bakıyorum ama ben mi göremiyorum acaba :) ne bi hesap nosu buldum nede benzer bişey, googleda bile arattım :)
bakıyım bir daha
Meraba kızlar, kafam acaip karıştı bi kaç şey sormak istiorum nooolur yardm edin.
1. ben daha önce 9. ayda 105 tl lik sipariş vermiştim bana hediye falan gelmediK13 katalogundan ilk önce 69 tl lik bir sipariş verdim . şimdide 250 tl lik bir sipariş veriyorum. anca avonun sipariş sayfasında hediye adına hiç bişi görünmüyor. Panaroma da 150 tl ve üzeri alışverişlere 10 katalog ekleyin ve 4. üründen biri hediye diodu ama bende öle bişey görünmüyor. o 4 hediyeden bi tanesini biz kendimiz seçmiyormuyuz onlar istediklerinimi gönderiyor ? benim baya yüklü ama görünmüyor neden acaba? bide bu katalogu ben K14 katalogu seçtim 10 adet K13 mü olması gerekiyordu ?
2. avonun bi broşürü var elimde;
1. kampanya 145 tl yemi ulaştıınız: maskara
2. kampanya 165 tl yemi ulaştınız far hediye falan yazıo ben bunların hangisine dahilim? bunlardanda bana hediye gönderilecekmi?
3. fırsat köşesinde windscape sadece 7 tl görünüo bende sadece bu kampanyayamı dahilim?
4. son olaran windscape nasıl bi koku gzelmi?
5. ay nolur yardım edin ya kafayı yedim resmen...:2:
canım akbanka gidiyosun temsilci numaran ve tc ni söyleyip avon faturası yatrcam diosun onlar yardmcı oluyolar zten . ben hep öyle yapıyorm
cnm bn sorularının bildiğim kısmına cevap vereyim 2. soru mesela yeni kayıt olanların ilk dört kampanyasıyla ilgili bi broşür o yeni kayıt oldun diyelim 1.siparişinde geliş fiyatıyla 145 tl lik satış yaparsan maskara geliyo hediye olarak sana..3. sorunda windspace kampanyasına dahilsin bunun dışında da satış temsilcileri için geçerli olan hediye kampanyalarınada dahilsin bn öyle biliyorum yani.. o parfümün kokusunu ben pek beğenmiyorum ama zevk meselesi tabi
çok teşekkür ederim canım ya işin içinden bi türlü çıkamamıştım çok sağol valla :)
kızlar bana yarım etse etse si yardım edersiniz..ben avon temsilcisi olmak istiyorum ilk sorum nasıl olucam ikinci sorum bunun avantaj ve dezavantajı nedir 3. sorum ise ki en çok merak ettiğim ben bu ay temsilci oldum diyelim bu ayki katalogtan yani k13 den temsilci fiyatıyla alışveriş edebilirmiyim yoksa bir sonraki ayı mı beklemem lazım başkası ve kendi adıma sipariş vermek için...lütfen yardım ediiiin
kızlar bana yarım etse etse si yardım edersiniz..ben avon temsilcisi olmak istiyorum ilk sorum nasıl olucam ikinci sorum bunun avantaj ve dezavantajı nedir 3. sorum ise ki en çok merak ettiğim ben bu ay temsilci oldum diyelim bu ayki katalogtan yani k13 den temsilci fiyatıyla alışveriş edebilirmiyim yoksa bir sonraki ayı mı beklemem lazım başkası ve kendi adıma sipariş vermek için...lütfen yardım ediiiin
kızlar ben 20 tane k 13 katalogu sipariş vermiştim ama içlerinde indirim broşürü çıkmadı gerçi artık fazla ürün kalmaz ama kızdım avona
sayfaları karıştıtırken öğrendim bişiler temsilci fiyatıyla 85 tl çokmuş beeben biraz daha ucuza ve çabuk sahip olmak için istiodum ve sanırım temsilci olmadan kredi kartıyla ödeme yapamıyorum katılma nedenim buydu açıkcası. keşke kredi kartıyla ödeme yapabilseydim :26: her ay 85 tl lik sipariş verebileceğimi sanmıyorum aa
sayfaları karıştıtırken öğrendim bişiler temsilci fiyatıyla 85 tl çokmuş beeben biraz daha ucuza ve çabuk sahip olmak için istiodum ve sanırım temsilci olmadan kredi kartıyla ödeme yapamıyorum katılma nedenim buydu açıkcası. keşke kredi kartıyla ödeme yapabilseydim :26: her ay 85 tl lik sipariş verebileceğimi sanmıyorum aa
kızmakta haklısın canım hiçbir ürün kalmamış olsa bile göndermeleri gerekiyor sonuçta sen onların parasını ödüyorsun..
her ay ben kendim alırım sanırımya müşteriler kredi kartıyla ödeyemior mu? ben bu kataloktan bay bi bişi alcam ama nakit vermek istemiorum hmm bide indrim katoloğından lip balm sipariş edecektim kalmamış mıdır yaa..sayfalrı okudum da şimdiye bişi kamamıştır diolardı
deneyebilirsin cnm istersen bi 85 çok gibi duruyo ama yapılıyo bende ilk başlarda yapamam diyordum ama oluyo yinede sen bilirsin tabikide
Allah yardımcımız olsun:) bugün gelir inşallah ya bakalım...bnmde vizelerim başlıyo yarınve ürünlerim hala gelmedi gözüm yollarda kaldı ya yarın gelir inşallah yaa salıya kalırsa yuh artık
Allah yardımcımız olsun:) bugün gelir inşallah ya bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?