takım öncününde elinden bir şey gelmez canım sabahı bekle
tamam tatlım peki kaç gibi arıyım? üniversiteye gitmeliyim de 10 buçuk gibi yola çıkmalıyım sabah
arkadaşlar bi sorum olucak aranızda bilen varmı?
Hatırlarsanız tombala diye bir şey vardı avonda her üç kayıda 50tl alıyodun sonra katlanıyodu ben o 3 ay içersinde sadece bir ay 3 tane üye yaptım ve 50 tl aldım. birde orda k10-k11-k12 toplamında 100tl yazıyodu bana şimdi bu ay 50 tl gelicekmi gelmicekmi kafam karıştı galiba anlatamadımda
saat 08.00 da açılıyor olması lazım canım o sıralar ararsın
tamamdır zaten az önce aradım 7:45 20:00 arası çalışıyormuş çok çok teşekkür ederim yardımın için canım
ya pazartesi günü siparişim sevkiyata hazırlanıyodu bugün hala sevkiyata hazırlanıyo diyor.normalde yarın elimde olması lazımdı...şu kargo bekleme işine uyuz oluyorum ya....ben yarına göre işlerimi ayarlamıştım şimdi perşembeye kaldı
ben sevkiyata hazırlanıyo yazısını görünce kargo detayına bakmamıştım.şimdi baktımda kargoyu çıkartmışlar ama sayfada hazırlanıyo görünüyo hala..neyse çok şükür göndermişler
bende o yüzden sormuştum gözün aydın sanadamı çanta geliyor
ewet canım yaa ne çantaymış ama dağıta dağıta bitiremediler .
anlamadımki kampanya bitmesine 15 gün var ve hala çanta dewam ediyo..demekki diğer hediyelerin sayısı çok az 15 günde 3 ayrı hediye vereceğine göre...çok iyi takip et tatlım hemen bitebilir çünkü..
kızlar avonun tüy dökücü kremi gerçekten döküyor mu? şuana kadar hep jilet kullandığım için malum baya köklenmiş durumdalar... size sorup alayım dedim.kullananlar var mı acabaa?
döküyor canım ama sadece kullanma kılavuzuna göre kullan yani dışına çıkma yoksa alerjik reaksiyon gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?