AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar 2 sorum var birincisi ben takı hediyelerinden sonuncu hediyeyi almak istiyorum da çok geç verirsem siparişi bazılarının gelmeme ihtimali olur mu katalogdan? ikincisi kredi kartına 4 taksitle ödeyince yine aynı fiyatı mı ödüyoruz bankaya? :)

mrb kızlar ya elinde k1 olan varsa lütfen ne olduğunu yazsın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk merak ediyorum yarını bekleyemeyeceğim

kızlar kargo takibine baktım güya gelmişler bulamamışlar beni sinir oldum yarın olsunda bi arayım onları

ayyy bana da öyle yapıyolar canım arada çok sinir oluyorum annem evdeydim çalmadı zil diyo mesela ama kağıt bırakıp gidiyolar sonra ayaklarına git bide

yeşil renk olandan mı canım? bende var ondan daha kullanmadım hiç çok fazla kremim var aslında sıra gelmiyo sürekli kullanmaya çalışıyorum ama bitmek bilmiyolar :) planet takıldı gözüme bi sorayım dedim sağol tatlım

tsk ederim canım gayet acıklayıcı olmus cvbın süpersin

bende koydum tavrımı bastan ama kadın ısrarla arada arayıp varlıgını hissettiriyo iyi biri ama böyle sıkmasına lüzum yok sonucta alan varda bizmi satmıyoruz..aktifmiyiz aktifimiz bununla yetinsin yani

benim t.ö iyi ama bos yere arayıp agzını yoruyo toplantılara katılmam diyede söyledim herseferinde hatırlatıyo arayıp cvbını alıp kapatıyo..ama söle bişey nasıl dil döküyolar ikna kabiliyetleri var ama bana işlemez o istiyo diye insanların bogazına yapısamam alın diye yada ne bilim temsilci olun diye

evde bulamadık diye mesaj atmışlar sanki sabah geldilerde sabah gelseler bile kaynanam bizde olduğu için kapıyı açardı zaten saat 16.00'dan aşağı gelmiyorlar eve bir kağıtta koymamışlar birde mesaj atıyorlar sinir oldum şu yurt içine

günaydın hanımlar acil yardımınızı bekliyorum avon hesabımdan daha faturamın günü dolmadan para çekilmiş t.ö m yapmış olabilir mi? sabah sabah sinirlerim bozuldu geçen kapmaya için babamın kredi kartı bilgilrini girmiştik onu görebiliyormudur?

cnm eğer avonun kendi sayfasında ödeme işlemine kart bilgini girdiysen her ay otomatik çeker bilgiyi şimdi silsende diğer ay çeker varsa yeni faturan.
t.ö.şifreni biliyosa kii bence bilmemeli o zaman hak talep edemzsin ama kendisi hesabından sana sipariş veriri ama dres vs oynama yapamıyor diye biliyorum..

evet var faturam o herkesin sayfasına girebiliyor ya direk aklıma geldi ödeme tarihi daha gelmeden mi çekiyorlar peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…