her ay ben kendim alırım sanırımya müşteriler kredi kartıyla ödeyemior mu? ben bu kataloktan bay bi bişi alcam ama nakit vermek istemiorum hmm bide indrim katoloğından lip balm sipariş edecektim kalmamış mıdır yaa..sayfalrı okudum da şimdiye bişi kamamıştır diolardı
selam kızlarrr
bugün bi siparişi götürdüm bakalım bi tane parlatıcıyı almak istemedi arkadaşım rengini beğenmedi ben mi kullansam kararsız kaldım amaan çok parlatıcı var bendeee
nedir kırmızı zarf hikayesi kızlar ben anlamadım?
hakikaten ya ben de çılgın salıya bakayım diyordum ama yokkk
bana şimdi mesaj geldi çılgın salı ürünleri başlamıştır diye fakat bendede görünmüyor gören bir arkadaş resmini buraya eklerse sevinirim birazdan sipariş giricem işime gelen ürün olursa kaçırmak istemem genelde pek iyi ürünler olmuyor ama bellimi olur
kızlar dün akşam sipariş verdm biraz önce işleme alındı ve hediye olarak çanta geliyo.kolye bekleyen arkadaşlara duyrulurr.hala ALICIA BUCKLE BAG dewam ediyo..
Siyah bi çanta o mu gelecek acaba sana da
çılgın salı ürünlerini gören varsa yüklesin lütfen buraya merak ediyorum çok mesaj geldi telefona ama hotmaildede yok avonun sitesindede göremiyorum gören yokmu hiç
rare gold edp 23 tl
black suede 23 tl
gabriella kolye 14 tl
far wawy deo 6 tl
kodlarınıda yazarmısın geliş fiyaatlarına bakayım canım
rare gold 05476
black suede 05477
kolye 04578
far wawy 04579
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?