Nasıl çıktın yani 3 ay sipariş vermeyincemi çıktın?ha birde dün akşam bir soru yazmıştım cevaplarsanız sevinirim :)kızlar ben avondan çıktım 2.5, 3 ay gibi gecikmişti ödemem dün yaptım ve çıktım artık şimdi benim faizi istememe gerek var mı?Ödemezsem sorun olur mu?
canım ben yıllardır avoncuyum ama böyle bir olay başıma gelmedi mesela ben bu ay ilk siparişimi vericem sonra tekrar verdim iadelerim oldu falan benim iadelerimin ücreti ne zaman sipariş verdiysem o zamanki faturamdan düşer eğer faturamı ödemediysem tabi ödediysem eğer benim ödeyeceğim faturamın ücretinden düşer ya da şu şekilde anlatayım kısaca sen son faturandaki ürünü iade etmek istiyorsun ya canım o zaman bir tane daha sipariş verirsin ikinci verdiğin siparişten iaden düşer içinde rahat eder
rica ederim canım
kızlar her müşteriye sözlesme doldurmak mı gerekiyor zaten az benim müsteri bide sözlesmede temsilci numaramız banka hesap nosu falan oralar yazılıyomu :26:
tatlım aradım sabah 3 şey eklettim ortalama 9tl değerinde, sonra onlar görülmeyince 2'ye çıkardım hepsinin sayısını yani 3ünden de 2 tane sipariş verdim çok tutsun diye. eklettiklerim görülmüyor ama fatura hazırlanmadığı için dedi kadın ikinci arayışımda. şu an stoktan bekleniyor siparişlerim keşke öbürlerini bekletmeyip hepsini verseydim yine 150 tl olmazsa çıldırıcam
selam kızlar
geçen ayki katologdan en arka sayfadan celebre yüz kremi duş jeli paketi aldı bir müşterim.yüz kreminden memnun kalmamış onun iadesi mümkün mü?paket bozulunca fiyatı fatura daki paket içindeki fiyatından mı yoksa normal fiyatından mı düşüyor?
canım benim durumum 2.söylediğine uyuyo yani benim ödenmemiş faturam yok şuan hiç. bi tek bu ay ki alınan ürünlerin faturası var. o da aralığın 12sinde ödemesi. benim iadelerim bu aydan değil geçen aydan tatlım. bu durumda benim son siparişimi esas alıyo avon. çok dikkat ettim canım illa öteki faturadan düşmüyo zaten ödenmiş o para nasıl düşsünki? mecbur bu ayın faturasından yani ödeyeceğim faturadan düşücek bunu defalarca yaşadım ordan biliyorum canım.aslında sende aynı şeyi yazmışsın yukarda benim dediğim gibi yani. o yüzden k14te sipariş verince iade etsem (ki hemen ilk haftası sipariş girerim büyük ihtimal) bu durumda kargocu geldiğinde verirsem ödenmemiş olan faturamdan kesicek limitin altına düşmüş olcam. ama ben en iyisi ayın 12sini geçirip öyle vereyim iadelerimi çantayı bana yazmasınlar sonra k14 siparişimden düşsünler limit problemim olmucak nasıl olsa hediyelere ulaşamıcağım için
kızlar şu kırmızı zarfta yazan tarih bugün başlıyodu dimi sipariş veren var mı o numaradan
paket bozulursa tek tek hesaplanır canım ücretleri kremi kendin al kullanırsın hiç paketi bozma yada toptan aldığın paketi iade et
o kadar çokta krem var ki elimde..ee hem sözleşme imzalatıyorlar iade alınır diye hemde paket bozulunca normal fiyattan geçiyorar saçmalık
canım bende kampanya bittikten sonra hediyemi aldım diyelim gelecek ayki iadelerim geçen aydan aldığım hediyeleri etkilemiyor :44: yeni kampanya başladığı için yeni kampanyadaki iadem o zamanki verdiğim siparişin ücretinden düşüyor
kızlar ben avondan çıktım 2.5, 3 ay gibi gecikmişti ödemem dün yaptım ve çıktım artık şimdi benim faizi istememe gerek var mı?Ödemezsem sorun olur mu?
Kızlar biriniz yardım edin yaa acil:18:
kızlar şu kırmızı zarfta yazan tarih bugün başlıyodu dimi sipariş veren var mı o numaradan
selam kızlar
geçen ayki katologdan en arka sayfadan celebre yüz kremi duş jeli paketi aldı bir müşterim.yüz kreminden memnun kalmamış onun iadesi mümkün mü?paket bozulunca fiyatı fatura daki paket içindeki fiyatından mı yoksa normal fiyatından mı düşüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?