cnm anew en iyi markası avonun solutions serisi bana hiç iyi gelmiyor zaten benm cildim öyle krem filan da istemiyor yağlı ya. ama ben anew tercih ettim anewden herkes memnun bi de kısa süre oldu kullanalı o nedenle ne desem yalan olur şimdilik memnunum sadece onu söyleyebilirim solutıons lardan fakrlı olduğunu hissediyorum eşimin ablası da avon satıyor ve sürekli anew kullanıyor o çok memnun ondan etkilendim bi de yaş 33 oldu artık bişey kullanmak lazım dedim yoksa cildim sivilceli yani pek iyi durumda değil ama bikaç gündür pürüzsüz görünüyor bide her gün makyaj yapıyorum pudra allık rimel far açılıp kapanan göz kalemi ile ruj kullanıyorum evde bile olsam :)
canım sen 10 katalog ekledin mi siparişine ?evet sevkiyata hazırlanıyor yazıyor..
153 tl oldu.ama listemde göremedim şimdi baktım.
kızlar müşteri sözleşmelerinizi yolluyor musunuz ben hiç yollamadımda hala
iyiymiş :) ben okula giderken bile üşeniyorum bişeyler sürmeye yüzüme yeni yeni alışkanlık edindim :) en azından ruj ve göz kalemi sürüyorum:) benden krem alan pek olmuyo ama yurtta kalan arkadaşlarıma katalog veriyorum avondan krem alınmaz tüylenme yapıyo falan diyorlarmış iyi gelmiyo diyorlarmış bi sorayım dedim
bak ben bunu belirtmeyi düşünemedim süpersin canım
yookk:) ama benim bildiğim o sözleşme koçanı dolunca gönderilmicek miiiikızlar müşteri sözleşmelerinizi yolluyor musunuz ben hiç yollamadımda hala
ben de doldurmuyorum ne yani kendi kendimle mi sözleşme yapıcammmben sözleşmeleri doldurmuyorum bile bişi olur mu ki ya :S
bak ben bunu belirtmeyi düşünemedim süpersin canım
bende hiç bilmiyorum benimde baya eksiğim var kimse imzalamak istemiyor kiben sözleşmeleri doldurmuyorum bile bişi olur mu ki ya :S
cnm aslında krem konusu karışık her krem herkese uymaz bak avonun resmi sitesinde eğitimler var orda anew ve solutıons serisinde de eğitim yapılıyor istersen numunelerinden de denetebilirsin bence uygun kozmetik kullanmamaktan sıkıntı doğuyor.
ben bikaç iş arkadaşıma katalog gösteriyorum genelde kendime alıyorum böyle böyle idare ediyorum eski iş yerimde satışım çok oluyordu tabii bana göre ama burda duruldu bakalım kısmet.
ben okurken her gün eyeliner çekerdim fırçayla hey gidi gençlik heyyy:)
bende hiç bilmiyorum benimde baya eksiğim var kimse imzalamak istemiyor ki
İnşallah olmaz canım. sen yine az az doldurmaya bak yakınlarına en azından birşey olursa kendim aldım dersin sonuçta kendimizede sözleşme imzalıycak değiliz bende kendi ürünlerime hazırlamıyorum bütün ürünler bizimde olabilirben hiç böyle bişey olduğundan bahsetmedim bile iadeler artar diye .s umarım sorun olmaz ilerde
İnşallah olmaz canım. sen yine az az doldurmaya bak yakınlarına en azından birşey olursa kendim aldım dersin sonuçta kendimizede sözleşme imzalıycak değiliz bende kendi ürünlerime hazırlamıyorum bütün ürünler bizimde olabilir
kızlar herkese iyi geceler yarın vizeler var benimde azcık ders çalışmalıyım:) umarım yrn kargosu gelmeyen herkesin gelir avonu daha fazla beklemeyelim:) görüşürüz...
Hanımlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var, ben avon ödemelerimi internet sitesi üzerinden k.kartı ile yapıyordum, şimdi kartımda limit yetersiz başka hangi yollarla ödeme yapabiliriz? hesap no.suna havale vs.. olabiliyor mu?
Hanımlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var, ben avon ödemelerimi internet sitesi üzerinden k.kartı ile yapıyordum, şimdi kartımda limit yetersiz başka hangi yollarla ödeme yapabiliriz? hesap no.suna havale vs.. olabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?