bu arada geçen gün dediğim aras kargo hala bana gelmedi. kargoyu aradım kadın çıktı direkt avon için mi dedi ewt diyince de arkadaşlar müsait olunca bırakıcak sadece promosyon bir tane katalog var dedi. Şaştım kaldım ne demek müsait olunca :))))
kızlar bu ay siparişim olmadı kataloğum yok istanbul bahçelievler civarında oturup fazla kataloğu olan varsa 1 adet satın almak istiyorum.haber bekliyorum inşallah çıkar kataloğu olan
yani burada satın almaktan bahsetmişsin satın almak yerine mesajlaştığın arkadaşlardan rica etseydin belki yazını okuyan arkadaşlar sana ulaşır ama burada satış yapmak yasak özellerde kontrol ediliyor ben bunun uyarısını yaptım sadece :44:
kızlar acil yardım iki tane aynı siparişi vermişim ne yapmam lazım yardım edermisiniz? iki keremi gönderirler siparişleri:44::44:
siparişin faturalandırılmışmı canım eğer faturalanmadıysa sabah avonu arayıp bir tanesini iptal ettirebilirsin eğer faturalandıysa bir koliyi iade edersin
kızlar avon genics 5000kişiyi hediyeydi ya onlar açklanmış 3 kişi adına girmiştim ama tabii ki hiçbirimizin ismi yok
Canım yeni verdim şu ödeme sayfası çok saçmaa uğraştırıyor insanı tahmini fatura tutarıda nedirİnsan kesin olanını söylerrr
KIZLAR ANEW SERUM 5000 BİN KİŞİ ANKETİ BİTMİŞ BEN KAZANMIŞIM SİZDE BAKINhttp://www.genclikgenlerinizdegizli.com/yarisma.html
önemli degil canım yinede sen bilirsin ben begeniyorum sahsen.ama şu da var bi kaç arkadasım denemişti rengini begenselerde karıncalanma hissinden dolayı sıcak bakmamıslardı.sende bu durumundan rahatsız olmıcaksan al derim.ok
kızlar evden uzaktayım ve yine telden sipariş girmek zorundayım kampanya ertelenmedi deyilmi etelenirse buraya yazın lütfen panorama indirim sayfasından siparişim var.
Bu arada bende krem kazanamamışım aman boşver benim gençlik genlerim bana yeterde artar bile
arkadaşlar kaşıkçatal takımının faturada fiyatınedir hediye olarak kazananlar bi bakıp yazarmısınız bana lütfen
aslında yok ama şuna dikkat edin bazı telefonların özelliğinden bazı kodlar görünmüyor benim başıma birkez geldi 2kez yazdığım halde bir ürünün kodu bir türlü yok görünüyordu o an kartımı eski telefonuma takmıştım sonra kartımı çıkardım yeni telefonuma taktım siparişi gönderdim eski telefonla görünmeyen kod yeni telefonumda 2adet göründü ve 2adet geldi yani yazdğınız kodları kontrol edip gönderin.hayır canım ertelenmedi aynı saatte verilecek yine bende birşey soracaktım geçenlerde bende tel.sipariş verdim ama eksik gelen ürünlerim olduacaba onunla mı alakalı netten vermekle telden vermek arasında bi fark varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?