slm kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır girememiştim hepinizi çook özledimyeni bi kataloğ buldum Avon - cosmetics, beauty, make-up, skincare, fragrance, work from home güzel şeyler var
çevir çevir ne çok çeşit var hepside çok güzel bayıldım valla keşke bizim yılbaşı kataloğuda böyle güzel olsa
çevir çevir ne çok çeşit var hepside çok güzel bayıldım valla keşke bizim yılbaşı kataloğuda böyle güzel olsa
selam kızlar sizce kampanya 12 kataloğundan seç karıştırdan tickled pinkmi alayım yoksa pink watermelonmu alayım karar veremedim
valla canım ben internette görsellerde arattım, pınk watermelon daha güzel geldı onu aldım, water melon sanırım daha koyuydu tıckled dan , yanlış hatırlamıyorsam :26:
valla canım ben internette görsellerde arattım, pınk watermelon daha güzel geldı onu aldım, water melon sanırım daha koyuydu tıckled dan , yanlış hatırlamıyorsam :26:
canım tickled pink sanırım biraz turuncumsu bir renk bana öyle geldi karar veremedim :44: olmassa artık 2 paket alırım
tatlım malesef gelmedi daha siparişim :26: dün akşamdan beri siparişe hazırlanıyor yazıyorGelirse eklerim canım
hoşgeldn canımm
kızlarr bana acilen k12 panoraması lazım.link atabilir misiniz.nereden bakılacağını bulamadım da
kızlarr bana acilen k12 panoraması lazım.link atabilir misiniz.nereden bakılacağını bulamadım da
iyi akşamlar herkese ben de avon malzemelerini kullanmak istiyorum ama nerden alıcam bilmiyorum ya yardımcı olabilirmisiniz
AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım bölümüne resmini çekip ekleyebilirmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?