AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bakıyorum ama ben mi göremiyorum acaba :) ne bi hesap nosu buldum nede benzer bişey, googleda bile arattım :)

bakıyım bir daha

canım akbanka gidiyosun temsilci numaran ve tc ni söyleyip avon faturası yatrcam diosun onlar yardmcı oluyolar zten . ben hep öyle yapıyorm

cnm bn sorularının bildiğim kısmına cevap vereyim 2. soru mesela yeni kayıt olanların ilk dört kampanyasıyla ilgili bi broşür o yeni kayıt oldun diyelim 1.siparişinde geliş fiyatıyla 145 tl lik satış yaparsan maskara geliyo hediye olarak sana..3. sorunda windspace kampanyasına dahilsin bunun dışında da satış temsilcileri için geçerli olan hediye kampanyalarınada dahilsin bn öyle biliyorum yani.. o parfümün kokusunu ben pek beğenmiyorum ama zevk meselesi tabi

canım akbanka gidiyosun temsilci numaran ve tc ni söyleyip avon faturası yatrcam diosun onlar yardmcı oluyolar zten . ben hep öyle yapıyorm

ayy süper, buldum :) internet bankacılığı ile de yapabiliyormuşuz masrafta yokmuş :)

teşekkür ederim hanımlar

çok teşekkür ederim canım ya işin içinden bi türlü çıkamamıştım çok sağol valla :)

çok teşekkür ederim canım ya işin içinden bi türlü çıkamamıştım çok sağol valla :)

rica ederim cnm ne demek :) bu arada k13 süresince geliş fiyatıyla 150 tl lik satış yapıp üstüne birde 10 lu k14 kataloğu eklersen o dört hediyeden biri geliyo hediyeleri sen seçemiyorsun stoklara göre gönderiyorlar ilk sırada çanta siyah çanta var mesela..

kızlar bana yarım etse etse si yardım edersiniz..ben avon temsilcisi olmak istiyorum ilk sorum nasıl olucam ikinci sorum bunun avantaj ve dezavantajı nedir 3. sorum ise ki en çok merak ettiğim ben bu ay temsilci oldum diyelim bu ayki katalogtan yani k13 den temsilci fiyatıyla alışveriş edebilirmiyim yoksa bir sonraki ayı mı beklemem lazım başkası ve kendi adıma sipariş vermek için...lütfen yardım ediiiin

kızlar ben 20 tane k 13 katalogu sipariş vermiştim ama içlerinde indirim broşürü çıkmadı gerçi artık fazla ürün kalmaz ama kızdım avona

cnm avonun web sitesine girip ordaki temsilci formunu doldurman gerekiyo bir iki gün içinde seni avondan aralar bi takım öncüsünü yönlendirip seni üye yaparlar üye olur olmaz stın almaya başlayabilirsin ilk siparişni takım öncün verecek sonra sana temsilci numaran ve şifren gelecek bi dahaki kampanyalarda kendin sipariş vermeye başlayacksın her ay temsilci fiyatıyla 85 tl lik satış yapman gerekiyo yapamazsan 8.5 tl kargo parası ödüyorsun üç ay üst üste sipariş vermezsende üyeliğin iptal oluyo diye biliyorum bi de ilk başta üye olurken 8.5 tl kayıt ücreti ödüyorsun

canım kayıt olduğun zaman seni takım öncülerinden biri arıyor seni üye yapıyor ne kadar çabuk üye olursan o kadar da k 13 ten sipariş verme şansın olur

kızlar ben 20 tane k 13 katalogu sipariş vermiştim ama içlerinde indirim broşürü çıkmadı gerçi artık fazla ürün kalmaz ama kızdım avona

kızmakta haklısın canım hiçbir ürün kalmamış olsa bile göndermeleri gerekiyor sonuçta sen onların parasını ödüyorsun..

sayfaları karıştıtırken öğrendim bişiler temsilci fiyatıyla 85 tl çokmuş bee ben biraz daha ucuza ve çabuk sahip olmak için istiodum ve sanırım temsilci olmadan kredi kartıyla ödeme yapamıyorum katılma nedenim buydu açıkcası. keşke kredi kartıyla ödeme yapabilseydim :26: her ay 85 tl lik sipariş verebileceğimi sanmıyorum aa

Ben denemıstım bı sure 4 5 ay kadar tanıdık eş dost dıye dıye odeyemez oldum borçları tabı bıde onuda alayım kendıme buda ucumuz falan dıye yaklasınca olaya ıyıce ıcınden cıkılmaz hal almıştı zor kurtuldum uye olmamı saglayan kısıye soledım benı cıkar dıye ama onlarda baskan falan oldugu ıcın cıkarmıyorlar bugun katalog geldı tekrar gorunce bıle sınırım bozuldu en ıyısı kendım uyelıgımı ıptal ettırmem parasını pesın ve onceden aldıktan sonra sorun yk ama benım durumumu dusen cok fazla ınsan oldugunuda cevremden duyuyorum dıkkatlı olmak lazım dıye dusunuyorum :126:

Öyle Deme 85'i Bile Geçiyor..

deneyebilirsin cnm istersen bi 85 çok gibi duruyo ama yapılıyo bende ilk başlarda yapamam diyordum ama oluyo yinede sen bilirsin tabikide

her ay ben kendim alırım sanırım ya müşteriler kredi kartıyla ödeyemior mu? ben bu kataloktan bay bi bişi alcam ama nakit vermek istemiorum hmm bide indrim katoloğından lip balm sipariş edecektim kalmamış mıdır yaa..sayfalrı okudum da şimdiye bişi kamamıştır diolardı

müşteriler nasıl ödeme yapıyo bi fikrim yok cnm.s büyük ihtimalle indirim broşüründen pek bişey kalmamıştır..

deneyebilirsin cnm istersen bi 85 çok gibi duruyo ama yapılıyo bende ilk başlarda yapamam diyordum ama oluyo yinede sen bilirsin tabikide

Benim Sanırım AvondA Bu İkinci Haftam 150 Liralık Sipariş Verdim..
Az Önce Liste Yaptım Yeni Siparişlerimi 115.50 TL Tutuyor..
Düşün 1 Ayda 300 Liraya Yakın Siparişim Olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…