SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,
birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..
çılgın salı günleri diye msj geldi ama avonun sitesinde görünmüyo görünen varmı ??
Bende sormuştum :) merak etmiştim :) Tşkrler serelim :) artık bu akşm siprş vericem heralde çanta gelr banada :) inş battanıyemıde yollarlar stokda yoktu geçn kampnya :18:
çılgın salı günleri diye msj geldi ama avonun sitesinde görünmüyo görünen varmı ??
banada geliyo o mesaj ne oluyo tam olarak bu çılgın salı günleriiii:44::44::44:
yeni üyeyimde avona
soft musk 15tl
urbandge 21tl
secret garden kolye12 tl
vee naturals şampuan 4 tl çılgın salıda bunlar var canlarım
soft musk 15tl
urbandge 21tl
secret garden kolye12 tl
vee naturals şampuan 4 tl çılgın salıda bunlar var canlarım
soft musk çok iyi ya ama ben temsilci falan değilm nasıl alabilrm ki
soft musk ve kolye çok ii ama satışım bitti k 13 de artık
sen sorunu ne zaman sordun canım şimdi de baktım ama göremedim gözden kaçmış demekki neyse zaten söylediğin cümleyi üzerime alınmıyorum çünkü yeterince cevap yazıyorum bende simlilerden siyah,mavi ve yeşil var istersen resmini çekeyim ekleyim resim bölümüne ordan daha net karar verirsin
SLM KIZLAR geçen yani 2 gün önce falan temsilcimin birine siparişini girdim daha sonra faturalanadıgında baktıgım da hala ilk baştaki siyah çanta gönderiliyorduu
daha bitmemiş yanii,
birde o açılıpkapanabilen kalemlerin her rengi mevcuttur bende memnunum kullanıyorum 2.5 yıldır ve süperr bana göre
soran arakadaş vardı ona gtsin cevabım..
yaa üst üste sordum 1er gün arayla ama kimse olumlu olumsuz bişey yazmadı canım bende mümkün olduğunca her türlü soruya cvp veriyorum uzun zamandır. ama kimse cvp vermedi benimkine bekledim cvp açıkçası neyse çekip eklersen sevinirim canım eline çizip çekmen mümkün mü acaba?:44:
aaaaa gözünmü kaldı benim kalemlerde canım yeşilin ucu kırıldı dur yinede ekliycem
tüh ciddi misin valla kalmadı merakla bekliyodum ben canımucu yumuşak mı sert mi bi arkadaş sert yazmış resim bölümünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?