eğer iki faturan olursa tabiki son faturandan keser ama tek faturan varsa ondan kesiyo canım neyse benim başıma geldi o yüzden diyorum ben senin anlattığını anlıyorum ve benim demeye çalıştığım şeyi anlatıyosun ama sen benimkini anlamadın canımneyse boşver ben bu şekilde uygularım yine
cnm eğer faturanda tek tek fiyatları varsa tek olarakta iade edebilirsin fiyatıda ona göre düşersin müşterinden..
ben doldurmadım çünkü doldurmaya yanaşmıyorlar canım ama iadelerini de sözleşmeyi duyduktan sonra iyice arttırdılar sonra toptan hepsine doldurtup öyle göndercem tatlım
sagol arkadaşım evet bendede bikac müşteri var onlarda pek yanasmadı yasal bi zorunluluk var diye yazıyordu da ondan sordum zorunluluk galiba
ben senin tek sipariş vereceğini bilmiyordum bu arada ben anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım sen bu ay yeni kataloktan şimdi mesela 180 tl lik sipariş verdin ya canım en son siparişin bu yeni iadelerinde oldu ya bu 180 tl lik siparişinden iade düşer bende bu şekilde oluyor neyse ben ifade edemiyorum galiba sen bildiğin gibi yap
kızlar yardım edin 2 tane banyo seti siparişim vardı 2 side kırık gelmiş 2. sonradan vermiştim siparişini ilk geleni a şıkkını işaretleyip yolladım kabul edilirmi ve 2.banyo setini ne yapacam oda kırık avonumu arayım yarın
kızlar yardım edin 2 tane banyo seti siparişim vardı 2 side kırık gelmiş 2. sonradan vermiştim siparişini ilk geleni a şıkkını işaretleyip yolladım kabul edilirmi ve 2.banyo setini ne yapacam oda kırık avonumu arayım yarın
canım kendime kazanmıştım kırık falan değildi kendiminkini müşterime verdim beklemesin diye diğerinide iade edeyim bari aynen kargocuların rezaleti
Kızlar değişim istiyorum ben nasıl olacak hangi şıkkı seçiçeğim
Merhaba Arkadaşlar..
hoşgeldinben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler
Merhaba Arkadaşlar..
Ne Diyorduk Turuncu Ruj
glazewear rujlar hala katalokta var ama pahalı grupta şu an kaldırılmadı yani kampanya 14 te kaldırılacak bu arada turuncu derken şeftalimsi bir renk aldım geçen ay metalik rujlardan almıştım sparkling peach rengi güzel beğendim ama henüz kullanmadım birde color trend rujlarda sequin turuncumsu bir renk demişti burda bir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?