AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bu günlerde sipariş veren oldumu dün mesela çanta ne zaman kalkıcak kalksın artık takı setine geçsin artık takı seti kazanan oldumu :44:

canım yanlış mı okudun ki?? ben kargo ücreti ödemiceksin demiştim:44: ödenmiyomuş iade yapıp limit altına düşünce öyle diyolardı

işte insan dşündüğü gii,b bakınca öyle oluyor :) bu ay ki faturamda 2 tane full speed var geçen ay yani ben o ay tekrar 2 tane daha vermiştim ayrı 2 fatura var şimdi toplam 3 full speed 2sini iade edicem ama bu defa polar battniye gidiyo başka iadelerde var.1 tanesi elimde kalıyo yine
teşekkür ediyorum sıkıntı işte biri 90lira biri 340filan 340a da yazsam oluyo yani kargo düşemezler.çok sağol iyki varsınız

kızlar bu günlerde sipariş veren oldumu dün mesela çanta ne zaman kalkıcak kalksın artık takı setine geçsin artık takı seti kazanan oldumu :44:

ben verdim canım çanta geliyo banada...ay bu çanta çokmu kötü ya kimse istemiyo...
yılan derili gözlükten istemiştm 3 tane 3 ü de geliyo yuppiii

ben verdim canım çanta geliyo banada...ay bu çanta çokmu kötü ya kimse istemiyo...

çanta güzel tatlım ama henüz kullanmadım bende 3 tane o çantadan var geçen sene anew kremlerinden almıştım o çantada hediyeydi ev çanta doldu o yüzden ben çanta istemiyorum

cevabın için çok teşekkür ederim canım ya.. Anewe baya baya ısınmaya başladım çünkü okuduğum yorumlar hep olumlu hem kaliteli bi ürün zaten belli ediyor kendini ve hazır indirimdeyken de yakalıyım diyorum.. Anew pudra için açık renk olanı çok açık demişsin ben buğday tenliyim, uyum sağlarmı? zaten maske gibi dursun istemiyorum, birde cildimde hiç bir kusur yok sadece özel günlerime yakın bir kaç sivilece çıkıyor suratımda.. Pudra almak istememin tek sebebi cildim porselen gibi dursun istiyorum yani esmerleşiyim düşüncesiyle alıyor kimisi bende böyle bir düşünce yok.. tenimle uyum sağlasın maske gibi durmasın benim için yeterli..

ten rengimde tam olarak bu (kendi fotoğrafımdan kestim bu fotoları)

sence hangi tonunu almalıyım?

bence çok açık tenliysen sarışınsan yani canım teninin koyu olmasını istemiyorsan en açık olanını yani pudrada soft beigeyi tavsiye ederim ama dediğin gibi buğday tenliysen nude beige uygun olur diye düşünüyorum eğer o da çok koyu kaçar diye düşünüyorsan fondotenini bir ton koyu seçip üzerine de en açık renk olan pudrayı tercih edebilirsin bende buğday tenliyim fondoteni biraz koyu seçerim pudrayı da en açığını sen bilirsin :44:

Son düzenleme:

Ben öyle yapıyorum tatlım çok daha güzel oluyor denemelisin
Çanta bitmemiş hala öylemi hemen sipariş vermeliyim

canım yılan derili gözlükten benim bi müşterimde istemişti banada geldiama bi açıp bakayım takayım dedim valla sapları açılmıyor sanki kırılcak gibi çok sert valla açıp saplarını kendi gözümde deneyemedim kıılırsa müşteride kırılsın deyip tekrar kutusuna koydum

benim siparişimdede siyah büyük çanta ve ahşap tepsi takımı geliyor 500lük vermiştimm

birde kızlar aramızda t.öncüsü olan var mı bir şey sorcagım??

şimdi ben altıma 2 kişi üye yaptım aday takım öncüsü oldum sanırım 3 ay hakkım var demi normal takım öncüsü olmak için ve 3 kişi daha yaparsam 5 kişiyle mi olunuyor takım öncüsü bilen var mı ne olur cevap verin bana anlatır mısınız????????????????????

ne zaman verdin tatlım siparişlerini
gece verdm canım..bugün işleme koydular...

ayyy hadi ya bakarım valla kırılacak gibiyse iade ederim..elimde patlamasın...

2 kişiyle aday takım öncüsünü olunacağını sanmıyorum ama bilen arkadaşlar daha net cevap verir tabi en az 3 kişi biliyorum benim takım öncüm öyle söylemişti

Son düzenleme:

anewin açık rengi çok açık olur bence yani biraz maske gibi durabilir ama yanaklarını v.s koyu renkle notur geçersen güzel olur ama yinede içinde kalmasın beğenmezsen iade edersin çünkü formülü çok güzel sanırım sana ideal shade fair rengi daha iyi olur dene denemeden karar verme sonuçta iade hakkımız var..

2 kişiyle aday takım öncüsünü olunacağını sanmıyorum ama bilen arkadaşlar daha net cevap verir tabi en az 3 kişi biliyorum benim takım öncüm öyle söylemişti

o doğru canım sorun yok çünkü sayfamda da değişiklikler oldu temsilcilerimin siparişlerini falan göreblyrumm onaları takip edeblyorum

sarışın değilim kumralım canım, anew almayı düşünüyorum anewde 2 seçenek var birisi açık renk diğeri koyu.. birde fondöten kullanmıyorum nemlendirici üstü pudra sürüyorum.. goldenlady arkadaşımın dediği gibi alıp denicem nasılsa iade hakkımız var.

rica ederim canım

canım iadelerini hangi ay yaparsan o faturadan kesiyolar o yüzden yaptım denedim çünkü ordan biliyorum son faturandan iniyo iade ücreti
canım ben yıllardır avoncuyum ama böyle bir olay başıma gelmedi mesela ben bu ay ilk siparişimi vericem sonra tekrar verdim iadelerim oldu falan benim iadelerimin ücreti ne zaman sipariş verdiysem o zamanki faturamdan düşer eğer faturamı ödemediysem tabi ödediysem eğer benim ödeyeceğim faturamın ücretinden düşer ya da şu şekilde anlatayım kısaca sen son faturandaki ürünü iade etmek istiyorsun ya canım o zaman bir tane daha sipariş verirsin ikinci verdiğin siparişten iaden düşer içinde rahat eder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…