AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bi sorum olucak aranızda bilen varmı?
Hatırlarsanız tombala diye bir şey vardı avonda her üç kayıda 50tl alıyodun sonra katlanıyodu ben o 3 ay içersinde sadece bir ay 3 tane üye yaptım ve 50 tl aldım. birde orda k10-k11-k12 toplamında 100tl yazıyodu bana şimdi bu ay 50 tl gelicekmi gelmicekmi kafam karıştı galiba anlatamadımda

ben soruyumu anlamadım yoksa bu sorunun cevabınımı bilmiyorum kafam karıştı tatlım tombala olayını ilk defa duydum belki de hiç üyem olmadığı için bilmiyorum :44:

ya pazartesi günü siparişim sevkiyata hazırlanıyodu bugün hala sevkiyata hazırlanıyo diyor.normalde yarın elimde olması lazımdı...şu kargo bekleme işine uyuz oluyorum ya....ben yarına göre işlerimi ayarlamıştım şimdi perşembeye kaldı

ben sevkiyata hazırlanıyo yazısını görünce kargo detayına bakmamıştım.şimdi baktımda kargoyu çıkartmışlar ama sayfada hazırlanıyo görünüyo hala..neyse çok şükür göndermişler

kargo takibine baktınmı peki

kızlar avonun tüy dökücü kremi gerçekten döküyor mu? şuana kadar hep jilet kullandığım için malum baya köklenmiş durumdalar... size sorup alayım dedim.kullananlar var mı acabaa?

anlamadımki kampanya bitmesine 15 gün var ve hala çanta dewam ediyo..demekki diğer hediyelerin sayısı çok az 15 günde 3 ayrı hediye vereceğine göre...çok iyi takip et tatlım hemen bitebilir çünkü..

anlamadımki kampanya bitmesine 15 gün var ve hala çanta dewam ediyo..demekki diğer hediyelerin sayısı çok az 15 günde 3 ayrı hediye vereceğine göre...çok iyi takip et tatlım hemen bitebilir çünkü..

evet canım sipariş vermeye cesaret edemiyorum her 150 tl ve üzeri olması lazım yani şimdi 150 tl sipariş ve 10 katalok verdim diyelim sonra tekrar 150 tl sipariş ve 10 katalok olursada hediye gelmesi lazım ama o çantadan çok bende takıya geçse hemen

kızlar avonun tüy dökücü kremi gerçekten döküyor mu? şuana kadar hep jilet kullandığım için malum baya köklenmiş durumdalar... size sorup alayım dedim.kullananlar var mı acabaa?

döküyor canım ama sadece kullanma kılavuzuna göre kullan yani dışına çıkma yoksa alerjik reaksiyon gösteriyor

kızlar her müşteriye sözlesme doldurmak mı gerekiyor zaten az benim müsteri bide sözlesmede temsilci numaramız banka hesap nosu falan oralar yazılıyomu :26:

selam kızlar

geçen ayki katologdan en arka sayfadan celebre yüz kremi duş jeli paketi aldı bir müşterim.yüz kreminden memnun kalmamış onun iadesi mümkün mü?paket bozulunca fiyatı fatura daki paket içindeki fiyatından mı yoksa normal fiyatından mı düşüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…