AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k12 en son sayfasındaki paketten aldı müşterim. little black dress yüz kremi lavantalı banyo köpüğü aldı.parfum kalıcı değilmiş yüz kremide hiç sürmemiş gibi oluyormus geri vermek istiyor.banyo köpüğünü iade etmeyecekmiş.diğer ikisini iade etsem banyo köpüğü paketteki fiyatından değilde normal fiyatından mı geçer?

yada iademde var.bunları değişime göndersem paketteki diğer ürünlerden alsam olurmu?bide ne zaman değişip gelir bana tekrar diğer siparişimde mi?

kızlar daha öncede yazmıstım şu paket konusunu ama değişime göndersem ne olur ne zaman gönderirler değişimi?pakette değişim oluyormu?biri bir cevap yazarsa sevinirim :16:

değişim ancak aynı ürünle oluyor canım yani aynı ürünü değişime yollayabiliyorsun mesela parfümün basma yerinde problem var aynı ürünü sağlam olarak gönderebilirler ancak yada bütün paketi iade edersin ama komple iade edeceğini belirt müşterine banyo köpüğünü de daha sonra uygun fiyata falan ona satacağını belirtirsin kampanya 13 te uygun mesela ücreti banyo köpüklerinin yani müşterinden o banyo köpüğünü alman gerekiyor canım çünkü o paketin içersinde olan bir ürün paketi bozarsan sen zararlı çıkarsın

Son düzenleme:
Kızlar nasıl gidiyor kampanya 14 benim kötü yaa k13 çok güzeldi çatal bıcak setini kazanmıştım ama k14te 300 tllik satış anca yaptım kimse begenmedi hedefim çaycıydı ama nasip değilmiş

k14 satışım çok kötü bu ay kimse almıyo durdu resmen satışım :(( ben limiti geçeyim diye uğraşıyorum onu bile geçemedim daha:43:

k14 satışım çok kötü bu ay kimse almıyo durdu resmen satışım :(( ben limiti geçeyim diye uğraşıyorum onu bile geçemedim daha:43:

k14 kötü gerçekten bnm beklediğim gbi olmadığını ktllog yayınlnnca söylemştim elime geçince birkaç bşy buldm sattm yine ama yine de limit fln çok yüksek kmse parfm fln almadı ztn hiç bi tane bile

bir türlü oturduğum yerde avon satan birini bulamadım kızlar nasıl birşey bilmiyorum ama ablam aradı avonda ceketmi ne birşey varmış ismini bilmiyorum 5farklı şeilde falan giyilebiliyormuş gaiba nedir bu bilen varsa bana fto koyabilirmi acaba

cnm hem satmışsındır satıcaklarını hemde katalog kötü millet rımelse rımel kalmese kalem alıyo tmm bizim kapı kapanıyo benimde düştü müşteri sayım çocuk ve ulaşımdan gerçi benimde :30:

değişim ancak aynı ürünle oluyor canım yani aynı ürünü değişime yollayabiliyorsun mesela parfümün basma yerinde problem var aynı ürünü sağlam olarak gönderebilirler ancak yada bütün paketi iade edersin ama komple iade edeceğini belirt müşterine banyo köpüğünü de daha sonra uygun fiyata falan ona satacağını belirtirsin kampanya 13 te uygun mesela ücreti banyo köpüklerinin yani müşterinden o banyo köpüğünü alman gerekiyor canım çünkü o paketin içersinde olan bir ürün paketi bozarsan sen zararlı çıkarsın

cevap verdiğin için teşekkürler :16: çok sağol :54:

kızlar bana email gelmiş anketi dolduran ilk 50 kişiye bond parfüm seti ama ben şimdi gördüm saat 15,00 e kadar kaç tane 50 kişi doldurmuştur demi :37:

merhaba arkadaslar bi müsterim ürününü almaya gelmiyor nerdeyse 2 aydır bunun iade yapabiliyormuyum acaba bir de nasıl oluyor iadeler hiç bir bilgim yok ne yapmalıyım şimdiden tşk ederim

bana da mail gelmiş mail kutum açık olduğu halde bakmamıştım keşke baksaymışım 10dk sonra fln gördüm 50kişi geçmiştir çoktan

$AVON-MEGAN-PANCO-BAYANLARA-OZEL__29992455_0.webp

$Avon-MADELYN-PANCO-SAL-KARGOSUZ-27-90-TL__47827730_3.webp

bir türlü oturduğum yerde avon satan birini bulamadım kızlar nasıl birşey bilmiyorum ama ablam aradı avonda ceketmi ne birşey varmış ismini bilmiyorum 5farklı şeilde falan giyilebiliyormuş gaiba nedir bu bilen varsa bana fto koyabilirmi acaba

canım iki çeşit var.resmlerde eklediğimden koyu renkliolanı gittigidiyorda gördüm ordan da alabilirsin.ya da avonun sitesinden müşteriolmak istiyorum bölümünegirersen sana en yakın temsilciyiyönlendirirler.aralık kataloğunda da var okoyu renkliden (yanlışanlaşılma olmasın gg'da benim dükkanım falan yok reklam vermeye çalışmıyorum yani)

umarım link vermek yasak değildir
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/avon-madelyn-panco-sal-kargosuz-27-90-tl-47827730

Son düzenleme:
cnm hem satmışsındır satıcaklarını hemde katalog kötü millet rımelse rımel kalmese kalem alıyo tmm bizim kapı kapanıyo benimde düştü müşteri sayım çocuk ve ulaşımdan gerçi benimde :30:

evet canım diğer kampanyalarda daha iyi seçenekler vardı alan aldı dediğin gibi. bide katılıyorum ben gördükçe alasım geliyo ama millet bi tek kalem ihtiyacı varsa kalem alıyo bitiyo püfff:31:

merhaba arkadaslar bi müsterim ürününü almaya gelmiyor nerdeyse 2 aydır bunun iade yapabiliyormuyum acaba bir de nasıl oluyor iadeler hiç bir bilgim yok ne yapmalıyım şimdiden tşk ederim

müşterin ürünü alalı kaç kampanya geçti canım 3 kampanyaya kadar iade etme şansın var :34:

Back
X