AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar ya sms ile sipariş vermek istiyorum ilk ürünü yazdım herşeyini peki diğer ürün isteklerimi arada bir boşluk bırakarak yenisinemi geçicem yoksa tek tekme ben anlamadım bu sms sistemini yani bütün ürünlerimi tek sms ile gçnderebiliyomuyuz örn little black 3 tane istedim herşeyini yazdım boşluk celebrenin kodu fln boşluk ve öyle dvm ediyo işte anladınız artık oluyomu veren varmı acil bilgilendiriseniz benii :)

selam kızlar sizce kampanya 12 kataloğundan seç karıştırdan tickled pinkmi alayım yoksa pink watermelonmu alayım karar veremedim

selam kızlar sizce kampanya 12 kataloğundan seç karıştırdan tickled pinkmi alayım yoksa pink watermelonmu alayım karar veremedim

valla canım ben internette görsellerde arattım, pınk watermelon daha güzel geldı onu aldım, water melon sanırım daha koyuydu tıckled dan , yanlış hatırlamıyorsam :26:

valla canım ben internette görsellerde arattım, pınk watermelon daha güzel geldı onu aldım, water melon sanırım daha koyuydu tıckled dan , yanlış hatırlamıyorsam :26:

AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım bölümüne resmini çekip ekleyebilirmisin canım

Son düzenleme:

canım tickled pink sanırım biraz turuncumsu bir renk bana öyle geldi karar veremedim :44: olmassa artık 2 paket alırım

Son düzenleme:
sparkling peach ruj almıştım onun üzerine eğer uygun olursa tickled pinki alınca sürerim parlatıcı niyetine tabi tickled pink turuncumsu bir renkse

ii akşamlar kızlar kızılcık ve portakal kokulu banyo köpüğünden kullanan var mı:26:nasıl güzel mi yaban mersini ve portakal kokulu banyo köpüğü ile kapları aynı ilk başta aynı sanmıştım ama farklıymış

k13 siparişlerini ne zaman vereceksiniz kızlar herkes bayramdan sonra mı verecek

iyi akşamlar herkese ben de avon malzemelerini kullanmak istiyorum ama nerden alıcam bilmiyorum ya yardımcı olabilirmisiniz

temsilci olmak istiyorsan canım A V O N - Yarına Merhaba ya gir canım orda çıkan sayfada üst tarafta avona katılın yazıyor ona bas çıkan sayfanın yanında temsilci başvurusu var o formu doldur yapman gereken bu canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…