AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iyiymiş :) ben okula giderken bile üşeniyorum bişeyler sürmeye yüzüme yeni yeni alışkanlık edindim :) en azından ruj ve göz kalemi sürüyorum:) benden krem alan pek olmuyo ama yurtta kalan arkadaşlarıma katalog veriyorum avondan krem alınmaz tüylenme yapıyo falan diyorlarmış iyi gelmiyo diyorlarmış bi sorayım dedim

kızlar müşteri sözleşmelerinizi yolluyor musunuz ben hiç yollamadımda hala

cnm aslında krem konusu karışık her krem herkese uymaz bak avonun resmi sitesinde eğitimler var orda anew ve solutıons serisinde de eğitim yapılıyor istersen numunelerinden de denetebilirsin bence uygun kozmetik kullanmamaktan sıkıntı doğuyor.
ben bikaç iş arkadaşıma katalog gösteriyorum genelde kendime alıyorum böyle böyle idare ediyorum eski iş yerimde satışım çok oluyordu tabii bana göre ama burda duruldu bakalım kısmet.
ben okurken her gün eyeliner çekerdim fırçayla hey gidi gençlik heyyy:)

kızlar müşteri sözleşmelerinizi yolluyor musunuz ben hiç yollamadımda hala
yookk:) ama benim bildiğim o sözleşme koçanı dolunca gönderilmicek miiii
ben sözleşmeleri doldurmuyorum bile bişi olur mu ki ya :S
ben de doldurmuyorum ne yani kendi kendimle mi sözleşme yapıcammm
bak ben bunu belirtmeyi düşünemedim süpersin canım

evert akıl akıldan üstündür zaten ben 10 katalog almıştım windscape uyguna geliyor diye.

ben çıkıyorum yarın erken işe gidicem kızlar görüşürüz:)

:) :) eyeliner aşamasına gelmedim ben henüz :) sağol cnm bilgilendirdiğin için :) iyi geceler sana :))

ben hiç böyle bişey olduğundan bahsetmedim bile iadeler artar diye .s umarım sorun olmaz ilerde
İnşallah olmaz canım. sen yine az az doldurmaya bak yakınlarına en azından birşey olursa kendim aldım dersin sonuçta kendimizede sözleşme imzalıycak değiliz bende kendi ürünlerime hazırlamıyorum bütün ürünler bizimde olabilir

kızlar herkese iyi geceler yarın vizeler var benimde azcık ders çalışmalıyım:) umarım yrn kargosu gelmeyen herkesin gelir avonu daha fazla beklemeyelim:) görüşürüz...

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var, ben avon ödemelerimi internet sitesi üzerinden k.kartı ile yapıyordum, şimdi kartımda limit yetersiz başka hangi yollarla ödeme yapabiliriz? hesap no.suna havale vs.. olabiliyor mu?

Son düzenleme:

ewt haklısın :)) zaten siparişlerin büyük bi kısmı benim ve yakın arkadaşlarımın onlara doldurtayım bari biraz biraz :) ne gerek varsa böle bişeye anlamadım gitti

kızlar herkese iyi geceler yarın vizeler var benimde azcık ders çalışmalıyım:) umarım yrn kargosu gelmeyen herkesin gelir avonu daha fazla beklemeyelim:) görüşürüz...

bnmde vizelerim başlıyo yarın ve ürünlerim hala gelmedi gözüm yollarda kaldı ya yarın gelir inşallah yaa salıya kalırsa yuh artık

ben garanti bankamatiklerinden yapıyorum ödemeyi cnm..bi kaç yolu daha vardı ödeme yapmanın avonun sitesinde yazıyo olması gerek bi bak istersen

akbank'a gidip havale ile de ödeme yapabilirsin canım

Meraba kızlar, kafam acaip karıştı bi kaç şey sormak istiorum nooolur yardm edin.
1. ben daha önce 9. ayda 105 tl lik sipariş vermiştim bana hediye falan gelmediK13 katalogundan ilk önce 69 tl lik bir sipariş verdim . şimdide 250 tl lik bir sipariş veriyorum. anca avonun sipariş sayfasında hediye adına hiç bişi görünmüyor. Panaroma da 150 tl ve üzeri alışverişlere 10 katalog ekleyin ve 4. üründen biri hediye diodu ama bende öle bişey görünmüyor. o 4 hediyeden bi tanesini biz kendimiz seçmiyormuyuz onlar istediklerinimi gönderiyor ? benim baya yüklü ama görünmüyor neden acaba? bide bu katalogu ben K14 katalogu seçtim 10 adet K13 mü olması gerekiyordu ?
2. avonun bi broşürü var elimde;
1. kampanya 145 tl yemi ulaştıınız: maskara
2. kampanya 165 tl yemi ulaştınız far hediye falan yazıo ben bunların hangisine dahilim? bunlardanda bana hediye gönderilecekmi?
3. fırsat köşesinde windscape sadece 7 tl görünüo bende sadece bu kampanyayamı dahilim?
4. son olaran windscape nasıl bi koku gzelmi?
5. ay nolur yardım edin ya kafayı yedim resmen...:2:

bakıyorum ama ben mi göremiyorum acaba :) ne bi hesap nosu buldum nede benzer bişey, googleda bile arattım :)

bakıyım bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…