çanta hangisi canım hediye dediğin? ben çarşamba vericem siparişleri 150 tl ye verilen hediyelerden hangisi gelir sence? ilk siyah çanta büyük mü güzel mi?
canım arkadaşımızın dediği hediye çanta 150 tl ye gelen çanta
hiç deneme derim başa bela ablam oriflame satış temsilcisydi boş bi iş.
hah ben de onu merak ediyodum siyah olan küçük mü? çarşamba günü sipariş versem bana da gelir mi
merhaba kızlar bende bir yıldır satış temsilcisiyim ama aranıza yeni katıldım..ben bişey soracaktım siparişlerim kargoya cumartesi günü verilmiş sizce ne zaman gelir hiç cumartesi verilmemişti müşterilerde ürün bekliyor bi gelemedi gitti
küçük değil canım büyük çanta bende pazartesi vericem siparişlerimi ama ben stacy takı setini istiyorum onun için beklettim siparişlerimi çanta bitmiş olabilir diye düşünüyorum tatlım
anladım tatlım bu benim ilk siparişim olucakta ordan hangi hediyenin geleceği görülüyo mu? :)
siparişini gönderdikten sonra faturan işlenince hangi hediyenin geleceği görülür canım
çok sağol canım ilk siparişim bir şey bilmiyodum yardımcı oldun :)
bende avonda yeniyim. bu 2.siparişim. 153tlik si pariş verdim. çantadan bahsediliyor. 150 tl ye galiba. ama benim siparişte görünmüyor. acaaba banada gelirmi?
bende avonda yeniyim. bu 2.siparişim. 153tlik si pariş verdim. çantadan bahsediliyor. 150 tl ye galiba. ama benim siparişte görünmüyor. acaaba banada gelirmi?
siparişini ne zaman verdin canım avonun sitesinde sevkiyata hazırlanıyor yazıyormu
cnm geliş fiyatıyla 150 tl olması gerekiyordu geliş fiyatıyla mı 150 senin geliyorsa gelen ürünlerin listesinde yazması gerek..
cnm ben asıl o hannah çantayı hiç beğenmedim rengi kırçıllı gibi hiç sevmedimhannah çanta nasıl peki canım bir de bordo gibi görünen nasıl?
ilk çanta vardı ya siyah olan o işte.... bilemiyorum cnm inş sana gelirçanta hangisi canım hediye dediğin? ben çarşamba vericem siparişleri 150 tl ye verilen hediyelerden hangisi gelir sence? ilk siyah çanta büyük mü güzel mi?
büyük bi çanta kullanışlı da ama ben iadelerden sonra 150nin altına düşüyorum onu da iade edicem:)hah ben de onu merak ediyodum siyah olan küçük mü? çarşamba günü sipariş versem bana da gelir mi
evet sevkiyata hazırlanıyor yazıyor..
153 tl oldu.ama listemde göremedim şimdi baktım.[
cnm belki çanta bitmiştir takı setine geçmiştir o gelecektir sana 150 tl yi geçtiyse gelmesi gerek o hediyelerden birinin
evet sevkiyata hazırlanıyor yazıyor..
153 tl oldu.ama listemde göremedim şimdi baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?