AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet

rare gold u biraz hatırladım sanki şimdi birkaç yıl önce bi arkdşım satan bi arkdştan almıştı lisedeyken bana ağır gelmişti ağacımsı odunsu bi kokuydu diye hatrlıyorum

tam bi çiçek kokusu canım bi müşterim almıştı bi ara zambak mı desem bilemiyorum o tarz kokuyo:44: çiçek kokusu sevenlere güzel ama ben rare pearlsı daha çok beğenmiştim

evet orta yaştaki bayanların tercih edebileceği bi koku rare gold ama çok güzel. bende çılgın salıdan alayım mı diyodum yılbaşında 33lira. ama alan olmaz diye kararsız kalıyorum:44:

serelim in dediği gibi anneme almayı düşündüm de çok parfümü var onun da ben satabilinecek bşy olsun istiyorum şöyle herve leger da fln indirim yapmıyolar ki doğru dürüst çılgın salıya

serelim in dediği gibi anneme almayı düşündüm de çok parfümü var onun da ben satabilinecek bşy olsun istiyorum şöyle herve leger da fln indirim yapmıyolar ki doğru dürüst çılgın salıya

ayyy evet bende merak ediyorum o kokuyu testeri yok bende ama burda seveni çok merak ettim okuyunca

herve leger çok zor tatlım bu ay yüzde 40 ta bence en uygunu bu ay aralıkta fiyatlar artcakmış ama herve leger ne kadar olcak bilmiyorum yeni kataloğum yok :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…