarın son ödeme tarihim pttden yatıracam ama nasıl oldugunu bilmiyorum temsilcim pttden yatır dedi.bilgisi olan varsa yardımcı olabılırmı

öfff sipariş verdim battaniyem gelmiyomuş gönderilemeyenler arasında
pardon ya alıntı yapıp yazmışım çok özür

Son düzenleme:
selam kızlar çooookkk uzun zamandır büyük bir istikrarla takip ettiğim avon topiğine bende artık üyeyim:) aranıza katıldım ve bundan dolayı çok mutluyum:)))

cnm nasıl yatırılıyo.ücret alıyorlarmı.hangi numara ile yatırılıyo

akbank'a gidiyorsun ilk önce sıra numarası alıyorsun sonra sıran gelince avona ödemem var diyorsun nüfus cüzdanını da yanında bulundurmayı unutma extra herhangi bir ücret ödemeden ödemeni yapıyorsun bu kadar

ücreti 0 demek istiyor canım hediyeli ürün aldıysan ondan fiyatı 0 canım

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,bir müşterim 2 yıl önce avondan bir ruj almış rujun rengi enduring sable diye geçiyor aynısı malesef artık yok.bu renk şimdiki rujlardan hangisine yakındır acaba yardımcı olabilirmisiniz?

slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır girememiştim hepinizi çook özledimyeni bi kataloğ buldum www.avon.uk.com güzel şeyler var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…