evet
rare gold u biraz hatırladım sanki şimdi birkaç yıl önce bi arkdşım satan bi arkdştan almıştı lisedeyken bana ağır gelmişti ağacımsı odunsu bi kokuydu diye hatrlıyorum
alan olmazsa iade ederiz canım
evet orta yaştaki bayanların tercih edebileceği bi koku rare gold ama çok güzel. bende çılgın salıdan alayım mı diyodum yılbaşında 33lira. ama alan olmaz diye kararsız kalıyorum:44:
serelim in dediği gibi anneme almayı düşündüm de çok parfümü var onun da ben satabilinecek bşy olsun istiyorum şöyle herve leger da fln indirim yapmıyolar ki doğru dürüst çılgın salıya
serelim in dediği gibi anneme almayı düşündüm de çok parfümü var onun da ben satabilinecek bşy olsun istiyorum şöyle herve leger da fln indirim yapmıyolar ki doğru dürüst çılgın salıya
herve leger çok zor tatlım bu ay yüzde 40 ta bence en uygunu bu ay aralıkta fiyatlar artcakmış ama herve leger ne kadar olcak bilmiyorum yeni kataloğum yok :44:
ayyy evet bende merak ediyorum o kokuyu testeri yok bende ama burda seveni çok merak ettim okuyunca
muhteşem bir koku canım tavsiye ederim kullanmaya kıyamıyorum benayrıca bende herve legerin duş jeli ve vücut losyonuda var tatlım
indirimliymiş ama tabi bu ayki kadar değil kendi net fiyatı ne kadar peki tatlım :44:yeni katalogda 55 canım fiyatı
indirimliymiş ama tabi bu ayki kadar değil kendi net fiyatı ne kadar peki tatlım :44:
net fiyat derken canım? indirimsiz hali mi yani:44:
kızlar 150 lik siparişte şimdi hangisini gönderirler yarın sipariş versem?3. takıya geçmiş midir?
sonunda benimde siparişlerim geldi çok mutluyum :) :)
gözün aydın canım
sağol canım :)) ama bi arkadaşım parfüm istemişti iki tane o gelmedi onun yerine başka bişey yollamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?