Ya önceki sayfalarda yazdımda arada kaynadı kimse görmedi ya sms ile sipariş vermek istiyorum ilk ürünü yazdım herşeyini peki diğer ürün isteklerimi arada bir boşluk bırakarak yenisinemi geçicem yoksa tek tekmi ben anlamadım bu sms sistemini yani bütün ürünlerimi tek sms ile gönderebiliyomuyuz örn little black 3 tane istedim herşeyini yazdım boşluk celebrenin kodu fln boşluk ve öyle dvm ediyo işte anladınızartık oluyomu veren varmı acil bilgilendiriseniz benii :)
ya avona bişey oldu:) ben de salı gecesi sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyorrr ben bugün kargom gelir diyordum yarın işe gidicem sonra da ilçeye evde olmıcam ki acaba ct çalışıyorlar mı? bide yarın tam 16.00da cep telefonundan sipariş versek olur mu? yeni katalog başlıcak ya ben hiç cepten sipariş vermedim
ya avona bişey oldu:) ben de salı gecesi sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyorrr ben bugün kargom gelir diyordum yarın işe gidicem sonra da ilçeye evde olmıcam ki acaba ct çalışıyorlar mı? bide yarın tam 16.00da cep telefonundan sipariş versek olur mu? yeni katalog başlıcak ya ben hiç cepten sipariş vermedim
çalışıyo sanırım canım olr tabi sipariş verbilirsin yarın zaten saat 4 te başlayacak bayramdan sonraya kalır siparişler ama baya geç gelir önceki siparişlere göre
tabi cnm ben bir kez senin bahsettiğin şekilde verdim oluyor.
ya avonda yoğunluk var galiba bayram dolayısıyla millet siparişlerini girmiştir birde kampanya sonu olduğunu düşünürsek bayağı bir yoğunluk vardır
kızlar bu 150lik sınırı geçince verilecek hediyelerden ilk hediye olan çanta güzel mi elinde olan var mı o çantadan?
bende var canım
kızlar naber neler yapıosunuz avon satmıorum die unuttunuz beni dmiiii
ilkşahım sen gerçekten avonu bıraktınmı? şaka yapıyorsun sanmıştım senin gibi birisi avonu nasıl bırakır topikin demir başıydın sen çok üzüldüm inş tekrar başlarsın ayrıca seni unutmak mümkünmü burada herkesin sevgisini kazandın cnm seni seviyoruz sen bizim sanal takım öncümüzsün
off ama ya evde olmazsam(
şimdi kargo ilçede, ben beldede oturuyorum kargo ilçeden geliyor o geldiğinde evde olmak istiyorum...
hmm o zaman ben yarın tam 16.00da sipariş vereyim ama indirim broşürü de olur dimi kalmazsa bide
evet canım indirim broşüründekiler başlar başlamaz hemen bitiyo o yüzden hızlı davranmak lazım
Kızlar siparişleri bugün 4'te veriyoruz değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?