kızlar yaa bi müşterim parfümü iade etmek istyor 300 liralık satş yapıp tepsi kazanmştım 33 liralk parfm gidince tepsinn parasını mı alacaklar?
Arkadaşlar, son panoramadan aldığım tester ruj setinin içinde "nectar shimmer" isimli bir ruj var.. parlatıcı gibi, hangi serinin acaba ve hala satışta var mı, yardımcı olurmusunuz lütfen.
parasını alırlar evet parfümü iade etme istersen al sende kalsın belki bir alan olur yoksa yazık olur tepsi için okadar uğraşmışsın
Acil cevabına teşekkürler GoldenLady,
kataloglarda ben de göremedim ama, en son panoramadan sipariş ettiğim testerin içinden çıktı, satışta olmayan ürünlerin son testerların içinde olması saçma değil mi.
kızlar yaa bi müşterim parfümü iade etmek istyor 300 liralık satş yapıp tepsi kazanmştım 33 liralk parfm gidince tepsinn parasını mı alacaklar?
kızlar acaba panaromadan verdiğimiz siparişlerde 150 tl limitine dahil oluyor mu?
Dahil canım,fatura tutarına bakıyorlar.
çılgınsalı sallandı yine görünmüyor:126:
nerden görülüyordu ki daha önce canım
SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,
birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..
ne bereketli çantaymışbitemedi hala
çılgın salı günleri diye msj geldi ama avonun sitesinde görünmüyo görünen varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?