- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
kızlar dün akşam sipariş verdm biraz önce işleme alındı ve hediye olarak çanta geliyo.kolye bekleyen arkadaşlara duyrulurr.hala ALICIA BUCKLE BAG dewam ediyo..
kızlar yyaaaa avona iade gönderdim ayın birinde hala düsmedi ya dogru isaretledigimide eminim takım öncümden hayır yok avonu da arıcak kontr yok napıcam yaaaaa
kızlar birşey soracağım, şimdi ben k13ten sayfa 120deki cilt ürünlerini aldım, hani herhangi 2 adet 9 lira olan kampanyadan. bir tane jel temizleyiciden br tane de tonikten aldım. yalnız jel temizleyici patlak geldi, hasarlı yani. onu değişime yollıuycam bir dahaki siparişim geldiğinde. kafama takılan bir iki şey var:
1) Faturada değişim seçeneğini seçip yolladığımda aynı ürün bir sonraki siparişimle gelecek mi?
2) 2 ürün beraber kampanyalı olduğu için, hasarlı olmasa bile toniği de göndermeli miyim, yoksa sadece hasarlı ürünü göndermem yeterli olur mu?
her ay ben kendim alırım sanırımya müşteriler kredi kartıyla ödeyemior mu? ben bu kataloktan bay bi bişi alcam ama nakit vermek istemiorum hmm bide indrim katoloğından lip balm sipariş edecektim kalmamış mıdır yaa..sayfalrı okudum da şimdiye bişi kamamıştır diolardı
kızlar ben şimdi 150 tl lik ve 10 tane katalok sipariş vercem yoksa indirim broşüründekiler kalmıycak acaba daha sonra kolyeyi ekleyecekleri zaman tekrar 10 tane katalok ve 150 tl daha sipariş versem kolyeyide alabilirmiyim ki çok istemiştim o kolyeyi
olur bence canım gönderirler sanırım ama yine de bi panaromayı oku derim. ayy siparişlerim geldi kavuştum sonunda resimleri de çektim birazdan koyarım:))
kızlar bugün yine kargolarla telef oldum ama sorun ne avondan ne de kargo şirketinden ne de benden kaynaklanıyo. neyse ben hediye gelen çantayı beğendim kendim kullanırım sapı kısa el çantası olur ancak keşke uzun olsaymış azıcık ama model öle gidiyo demek ki. şu banyo seti de siparişti beğendim desenlerini fln da beğenmiştim ztn hediye olduğu zmnlar ama kazanamamıştım.aaliyah kolye de siparişti bakmadım pek bide küçük kalpli sarı bi kolye vardı ind. broşüründe kuzenim istemişti umarım beğenir ben hediye kutusunu beğendim bitek kolyeyi çıakrıp bakmadım.2 tane de partiye hazırlık seti nden siparişim vardı kızlar çanta harika çok hoş yani.enduring wine rujun rengi fena değil ama simliymiş pek içime sinmedi.
rare goldu nasıl tarif edersiniz alsam mı 1 tane şu çılgın salıdan bilemedim de
k13 kataloğundaki sayfa 27 31 33 deki 1 =3 hediyeli olan parfümlerden hangisi güzel gerçi herkesin koku anlayışı farklı ama en çok satılan diyeyim. sipariş vericem kendime kara veremedim.:18:
tmm cnm sağol boşver o zmn almayaym boşuna beklemişim çılgın salıyı bi dahakini bekleyemicem 2 kargo geldiği halde hala millet soruyo siparşlerini böle böle hal oldum.bu hafta çılgın salıda bşy yok bana görerare gold biraz orta yaş üstü bayanların kullanacağı bir koku gibi geliyor bana canım ağır bir koku bence :44:
k13 kataloğundaki sayfa 27 31 33 deki 1 =3 hediyeli olan parfümlerden hangisi güzel gerçi herkesin koku anlayışı farklı ama en çok satılan diyeyim. sipariş vericem kendime kara veremedim.:18:
tmm cnm sağol boşver o zmn almayaym boşuna beklemişim çılgın salıyı bi dahakini bekleyemicem 2 kargo geldiği halde hala millet soruyo siparşlerini böle böle hal oldum.bu hafta çılgın salıda bşy yok bana göre
little black güzel incandessence da var sanıyodum ben ama yokmuş. eternal magic in de sevenleri var ama bn pek ısınamadım o parfmeen çok giden little black olur diğer üçlüyü bilmyorum çalkalamalıları
tmm cnm sağol boşver o zmn almayaym boşuna beklemişim çılgın salıyı bi dahakini bekleyemicem 2 kargo geldiği halde hala millet soruyo siparşlerini böle böle hal oldum.bu hafta çılgın salıda bşy yok bana göre
little black güzel incandessence da var sanıyodum ben ama yokmuş. eternal magic in de sevenleri var ama bn pek ısınamadım o parfmeen çok giden little black olur diğer üçlüyü bilmyorum çalkalamalıları
evetKeşke üçündende karışık yapsalarmış.
canım rare gold dan alıp stok yapabilirsin fiyatı çok uygun mesela annene hediye alabilirsin benim hoşuma gitmesede 2 tane stok yapıcam müşteriler için yılbaşı da geliyor yada çevrende belki kızlarında hoşuna gider bana ağır bir koku geliyor
canım rare gold dan alıp stok yapabilirsin fiyatı çok uygun mesela annene hediye alabilirsin benim hoşuma gitmesede 2 tane stok yapıcam müşteriler için yılbaşı da geliyor yada çevrende belki kızlarında hoşuna gider bana ağır bir koku geliyor
evet orta yaştaki bayanların tercih edebileceği bi koku rare gold ama çok güzel. bende çılgın salıdan alayım mı diyodum yılbaşında 33lira. ama alan olmaz diye kararsız kalıyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?