AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

fatura çıktı canım

siparişin işlenip faturalandırıldıysa iptal ettiremezsin canım ama bütün siparişlerini iade edip tekrar sipariş verebilirsin yanlız bu günlerde avon iade konusunda çok yavaş 5 gün oldu iade vereli hala işlenmemiş benim iadelerim :26:

şimdi avonu arasam sabah hangi numarayı arıycam canım? sipariş takibinden bakınca ne kadar tuttuğu görülüyor o fatura mı?

bir de canım indirim bröşüründe ne kadar ürün kaldığı görülür yazıyordu nerden görülür o? :S yarın arayıp eklettirmeye çalışıcam öbür siparişleri 2. kez vermek için bekletiyordum

indirim broşüründe ne kadar ürün kaldığı görünmüyor canım

şimdi avonu arasam sabah hangi numarayı arıycam canım? sipariş takibinden bakınca ne kadar tuttuğu görülüyor o fatura mı?

avon kataloğumuzun arkasındaki telefon numarasını arayacaksın tatlım sipariş takibinde Sipariş Tarihi Sipariş Numarası Sipariş Tutarı Sipariş Tipi Sipariş Kanalı Sipariş Durumu Fatura Numarası Koli Sayısı Kargo Takibi Fatura Tutarı Ödül Satış yazıyor ya canım sipariş durumu yazan yerde işlendi ya da yeni veya sevkiyata hazırlanıyor yazıyorsa işlenmiştir ya da şu şekilde bakabilirsin sipariş takibinde fatura numarası yazan yerde siparişlerin varsa işlenmiştir

of evet işlenmiş tatlım yeni yazıyor sipariş durumunda. takım liderini mi arasam bir şey yapabilir mi?

var canım evet uuznca bir numara var ona basınca siparişlerim görülüyor eski daha pahalı haliyle

fatura numarası yazan yerin altında bizim alış fiyatlarımız yazar sanırım sen sipariş numarasına baktım tatlım işlenmemiş galiba senin faturan sabah erkenden ara iptal ettir canım siparişlerini ya da eklemek istediklerini söyle eklet tatlım

Son düzenleme:

canım fatura numarası yazmıyor sadece ödül satış işlenmiş işte. ama sipariş numaram falan var. takım lideri ilgilenmez mi sabaha kadar işlenmese bari siparişim? şimdi arasam bakmaz tabii avonun numarası

takım öncününde elinden bir şey gelmez canım sabahı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…