AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ne bide stokta bitme durumu mu var ne kadar saçma yaaaaa inanmıyorum ... bende alcktm arkdaşa bitmşti. bende salata takmı aldm.

ben takı setini istiyorum

ben takı setini istiyorum

madem yok bende girmedim sipariş biraz daha bekliyim alan çıkar belki. indirim broşüründen 3-4 ürün vardı onlar da annemle bana gelmese de olur onlar. bide kahvaltı setini bi müşterim istetmişti ona çok üzüldüm. sonra girerim artık benim çanta hayali de gitti o zaman tüüüüüü onu göndermezler

Son düzenleme:
kızlar indirim broşüründeki dolgun görünüm veren serum var ya ondanmı alsam yoksa şu yeni çıkan serumdanmı alsam diye düşünüyorum ufff sizce ne yapayım karar veremedim yeni çıkan pahalı neyse ben indirim broşüründen alıyım

Son düzenleme:
Ya bu avon kdara pisliğini görmedim mesaj ile yolladım yok bu temsilci numarası sistemde bulunamadı defalarca baktım doğru sistemde yoksa int nasıl sipariş verebiliyorum ya sinirimi bozdu allahtan indirim broşüründen kaçırdığım olmadı banyo seti paspas fln istendi bayaa geliyolar iyi bari

ben de sipariş verdim ama bana çanta gelsin istemiyorum takı setlerinden biri gelsin istiyorum Gelirse değişebiliriz

ben de sipariş verdim ama bana çanta gelsin istemiyorum takı setlerinden biri gelsin istiyorum Gelirse değişebiliriz

:)) sinirden vermedim canım ben sipariş napsam diye düşünüyorum o kadar çok veren olmuştur ki şimdiye kadar kesin takı setlerine geçmiştir hediye:)))

benimde moralim bozuk ya arkd kataloğu getirmedi çünkü diğer arkadaştan öğrendim ki o yapcakmış avon hiç yoktan 100 150 satışım oluyodu
indirim broşürüden girdim hep ürünleri fazla fazla hemen isteyen çıkarsa pazartesi vericem artık siparişi

bence hala çanta veriliyordur canım ama emin olamıyorum arasak sorsak söylerlermi acaba :)

bilmiyorum ki canım ben şuan vermicem sipariş broşürden yoktu fazla zaten olmasa da olur bende biraz daha sipariş toplarım artık şansıma takılardan biri gelir artık olsun napalım onlar da güzeldi 2.si özellikle çok hoş görünüyodu düşün bak 4ü 5 geçe sipariş girdim sadece 5 dk geçmişti hemen stokta bitmiştir yazısı geldi o an çok sinirlendim ama boşver napalım dimi ama

etrafta o kadar çok ki canım avon temsilcileri o yüzden kazanamıyoruz fazla malesef kazandığımla da kendime alıyorum zaten

cnm benm 4.ayım pek bilmyorum çok soru sordum kafanı şişrdm :) şimdi ben secmicek miyim? hangisi stokta varsa o mu gelcek? ya hepsi bterse?

cnm benm 4.ayım pek bilmyorum çok soru sordum kafanı şişrdm :) şimdi ben secmicek miyim? hangisi stokta varsa o mu gelcek? ya hepsi bterse?

şimdi canım stokta kalmayan ürünler zaten sayfayı ilerlettiğinde karşına çıkıyo ürün stoğu bitmiştir diye sende biteni sil diyosun göndermiyosun. hani bitip bitmediği orda görünüyo anlıcağın bişey yazmadıysa gelcektir o ürünün canım

kızlar ben siparişimi şimdi verdim ama sipariş takibinde hiç bişey yazmıyor vardiğime dair sanki vermemişim gibi niye öyle bilen varmı saat 6 yı geçti diyemi ki

tamam tamam ben görmemişim işlenmiş oraya

Son düzenleme:
genellikle herkes girmiş sorunsuz vermiş gibi duruyor inş öyle olur stoksuzluk yaşamada ulaşır elinize:)) ben vermedim bayramdan sonra vercem artık ya bide şu fırsat köşesine ne güzel şeyler konuyodu önceden sürekli bişeyler alıyodum mutlaka ben ee şimdi bi boy farlar kremler fondötenler vs.. koyuyolar gene düzgün bişey konmamış umutlarım boşa gitti(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…