bencedeeeee payşaşsın birisiii yaa :26:mrb kızlar ya elinde k1 olan varsa lütfen ne olduğunu yazsın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk merak ediyorum yarını bekleyemeyeceğim
kızlar kargo takibine baktım güya gelmişler bulamamışlar beni sinir oldum yarın olsunda bi arayım onları
kızlar yarın bana gelecek kesin başka kimse yüklemezse ben kesin çeker yüklerim merak etmeyin bende çok merak ediyorum
canım ben avon care'nin tüm cilt tipleri için denizyosunu özü ve sıkılaştırıcı kompleks içeren sıkılaştırıcı vücut losyonundan kullandım gayet memnun kaldım planet'in sıkılaştırıcısını kullanmadım :44:
canım iade olayı ilk önce faturanın asıl yada suretini alıyorsun hangi ürünü iade etçeksen o ürünün hizasındaki iade yazan yere çarpı koyacaksın çarpı koyduğun üründen kaç adet iade etçeksen miktarını adet yazan yere yazcaksın tutarını da yazcaksın sebep kodunada A,B,C,D,E kodlarından uygun olanı yazcaksın örnek vereyim mesela ;rosy glow gıft set'i hasarlı olduğu için iade ediyoruz rosy glow gıftset yazan yerin yan tarafında iade var oraya x işareti koyuyoruz 1 adet rosy glow takı seti iade etçez diyelim adet yazan yere 1 yazıyoruz tutar yazan yere de faturamızda yazan tutarı yazıyoruz sebep kodunada A harfi yazıyoruz sadece bir örnek sana yardımcı olması açısından belirttim iade etçek olduğun ürünler için bu şekilde doldurursun faturayı ayrıca faturanın üst kısmındaki temsilci no yazan yerin altındaki boşluğa tc kimlik numaranı yazmayı ve faturanın alt kısmında iade eden temsilcinin adı soyadı imzası yazan yere imzanı atmayı sakın unutma orda adın yazıyor ama tekrar o kısma adını soyadını da yazabilirsin umarım detaylı anlatımım işine yarar tatlım
al benden de o kadar ben allahtan tavrımı net koydum baştan dedim kendim içi üyeyim dedim şimdi ara sıra hediyelere ulaşsan iyi olurdu falan diyo aynen yaa kataloğa bakan zaten almak isteyen alır zorla deil ki indirim de yapıyoruz küçük hediyeler de veriyoruz yeri geldiğinde yakınlarımıza düzenli müşterilerimize zaten kazandığımız ne ki bide limite ulaşcam diye zarar üstüne zarar aman hediyeniz sizin olsun biz istemiyoruz:)))
valla canım bende üye olurken konuştum beni zırt pırt arama ben sıkıntıya gelemem dedim kadın beni hiiiiç aramıyor aramayı bırak bişey sormak için aradığımda 10 saat kendimi hatırlatmaya uğraşıyorum kadın beni unutmuş bileherkese benimkigibi tö nasip etsin
valla benim ki 4 m,lyar satış yaptı bu ay :) bende 125 :)))
arkadaşlar katalogu yükledim haberiniz olsun 95 sayfası vardı malesef biraz eksik olmuş olabilir ama bende internetten buldum çook beğendim
cnm eğer avonun kendi sayfasında ödeme işlemine kart bilgini girdiysen her ay otomatik çeker bilgiyi şimdi silsende diğer ay çeker varsa yeni faturan.günaydın hanımlar acil yardımınızı bekliyorum avon hesabımdan daha faturamın günü dolmadan para çekilmiş t.ö m yapmış olabilir mi? sabah sabah sinirlerim bozuldu geçen kapmaya için babamın kredi kartı bilgilrini girmiştik onu görebiliyormudur?
cnm eğer avonun kendi sayfasında ödeme işlemine kart bilgini girdiysen her ay otomatik çeker bilgiyi şimdi silsende diğer ay çeker varsa yeni faturan.
t.ö.şifreni biliyosa kii bence bilmemeli o zaman hak talep edemzsin ama kendisi hesabından sana sipariş veriri ama dres vs oynama yapamıyor diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?