AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bende sormuştum :) merak etmiştim :) Tşkrler canım.artık bu akşm siprş vericem heralde çanta gelr banada :)

Bende sormuştum :) merak etmiştim :) Tşkrler serelim :) artık bu akşm siprş vericem heralde çanta gelr banada :) inş battanıyemıde yollarlar stokda yoktu geçn kampnya :18:

inşallah canım ben de son gün en son siparişimi vermiştim battaniyemi göndermişlerdi tatlım demekki ellerinde şu an var sanada gönderirler

soft musk çok iyi ya ama ben temsilci falan değilm nasıl alabilrm ki

yaa üst üste sordum 1er gün arayla ama kimse olumlu olumsuz bişey yazmadı canım bende mümkün olduğunca her türlü soruya cvp veriyorum uzun zamandır. ama kimse cvp vermedi benimkine bekledim cvp açıkçası neyse çekip eklersen sevinirim canım eline çizip çekmen mümkün mü acaba?:44:

ben sormuştum tamam canım tşk ederim cvp için

aaaaa gözünmü kaldı benim kalemlerde canım yeşilin ucu kırıldı dur yinede ekliycem

Son düzenleme:
bu fırça takımı hakkında ne düşünüyosunuz kızlar? almayı düşünen var mı güzel midir? allık fırçası var bende avonun memnunum bunlar da iyidir heralde diye düşünüyorum ama:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…