AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu arada kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum kafası karışık da temsilci olmak için.

ben bilmiyorum cnm duymadım ama merak etmiştim bn de üyeliğimn ilk günlerinde iade ettiğimiz ürünlerden yani avonun bize borcu olursa öder mi diye ama sanırım almak zorundayız

ben komşuma da vermek için para ile bi tane ekstra almıştım onu iade ediyim bari 1.20 tl karım olur :)))

sana geleceği kesin değil ama arkdaş siparişini geç verdiği için aras kargoyla katalog yollamışlardır yani sana bi tane gönderdilerse bi tane daha göndermezler

Son düzenleme:
yaa saat 6ya almaları kötü olmuş bence tam iş çıkış saati :26:
4de hemen giriyoduk daha rahat oluyodu
bu mesajla sipariş verme olayı nasıldı bilen var mı acaba öle mi versem sağlıklı olur mu kii
kalmama ihtimali olan siparişlerim var çünkü eve gidip girene kadar saat 9 10 olcak
nası yapsak kii

ind broşrü olmadığı için çok da sıkıntı olacağını snamıyorum 9a kdr

yaaa bu avon a sinir oluyorum yaaa bide 6 ya kadar uzatmış gene okadar insan 4 ü zor bekliyor hem site çöküyo aniden bekle bekle anca 9 - 10 a kadar nete çakılıp kalıyoruz(

yıulbaşı kataloğu bana çok sönük geldi ya yada geçen seferkiler gibi sürprizler yoktu mesela cazip indirimler falan olmalıydı yani olması gereken o ama bikaç güzel şeyler dışında nedense bu kataloğu pek bğenmedim ben çevremdekiler de hep aynı şeyleri koyuyolar falan diyolar haklılar da yani yenilemesi gerek artık kendini millet hep klem far ruj alıp duramaz ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…