kızlar siparişimi iptal edip bir şeyler eklemem lazım ne yapıcam
siparişin faturalandırılmışmı canım eğer faturalanmadıysa sabah erkenden avonu arayıp ürünlerini ekletebilirsin
fatura çıktı canım
siparişin işlenip faturalandırıldıysa iptal ettiremezsin canımama bütün siparişlerini iade edip tekrar sipariş verebilirsin yanlız bu günlerde avon iade konusunda çok yavaş 5 gün oldu iade vereli hala işlenmemiş benim iadelerim :26:
siparişin işlenip faturalandırıldıysa iptal ettiremezsin canımama bütün siparişlerini iade edip tekrar sipariş verebilirsin yanlız bu günlerde avon iade konusunda çok yavaş 5 gün oldu iade vereli hala işlenmemiş benim iadelerim :26:
bir de canım indirim bröşüründe ne kadar ürün kaldığı görülür yazıyordu nerden görülür o? :S yarın arayıp eklettirmeye çalışıcam öbür siparişleri 2. kez vermek için bekletiyordum
indirim broşüründe ne kadar ürün kaldığı görünmüyor canım
şimdi avonu arasam sabah hangi numarayı arıycam canım? sipariş takibinden bakınca ne kadar tuttuğu görülüyor o fatura mı?
anladım hangi numarayı arıyım sabah peki tatlım ben ekletmeye çalışıcam
avon kataloğumuzun arkasındaki telefon numarasını arayacaksın tatlım sipariş takibinde Sipariş Tarihi Sipariş Numarası Sipariş Tutarı Sipariş Tipi Sipariş Kanalı Sipariş Durumu Fatura Numarası Koli Sayısı Kargo Takibi Fatura Tutarı Ödül Satış yazıyor ya canım sipariş durumu yazan yerde işlendi ya da yeni veya sevkiyata hazırlanıyor yazıyorsa işlenmiştir ya da şu şekilde bakabilirsin sipariş takibinde fatura numarası yazan yerde siparişlerin varsa işlenmiştir
peki sipariş durumu yeni yazan yerin yanında fatura numarası varmı canım
02124731111 canım avon müşteri hizmetlerinin telefon numarası bu numarayı ara canım
var canım evet uuznca bir numara var ona basınca siparişlerim görülüyor eski daha pahalı haliyle
bu numarayı şimdi arasam mı sabah mı? ya da beni temsilci yapan kadını mı arasam :)
fatura numarası yazan yerin altında bizim alış fiyatlarımız yazar sanırım sen sipariş numarasına baktım tatlım işlenmemiş galiba senin faturan sabah erkenden ara iptal ettir canım siparişlerini ya da eklemek istediklerini söyle eklet tatlım
canım fatura numarası yazmıyor sadece ödül satış işlenmiş işte. ama sipariş numaram falan var. takım lideri ilgilenmez mi sabaha kadar işlenmese bari siparişim? şimdi arasam bakmaz tabii avonun numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?