AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

3 yazacaksn cnm anladm değini. ama tereddüte düşürdün beni en biraz fazla balık hafzalym da ama 2 ondan bi ondan aldğma göre 2 eternal 1 little yazmşmdır. şöle yapalım sen üc tyaz ve sipraş vermeden tahmini tutarına bak ordan anlaslır hersey. yüzde 99.9 3 yazacan

evet çünkü o sayfada eternal da var.herhangi 2 adet dediği için hangilerini istediğimizi belirtmemiz gerekiyodur.ama wish of love sayfasında 1 alana 2 adet bedava diyo.o yüzden wish of love 'a 1 yazıcam di mi :) ay çok karışık yahu.bi açıklama yazsalar şu kataloga

herhangi 2 adet dediği için mi böyle yapıyoruz canım? ben 3 little black istiyorum 3 mü yazayım.ay o zaman 9 gelmez mi ya?
wish of loveda da aynı şey var.ondan 3 tane gelmesi için 1 tane mi yazıcam,3 tane mi?

sakın ha wish of love çeşit olmadığı için 1 alana direk 2 hediye kesinlikle 1 adet işaretle yoksa 9 adet gelir.(herhangi yazmadığı sürece doğrusu bu)

Son düzenleme:
herhangi 2 adet dediği için mi böyle yapıyoruz canım? ben 3 little black istiyorum 3 mü yazayım.ay o zaman 9 gelmez mi ya?
wish of loveda da aynı şey var.ondan 3 tane gelmesi için 1 tane mi yazıcam,3 tane mi?

gelmez cnm sen o üründe 3 yazıcaksın yani o 3 çeşit olan parfüme yoksa nereden bilecekler hangi parfümü seçtiğini.

Son düzenleme:
sakın ha wish of love çeşit olmadığı için 1 alana direk 2 hediye kesinlikle 1 adet işaretle yoksa 9 adet gelir.(herhangi yazmadığı sürece doğrusu bu)

evet wish of love 'a 1 tane yazmam lazım bence de.3 yazarsam 9 tane gelir.

kızlar noktayı koyalım.little black dress'ten 3 tane istiyorum.herhangi dediği için 3 adet yazıcam.ama wish of love'a 1 yazıcam.3 tane gelicek.olması gereken bu değil mi??

canım aman dikkat et wishofloveda 3 tane istiyorsan 1 tane yazıcaksın little blackten 3 tane istiyosan 3 yazıcaksın ben wish of love da hata yaptım 2 yazıcağım 6 yazdım fazladan 12 parjüm geldi little blackte 9 tane yazdım 9 tane geldi .

evet cnm doğrusu böyle:129:

bot 36-37 siparişim vardı normal boyuttan dan az daha büyüktü yanii.. diğeri daha byk olabilir tabi ayak nosuda önemli

on numara bşy

dediğin gibi seçeneklerde 36_37 vardı küçük gelir diye düşünüp bende 38_39 verdim bakalım büyük gelirse iade ederim canım

Son düzenleme:

tamam canım teşekkür ederim en iyisi ikisindende sipariş vereyim

iyi akşamlar kızlar ben şimdi bu ay için 2. siparişimi verdim ilk siparişimde çanta gelmişti hediye şimdiki faturamda da tepsi ve bardak altlığı yazıyor oda gelicek mi ? şimdi 1 hediyeyi alınca öteki gelmiyor diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…