Valla kargoyla yollamışlar bugün geldi canım.
Nasıl yükleyeyim kız çok kalın:2:
Valla kargoyla yollamışlar bugün geldi canım.
Nasıl yükleyeyim kız çok kalın:2:
off bize neden gelmedi ki bu avon da bşy yapıyosa yarım yamalak yapıyo rasgele ... kaç sayfa peki çok kalın deyince ve %55 ve üzeri indrimler var mı
Kızlar akşam yükleyeyim o zaman görürsünüz
Kızlar akşam yükleyeyim o zaman görürsünüz
alici bjk arkadaşım sen 13 şiperişini verdiğinde içinden çıkmadı mı 14.??????
ayrıca mı gönderdiler 14ü??????
bu arada kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum kafası karışık da temsilci olmak için.
Dün verdim siparişi daha gelmedi kolim.Sadece katalog ve panaroma geldi.
ben komşuma da vermek için para ile bi tane ekstra almıştım onu iade ediyim bari 1.20 tl karım olur :)))
Dün verdim siparişi daha gelmedi kolim.Sadece katalog ve panaroma geldi.
ilginç geldi bana. Çünkü burada bir arkadaş 13den sipariş girmediği için 14ü yoktu. sana 13 ü sen girmeden 14 yollamışlar. Avon senin gireceğini hissetti mi ne :))
sana geleceği kesin değil ama arkdaş siparişini geç verdiği için aras kargoyla katalog yollamışlardır yani sana bi tane gönderdilerse bi tane daha göndermezler
uğraşma boşuna tatlım çnkü var katalog yüklü yaniÇekiyorum kızlar fotoları ama telin kablosu yok akşam gidince yükleyeceğim
gönderdiler arkadaşım. 1 tane arasta bekleyenim var. 1 tane para ile sipariş verdiğim. 1 tane de içene extra koydukları var.
yaa saat 6ya almaları kötü olmuş bence tam iş çıkış saati :26:
4de hemen giriyoduk daha rahat oluyodu
bu mesajla sipariş verme olayı nasıldı bilen var mı acaba öle mi versem sağlıklı olur mu kii
kalmama ihtimali olan siparişlerim var çünkü eve gidip girene kadar saat 9 10 olcak
nası yapsak kii
Sipariş vermesemde katalog yolluyor avon bana.Çok seviyorlar beni
uğraşma boşuna tatlım çnkü var katalog yüklü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?