selam kızlarbol satışlar
kargoda mesaj geldi.avon katologunuz var diye.bende k13 gönderiyorlar peh ne işime yarayacaksa demiştimki içinden k14 çıktı
sesnseswater fall duş jeli nasıl kokuyor kızlar sizce hollywoodmu yazayım waterfall mı ikisinidebilmiyorum müşteri hangisi güzelse yaz dedide
kızlar evden uzaktayım ve yine telden sipariş girmek zorundayım kampanya ertelenmedi deyilmi etelenirse buraya yazın lütfen panorama indirim sayfasından siparişim var.
Bu arada bende krem kazanamamışım aman boşver benim gençlik genlerim bana yeterde artar bile
kızlar evden uzaktayım ve yine telden sipariş girmek zorundayım kampanya ertelenmedi deyilmi etelenirse buraya yazın lütfen panorama indirim sayfasından siparişim var.
Bu arada bende krem kazanamamışım aman boşver benim gençlik genlerim bana yeterde artar bile
bence duş jellerinden en güzelii kesinliklee senses amazon..
Bu avonda bir sürü ürün çıkarıyor sonra da satıştan kaldırıyor.
Az ama öz ürünler olsa daha iyi olur aslında
k14 kataloğu geldi bana
evet cnm bende gördüm off k13 den birdaha sipariş versemmiki alacaklarımın bir bölümü panoramada var kafam karıştı şimdi saat 18e kadar düşün durkızlar kampanya 13 saat 18.00'da sona ercekmiş bilginize...
k14 kataloğu nsl geldi ki tö ya da bi üst seviye misin yükleyeblrsen yükle cnm merak ettik büyük indirimler fln diyor ama:26:
Valla kargoyla yollamışlar bugün geldi canım.
Nasıl yükleyeyim kız çok kalın:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?